Table of Contents:

 1. Hvor stor skal en tarp være?
 2. Hvilken tarp skal jeg vælge?
 3. Hvad er en BIVY bag?
 4. Hvordan laver man et telt?
 5. Hvordan sætter man festtelt op?
 6. Hvordan man bygger en bivuak?
 7. Hvor lang tid tar det å sette opp partytelt?
 8. Hvor må man slå festtelt op?
 9. Hvor lang tid tager det at sætte festtelt op?
 10. Hvor stort et telt til 50 personer?
 11. Hvor kan man sove i telt på Sjælland?
 12. Hvor stort et telt til 100 personer?
 13. Hvor mange m2 pr gæst?
 14. Hvor meget plads pr person til en fest?
 15. Hvor kan man slå festtelt op?

Hvor stor skal en tarp være?

En klassisk tarp måler typisk omkring 2,5x3 meter og kan i den størrelse give ly for 2-3 personer. De findes også større, hvis I er en større gruppe – men vær opmærksom på, at jo større konstruktion du skal lave, jo mere plads skal du have.

Hvilken tarp skal jeg vælge?

Hvilken tarp, du skal vælge, afhænger af dit formål og hvor fleksibel, du gerne vil have, at din tarp skal være. Hvor mange personer skal sidde under tarpen? De mindste dækker 1-2 personer og de største kan dække op til 7 personer.

Hvad er en BIVY bag?

En bivy bag er kort fortalt et vandtæt, åndbart og isolerende overtræk til din sovepose, der fungerer som et 1-persons bivuaktelt. Den kaldes faktisk også indimellem et bivy-telt, fordi den har mange fællestræk med det klassiske telt.

Hvordan laver man et telt?

Sådan gør du: Skær 3 rundstokke i stoffets bredde, og hæng den ene af dem op i træet imellem 2 grene. Her er der brugt strips til at fastgøre begge ender af rundstokken til en gren, men du kan også sætte to kroge i. Lad stoffet hænge på rundstokken og hold det udspændt i en trekant ved hjælp af de sidste to rundstokke.

Hvordan sætter man festtelt op?

Det er let at lægge gulv i teltet. Gulvet kommer i plader på 0,5 x 1 meter og og klikkes let sammen. Teltgulvet samles forskudt (i forbandt), hvilket giver ekstra stabilitet og hjælper med at udjævne mindre buler i græsplænen. Teltgulv kan sagtens lejes uden samtidig leje af telt.

Hvordan man bygger en bivuak?

Sådan gør du:
 1. Sæt en pløk i hvert af de bagerste hjørner af presenningen.
 2. Lav to barduner af snoren.
 3. Sæt presenningen over toppen på stængerne, og bind et dobbelt halvstik på bardunen.
 4. Sæt bardunen fast med pløkkerne, og du er nu klar til at overnatte!
7. jun. 2017

Hvor lang tid tar det å sette opp partytelt?

En opsætning uden gulv for de mindre telte (under 100 m2) tager typisk 1-2 timer. De største af vores telte tager cirka 6-7 timer.

Hvor må man slå festtelt op?

Som det er nu, kan alle mennesker sætte telte op, også selvom de ikke nødvendigvis ved hvordan man gør. Mange steder i Danmark kan man dog tage deciderede teltopstillings- og teltmonteringskurser, og hvis du gerne vil være helt sikker på din fests succes, bør du sikre dig, at dine teltopstillere er autoriserede.

Hvor lang tid tager det at sætte festtelt op?

Det tager cirka 30-60 minutter for to personer at lægge 40-50 m2 teltgulv.

Hvor stort et telt til 50 personer?

Når du skal finde ud af, hvor stort teltet skal være til festen, kan du regne med 1-2 kvadratmeter per gæst. Og så skal du tænke over, om der derudover skal være plads til buffet eller dansegulv. Det anbefales, at teltet er minimum to kvadratmeter per person, hvis I skal sidde nogenlunde komfortabelt.

Hvor kan man sove i telt på Sjælland?

Andre muligheder for billig camping på Sjælland Udover de 278 skove til fri teltning har Naturstyrelsen også over 800 gratis teltpladser fordelt over hele. Teltpladserne kaldes “primitive overnatningspladser”, og rigtig mange af dem ligger på Sjælland.

Hvor stort et telt til 100 personer?

Får du 40 gæster, skal du for eksempel vælge et telt, der er 6*9 meter, mens du får brug for et telt på 6*15 meter til 100 personer. Nb. Husk at måle op i baghaven, eller der hvor du regner med at stille teltet op og sikre dig, at du har plads til teltet, inden du bestiller det.

Hvor mange m2 pr gæst?

Derfor anbefaler vi, at du regner med 1,5 m2 plads pr. gæst, hvis du vælger at dække op ved runde borde.

Hvor meget plads pr person til en fest?

Der bør aldrig være mindre end 60 cm bordplads til hver gæst – gerne mere. Fra bordkant til væg bør der være mindst 75 cm, og skal der serveres for gæsterne, er det nødvendigt med 100 cm.

Hvor kan man slå festtelt op?

I vores teltudlejning kan du vælge, om du selv vil opsætte og nedtage festtelte og teltgulv, eller om vi skal gøre det. Her på siden kan du se, hvor lang tid det tager at opsætte festteltene, og hvor lang tid det tager at lægge teltgulv.