Table of Contents:

  1. Hvad koster det at ringe til et 90 nummer?
  2. Hvordan telefonmøde?
  3. Hvad koster det at ringe over WiFi?
  4. Hvad er 91 numre?
  5. Hvad er 90 nr?
  6. Er det gratis at ringe til Yousee?

Hvad koster det at ringe til et 90 nummer?

Ved opkald til 90-numre betaler man derfor ikke kun almindelig trafiktakst. Ved opkald til 90-numre betaler man, som en del af takseringen, også for eksempelvis at deltage i en afstemning, eller man betaler et bidrag til en indsamling, som opkræves over telefonregningen.

Hvordan telefonmøde?

Med vores smarte app til Iphone og Android kan du som mødeleder invitere til telefonmøde, ligesom det er let at ringe op til og styre dit telefonmøde direkte på din smartphone. Download appen “MeetingNOW - Conferencing” gratis i Apple appstore eller Google play. Du tilføjer kun dine PIN-koder ved installation.

Hvad koster det at ringe over WiFi?

Spørgsmål og svar til WiFi-opkald Det koster det samme, som du normalt betaler. Har du fri tale, er der altså ingen omkostninger ved at ringe over det trådløse netværk. Betaler du normalt en minuttakst, vil du gøre det samme ved WiFi-opkald.

Hvad er 91 numre?

Har du brug for at ringe til Indien, skal du huske at bruge landekode +91. Læs, hvordan du ringer til et telefonnummer i Indien.

Hvad er 90 nr?

Telefonnumre, der begynder med 90, bruges ikke til almindelige samtaler, men benyttes f. eks. til afstemninger, konkurrencer og indsamlinger.

Er det gratis at ringe til Yousee?

Du kan ringe og modtage opkald, bruge sms og mms til og fra danske og lokale numre, i og mellem de 36 lande, uden du skal betale ekstra.