Table of Contents:

 1. Kan man bruge håndcreme som fodcreme?
 2. Kan man bruge håndcreme i hovedet?
 3. Hvordan bruger man håndcreme?
 4. Kan man bruge bodylotion til hænder?
 5. Kan selvbruner give uren hud?
 6. Hvorfor får man tørre fødder?
 7. Hvilken håndcreme er bedst?
 8. Hvorfor slides huden af håndvask?
 9. Kan man bruge bodylotion i hovedet?
 10. Kan man putte bodylotion i ansigtet?
 11. Kan man bruge for meget håndsprit?
 12. Hvornår skal man bruge bodylotion?
 13. Hvornår skal man bruge Body Butter?

Kan man bruge håndcreme som fodcreme?

Håndcreme kan sagtens bruges på dine fødder. Huden på dine hænder er den samme, som huden på dine fødder. Den eneste forskel er, hvor tyk den faktiske hud er.

Kan man bruge håndcreme i hovedet?

Men hvis du gerne vil passe på den sarte hud i ansigtet, anbefales det ikke at du gør det til en vane. Har du uren hud, akne eller sensitiv hud, kan de forkerte ingredienser i din hudpleje medføre udbrud, rødme, irritation og kløe.

Hvordan bruger man håndcreme?

En håndcreme kan bruges året rundt og er særligt velegnet i vintermånederne, samt hvis du har arbejde hvor hyppig håndvask eller håndsprit er nødvendigt. Selvom håndsæbe og håndsprit oftest indeholde det fugtgivende glycerin, kan man ikke undgå at skabe ubalance i huden – specielt hvis du ofte vasker hænderne.

Kan man bruge bodylotion til hænder?

Den carbamid creme som jeg har brugt, har været en fra netto til en tyver for 200 ml. Cremen hedder careful 10% carbamid creme. Matas og apoteket laver også cremer med carbamid, og skulle du ikke bryde dig om dem som ansigtscremer, koster de jo heldigvis ikke så meget, og kan bruges på både krop og hænder.

Kan selvbruner give uren hud?

Du stopper dine porer til med selvbruner Men skyller du efter med varmt vand, åbner porerne sig, og selvbruneren kan sætte sig i dem, så du får en masse små, brune prikker i huden, der mest af alt ligner hudorme. Løsning: Skyl din hud med iskoldt vand, inden du bruger selvbruner, så porerne trækker sig sammen.

Hvorfor får man tørre fødder?

Tørre fødder kan være relateret til manglende fugt i huden. Dette kan skyldes ting som overdrevet badning i for varmt vand, hvis man bruger for meget sæbe eller hvis fødderne udsættes for tør luft og vind, især når vejret er koldt.

Hvilken håndcreme er bedst?

I en test ud af 18 håndcremer er Matas Glycerin Håndcreme kåret som 'Bedst i test'. Om håndcremen skriver Tænk bl. a., at den udover at tilføre fugt og beskytte huden mod fordampning; ”er let at smøre ud og absorberes godt ind i huden.

Hvorfor slides huden af håndvask?

Hvorfor får man tørre, sprukne hænder, når man vasker hænder tit? Det sliderhudens naturlige barrierefunktion at vaske hænder mange gange i løbet af en dag. Det gør huden på hænderne mere sårbar, og huden kan blive tør, sprukken, irriteret og rød.

Kan man bruge bodylotion i hovedet?

men nej en body lotion er gerne meget fed og indeholder ting, der vil irritere din fine ansigtshud, hvis du bruger det i stedet for ansigtscreme. Endnu værre er det med en fodcreme, der gerne indeholder stoffer, som skal nedbryde hård hud og dét vil dit ansigt ikke kunne lide.

Kan man putte bodylotion i ansigtet?

Brug ikke samme creme eller lotion til ansigt og krop Nogle personer kan godt bruge samme creme eller lotion til både ansigt og krop. Det afhænger af din hudtype. De fleste vil opleve, at de får den bedste hudpleje ved at bruge en bestemt creme til ansigtet og en almindelig bodylotion til resten af kroppen.

Kan man bruge for meget håndsprit?

Det er farligt at bruge sprit på hænderne. FUP! Det er mere skånsomt for huden at bruge håndsprit end håndvask. Håndvasken fjerner en del fedtstof fra huden og tørrer dermed huden ud. Håndspritten er tilført fx glycerol, som sørger for, at huden bliver fedtet igen.

Hvornår skal man bruge bodylotion?

Hvornår og hvor ofte skal jeg bruge bodylotion? Når du har været i bad er din krop mere modtagelig overfor cremer og lotions. Derfor er det en god idé at smøre din krop ind i bodylotion efter badet. Du kan også sagtens smøre kroppen selvom du ikke lige har været i bad.

Hvornår skal man bruge Body Butter?

Hvad er det ved Body Butter, som hjælper med at give så dyb og intens fugt til din krop sammenlignet med den gennemsnitlige creme? Først og fremmest indeholder Body Butter fedtsyrer som linolsyre, oliesyre, stearinsyre og palmitinsyre, som din hud hurtigt slubrer i sig og som hjælper med at give fugt og blødgøre huden.