Table of Contents:

 1. Hvad er forskellen mellem Senatet og Repræsentanternes Hus?
 2. Hvad hedder de to kamre i USA?
 3. Hvilken by er det Hvide Hus i?
 4. Hvem er Virginia opkaldt efter?
 5. I hvilken stat ligger Det Hvide Hus?
 6. Hvad består Senatet af?
 7. Hvor stort er det Hvide Hus i USA?
 8. Hvem har senatet?
 9. Hvad kaldes politikere i USA lovgivende forsamling?
 10. Kan man komme ind i Det Hvide Hus?
 11. Hvem anlagde Virginia?

Hvad er forskellen mellem Senatet og Repræsentanternes Hus?

Senatet er det ene af to kamre i USA's føderale lovgivende forsamling, USA's Kongres. Det andet er Repræsentanternes Hus. Hver af USA's 50 delstater har to senatorer. Hvert andet år er en tredjedel af senatorerne på valg, og en valgperiode varer dermed seks år for en senator.

Hvad hedder de to kamre i USA?

Mens præsidenten fungerer som den udøvende magt i USA, så udgøres den lovgivende magt af Kongressen. Du vil i dette afsnit kunne læse om Kongressens opbygning, og om hvordan valg hertil foregår. Kongressen er det nationale parlament i USA. Det er delt op i to kamre: Senatet og Repræsentanternes Hus.

Hvilken by er det Hvide Hus i?

Det Hvide Hus er USA's præsidents embedsbolig i det nordvestlige Washington D.C. på adressen 1600 Pennsylvania Avenue. Huset blev besluttet bygget i 1790 og præsidenten George Washington og byplanlæggeren Pierre L'Enfant valgte stedet sammen.

Hvem er Virginia opkaldt efter?

Richmond er hovedstad i den amerikanske delstat Virginia. Byen blev grundlagt i 1637, men fik først status som by i 1737. I 1779 blev byen delstatshovedstad. Byen er opkaldt efter den engelske by Richmond, nær London, nu en del af London.

I hvilken stat ligger Det Hvide Hus?

Washington, D.C. er hjemsted for Kongressen, Det Hvide Hus, Højesteret, Udenrigsministeriet og mange andre regeringsbygninger, mens eksempelvis Forsvarsministeriet, The Pentagon ligger i forstaden Arlington i Virginia.

Hvad består Senatet af?

Kongressen har sæde i Capitol-bygningen i hovedstaden Washington D.C. og består af to kamre – Senatet med 100 medlemmer og Repræsentanternes Hus med 435 medlemmer. Hver stat har to senatorer som sidder i senatet. I Repræsentanternes Hus har staterne – afhængigt af indbyggertal – mellem 1 og 53 medlemmer.

Hvor stort er det Hvide Hus i USA?

Bygningen blev bygget til i 1942 for at skjule en underjordisk bunker, som præsidenten i tilfælde af en nødsituation skulle styre landet fra. Det Hvide Hus ligger på et område, der er cirka 73.000 kvadratmeter, hvilket svarer til cirka ti fodboldbaner ved siden af hinanden.

Hvem har senatet?

Kongressen har sæde i Capitol-bygningen i hovedstaden Washington D.C. og består af to kamre – Senatet med 100 medlemmer og Repræsentanternes Hus med 435 medlemmer. Hver stat har to senatorer som sidder i senatet. I Repræsentanternes Hus har staterne – afhængigt af indbyggertal – mellem 1 og 53 medlemmer.

Hvad kaldes politikere i USA lovgivende forsamling?

Repræsentanternes Hus (engelsk: the House of Representatives), også bare kaldet Huset (engelsk: the House), er den ene halvdel af USA's føderale lovgivende forsamling, Kongressen. Det har 435 medlemmer, der alle er på valg hvert andet år. Derudover er der 6 medlemmer, som ikke har stemmeret.

Kan man komme ind i Det Hvide Hus?

Det findes dog et besøgscenter ved Det Hvide Hus, der fortæller om husets historie og dagligdagen inde bag murene - og I kan stadig få taget jeres foto foran verdens vel nok mest berømte adresse, 1600 Pennsylvania Avenue.

Hvem anlagde Virginia?

Den første bosætning var på Roanoke Island, selv om dens navn var Virginia. En kontrakt for bosætning på kysten blev oprindelig givet til London Company og Plymouth Company (de to grene af Virginia Company) i 1606. De første bosætninger i henhold til denne kontrakt var Jamestown-bosætningen i 1607 og Popham-kolonien.