Table of Contents:

 1. Er der forskel på SIM-kort?
 2. Hvilke oplysninger ligger på SIM-kort?
 3. Hvordan virker dobbelt SIM-kort?
 4. Hvor er mit SIM kortnummer?
 5. Hvad skal man huske når man skifter SIM-kort?
 6. Hvornår skal man skifte SIM-kort?
 7. Hvorfor er SIM-kort låst?
 8. Hvad skal man være opmærksom på når man skifter SIM-kort?
 9. Hvad gemmer et SIM-kort?
 10. Hvordan gemmer jeg mine kontakter på SIM-kort?
 11. Kan man have to telefonnumre på samme telefon?
 12. Hvad er et Datadelingskort?
 13. Kan man have 2 simkort med samme nummer?
 14. Hvordan finder man ICCID på Samsung?
 15. Hvad skal man huske når man skifter mobil?

Er der forskel på SIM-kort?

SIM-kort i tre størrelser SIM-kort findes i tre størrelser: Mini, Micro og Nano. Mini var det første kort i SIM-kortfamilien, og er også det største. Senere kom Micro SIM-kortet, og senest er det mindste skud på stammen kommet til: Nano SIM-kortet.

Hvilke oplysninger ligger på SIM-kort?

SIM står for Subscriber Identification Module, og selve SIM-kortet er en chip, som indeholder oplysninger om brugerens abonnement inkl. telefonnr. og opkald/SMS-lager. SIM-kortet er med andre ord operatørernes måde at identificere dig og din enhed på.

Hvordan virker dobbelt SIM-kort?

For at se valgmuligheder for dobbelt-SIM: Sørg for, at SIM-kortet er aktiveret. Gå til Android-telefonindstillinger > Dual SIM-indstillinger, Dual SIM-styring eller Dual SIM & Mobildata. Xperia-enheder: Gå til Android-telefonindstillinger > Netværk & Internet > SIM-kort eller dobbelt SIM.

Hvor er mit SIM kortnummer?

Find SIM-kortnummerAndroidAndroid-telefoner kan du ikke aflæse SIM-kortnummeret direkte på telefonen. Men du kan downloade app'en 'SIM-kort info' via Google Play, der finder dit SIM-kortnummer for dig.

Hvad skal man huske når man skifter SIM-kort?

Find simkort nummer på Android Den står under ICCID. Appen er gratis. Simkort nummeret er en sikkerhed for, at du er den retmæssige ejer af nummeret og så er det også en fuldmagt, så dit nye mobilselskab lovligt kan flytte dit nummer.

Hvornår skal man skifte SIM-kort?

Det er nemlig forskelligt, hvilke størrelse SIM-kort der passer til hvilke telefoner. Et SIM-kort kan normalt holde i mindst en god håndfuld år, og det er derfor sjældent, at man slider sit SIM-kort op – der vil ganske enkelt som regel være andre grunde til at skifte SIM-kort inden.

Hvorfor er SIM-kort låst?

Du kan bruge en PIN-kode til SIM-kortet for at beskytte dit SIM-kort, så andre ikke kan bruge det til at foretage telefonopkald eller bruge mobildata. Hver gang du genstarter din enhed eller fjerner SIM-kortet, låses SIM-kortet automatisk, og "Låst SIM" vises på statuslinjen.

Hvad skal man være opmærksom på når man skifter SIM-kort?

Find simkort nummer på Android Den finder dit simkort nummer for dig. Den står under ICCID. Appen er gratis. Simkort nummeret er en sikkerhed for, at du er den retmæssige ejer af nummeret og så er det også en fuldmagt, så dit nye mobilselskab lovligt kan flytte dit nummer.

Hvad gemmer et SIM-kort?

Dit SIM-kort er en udtagelig chip, der gemmer vigtige oplysninger om din telefon. Du modtager normalt SIM-kortet fra dit mobilselskab. Med et SIM-kort kan de fleste Android-brugere gøre følgende på deres telefon: Få adgang til internettjenester og andre funktioner, der kræver en internetforbindelse, f.

Hvordan gemmer jeg mine kontakter på SIM-kort?

Åben “Kontakter” appen på din Android mobil, og importer kontakterne fra eksempelvis USB. Du kan nu gemme kontakterne til dit simkort med din Android mobil.

Kan man have to telefonnumre på samme telefon?

Sådan kan du bruge dobbelt-sim Med iOS 13 og nyere kan begge dine telefonnumre foretage og modtage stemme- og FaceTime-opkald og sende og modtage beskeder via iMessage, sms og mms.

Hvad er et Datadelingskort?

Datadeling giver dig et ekstra SIM-kort, så du kan dele mobildataen i dit abonnement med andre. Del data med dine børn eller vær online på flere telefoner eller tablets på samme tid. Datadeling kan være en rigtig god løsning til fx en studiecomputer eller børnenes iPads.

Kan man have 2 simkort med samme nummer?

Ikke alt omkring smartphones med to simkort er perfekt, så der er helt sikkert overvejelser der skal tages før man investerer i en. Først og fremmest skal du overveje om du vil investere i en kinesisk android telefon. De fleste som får arbejds-telefoner får allerede en splinterny lækker smartphone – ofte iPhone.

Hvordan finder man ICCID på Samsung?

Trin 1: Gå ind i telefonens indstillinger ved at klikke på det grå ikon med en møtrik. Trin 2: Under telefonens indstillinger skal du blade ned på skærmen og finde og trykke på ”Om telefonen” Trin 3: Under ”Om telefonen” skal du trykke på ”status”. Herefter kan du se dit ICCID (simkort nummer) på skærmen.

Hvad skal man huske når man skifter mobil?

Tjek dine sms-beskeder, billeder og videoer. Hvis du vil tjekke dine sms-beskeder på din nye enhed, kan du se, hvordan du skifter fra iMessage til Android Beskeder....Før du går i gang
 1. Log ind med din Google-konto. ...
 2. Sikkerhedskopiér dine data. ...
 3. Tjek, at du har Wi-Fi-forbindelse.