Table of Contents:

 1. Hvem regerer i Filippinerne?
 2. Er det farligt at rejse til Filippinerne?
 3. Hvem opdagede Filippinerne?
 4. Hvad er godt og spise på Filippinerne?
 5. Hvor mange vulkaner er der i Filippinerne?
 6. Hvor mange sprog har Filippinerne?
 7. Er Manila farlig?
 8. Hvad koster det at leve i Filippinerne?
 9. Hvorfor startede den filippinske revolution?
 10. Hvad er Filippinerne kendt for?
 11. Hvilket land er filippiner?
 12. Hvorfor er der vulkaner i Filippinerne?
 13. Hvilke penge bruger de i Filippinerne?
 14. Hvad koster en filippiner?
 15. Hvad er gennemsnitslønnen i Filippinerne?

Hvem regerer i Filippinerne?

Rodrigo "Rody" Roa Duterte (Tagalog: [rodɾigo dʊtɛrtɛ], født 28. marts 1945), også kendt som Digong, er en filippinsk advokat og politiker. Han er den 16. og nuværende præsident i Filippinerne og den første person fra Mindanao, den sydligste ø i landet, der er blevet valgt til embedet.

Er det farligt at rejse til Filippinerne?

Når du rejser til Filippinerne, bør du til enhver tid være opmærksom på din personlige sikkerhed pga. risikoen for terror og kidnapning. Vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser til den østlige del af øen Mindanao pga. en høj risiko for terror og voldelige sammenstød mellem sikkerhedsstyrker og lokale oprørsgrupper.

Hvem opdagede Filippinerne?

1531 Spansk kolonisering Øgruppen blev i 1531 «opdaget» af spanieren Hernando de Magallanes og navngivet til ære for den spanske kong Felipe. Men øerne blev også efterstræbt af englænderne, hollænderne og portugiserne. Magallanes blev dræbt på en af øernes strande, og det spanske overherredømme var først sikret i 1564.

Hvad er godt og spise på Filippinerne?

– Har du en yndlingsret fra Filippinerne? »Nationalretten hedder Adobo. Den består af stegte grøntsager, soya, eddike, ingefær, laurbærblade, masser af peber og så tilsat alt fra blæksprutte, kylling, oksekød eller svinekød.

Hvor mange vulkaner er der i Filippinerne?

Filippinerne tilhører “The ring og fire” den ring af vulkaner, der omkranser hele Stillehavet, og her ligger to tredjedel af jordens ca. virksomme 2500 vulkaner. Alene Filippinerne har ca. 50 vulkaner.

Hvor mange sprog har Filippinerne?

Filippinsk er nationalsproget på Filippinerne. Der tales over 80 vidt forskellige sprog eller dialekter, som er baseret på sproget tagalog, som tales i og omkring hovedstaden Manila.

Er Manila farlig?

Manila er generelt lige så sikker eller usikker som de fleste andre millionbyer. Byen er ikke farlig, og filippinerne er virkelig søde, men man kan selvfølgelig altid være uheldig at støde ind i slemme mennesker, der vil udnytte, at man er på udebane.

Hvad koster det at leve i Filippinerne?

4,600 DKK (36,000 PHP) i en uge med et behageligt ophold i Filippinerne. 9,500 DKK (74,000 PHP) for en uge med luksus ferie i Filippinerne.

Hvorfor startede den filippinske revolution?

I Filippinerne opstod der i slutningen af 1800-tallet kraftige uroligheder og flere mindre opstande mod de spanske koloniherrer. ... De talte, skrev og argumenterede imod de uretfærdigheder, som det spanske kolonistyre ifølge dem begik. Blandt de mest kendte propagandister var Jose Rizal, Marcelo H.

Hvad er Filippinerne kendt for?

Filippinerne er nok mest af alt kendt for sine hvide sandstrande. Landet byder dog også på en rig historie og kultur og fantastiske naturområder. Filippinerne består af mere end 7000 øer, og klimaet er varmt og tropisk.

Hvilket land er filippiner?

AsienFilippinerne / Kontinent Filippinerne er en fattig ø-stat i Asien og har været både spansk og amerikansk koloni. Landet har stor vulkansk aktivitet og den største andel af arbejdsemigranter i verden.

Hvorfor er der vulkaner i Filippinerne?

Taal havde også udbrud i 1965, hvor mange mennesker mistede livet. Taal er en af Filippinernes 50 vulkaner, der alle hører til den mere eksplosive type af vulkaner, der er dannet ved, at Stillehavsbundpladen skubbes ind og ned under den Filippinske plade. En såkaldt subduktionsvulkan. Subduktion betyder underskydning.

Hvilke penge bruger de i Filippinerne?

Filippinsk pesoFilippinerne / Valuta

Hvad koster en filippiner?

Den aktuelle vekselkurs på Filippinsk peso (PHP) er: $1 USD = 52 PHP, 1 DKK = 7.60 PHP....Leje af bil gennemsnitlige priser i Filippinerne.
BilPris
Kompakt bil531 DKK (4,000 PHP)
SUV722 DKK (5,500 PHP)
Luksus bil838 DKK (6,300 PHP)

Hvad er gennemsnitslønnen i Filippinerne?

Filippinerne - Lønninger
FilippinerneSidsteUnit
Lønninger13487.30PHP / Måned