Table of Contents:

  1. Hvilken dæmpning har et standard COAX kabel?
  2. Hvad er et F kabel?
  3. Hvad er et R stik?
  4. Hvad er antennekabel?
  5. Hvad bruges antennekabel til?
  6. Hvad er bedst COAX eller fiber?
  7. Hvad er et Hovedstik?
  8. Hvordan monterer man f connector?
  9. Hvor er mit tv stik?

Hvilken dæmpning har et standard COAX kabel?

Standard 75 ohms coaxkabel i god kvalitet....30-801.
Impedans75 ohms
Kapacitet67.0pF/m
Dæmpning @ 100MHz11.7dB/100m (±5dB)
Dæmpning @ 200MHz16.2dB/100m (±5dB)
Dæmpning @ 600MHz29.0dB/100m (±5dB)

Hvad er et F kabel?

Et F-stik (IEC 60169-24) er et koaksial RF-stik som almindeligvis anvendes til fjernsyn; fx til DTT, kabel-tv og satellit-tv, med 75 ohm koaksialkabel.

Hvad er et R stik?

RJ45 kabel – også kaldet netværkskabel eller internetkabel Det du skal bruge til at forbinde din pc eller bærbar med routeren/modemmet / internettet kaldes i nørdet tale et rj45 kabel.

Hvad er antennekabel?

Et antennekabel overføre forbindelsen fra eksempelvis et fællesantenneanlæg til dit fjernsyn eller din satellitmodtager, og dette vil gøre så du kan se tv kanaler fra din udbyder.

Hvad bruges antennekabel til?

Et antennekabel bruges til at overføre signalet fra din antenne eller dit fællesantenneanlæg til dit TV eller TV-boks/satellitboks. Antennekabler fås færdigmonterede eller i løbende meter. Vælg gode stik til dit antennekabel – så beskytter du signalet bedre mod indstråling af støj.

Hvad er bedst COAX eller fiber?

Sammenligner med de to forbindelser, så vil fiberbredbånd i de fleste tilfælde vinde. Stabiliteten er bedre ved fibernet og vil uafhængigt af antallet af mennesker på nettet forblive den samme. Bredbånd, COAX eller ADSL, vil kvaliteten kunne svinge meget alt efter hvor mange der er på.

Hvad er et Hovedstik?

Det gælder om at finde dét stik, hvor tv- og bredbåndssignalet kommer ind i din bolig. Vi kalder det hovedstikket. Typisk sidder hovedstikket i det rum, der ligger tættest på vejen. I nyere huse og lejligheder finder du ofte stikket i boligens teknikskab.

Hvordan monterer man f connector?

Tag fat om afisoleringstangen og træk den af antennekablet. Fjern kappen om den inderste leder, hvis den ikke er kommet af med tangen. Du kan nu skrue dit F-Connector stik fast på antennekablet. Den inderste leder skal lige stikke frem over kanten af stikket.

Hvor er mit tv stik?

Typisk sidder hovedstikket i det rum, der ligger tættest på vejen. I nyere huse og lejligheder finder du ofte stikket i boligens teknikskab.