Table of Contents:

 1. Er alle tv Smart TV?
 2. Er der indbygget chromecast i Smart TV?
 3. Hvornår kom Smart TV til Danmark?
 4. Hvad er forskellen på Android TV og smart tv?
 5. Hvorfor købe smart tv?
 6. Kan ikke finde indbygget Chromecast?
 7. Hvad er indbygget Wi-Fi i TV?
 8. Hvornår gik man fra sort hvid til farvefjernsyn?
 9. Hvad kostede et farve tv i 1978?
 10. Hvad er forskellen på Android TV og Google TV?
 11. Hvad kan Android TV?
 12. Hvad er fordelen ved et smart tv?

Er alle tv Smart TV?

Nogle producenter har forsøgt at udvikle deres egne styresystemer til fjernsyn, men Sony, Philips og Sharp satser nu på Googles Android TV. Samsung har sagt nej tak og bruger sit eget Tizen. Valget af fjernsyn er dermed også et valg af den platform, som du ønsker at køre din smart tvoplevelse på.

Er der indbygget chromecast i Smart TV?

ved at downloade Google Home-appen på din Chromecast-kompatible Android-enhed. Følg vejledningen. Hvis du ikke kan finde vejledningen til konfiguration af dit fjernsyn med indbygget Chromecast, kan du gøre følgende: Øverst til venstre på startskærmen i Google Home-appen skal du trykke på Tilføj.

Hvornår kom Smart TV til Danmark?

for NetTV, connected tv og hybrid- tv – men det ser i 2012 ud til, at det er Samsungs navn Smart TV, der er blevet begrebets navn. Med lanceringen af årets første af to bølger af nyt udstyr er tv-lanceringerne i marts-april ret interessante: 3D kom- mer med i de dyre modeller hos de toneangivende producenter.

Hvad er forskellen på Android TV og smart tv?

Smart-tv har generelt hurtigere performance end Android TV og tilbyder ofte en mere simpel og brugervenlig grænseflade. Opstartstiden er også betydeligt bedre end på et Android TV.

Hvorfor købe smart tv?

Et Smart TV giver dig adgang til en masse indhold ud over almindelige TV-kanaler. Det betyder, at du kan bruge apps, streame, surfe på nettet og shoppe – alt sammen kombineret med den oplevelse af virkelig at være en del af det, der foregår på skærmen, som du får med et Samsung TV.

Kan ikke finde indbygget Chromecast?

 1. På startskærmen til Android TV skal du vælge "Indstillinger" øverst til højre på fjernbetjeningen.
 2. Vælg "Apps" med fjernbetjeningen.
 3. Vælg "Se alle apps" med fjernbetjeningen.
 4. Vælg "Vis systemapps" med fjernbetjeningen.
 5. Find og vælg "Chromecast built-in" på listen over systemapps med fjernbetjeningen.

Hvad er indbygget Wi-Fi i TV?

Vælg i teksten for at gå til den relaterede indstillingsskærm. Den indbyggede trådløse LAN-enhed gør det muligt at få adgang til internettet og udnytte netværksfordelene i et kabelfrit miljø.

Hvornår gik man fra sort hvid til farvefjernsyn?

Farvefjernsyn i Danmark blev først sendt i marts 1967 på UHF fra forsøgssenderen i Gladsaxe. Den 28. juli 1967 blev der sendt et prøvebillede på K7 Rangstrupsenderen. Man benyttede en Philips PM 5552 Farve TV generator.

Hvad kostede et farve tv i 1978?

Slut var det med store sorte kasser, som fyldte i rummet. I stedet skulle deres 42-tommer fjernsyn hænge på væggen og flotte sig. Prisen var dog knap så flot, for Philips fladskærm kostede dengang 15.000 dollars, der den gang svarede til næsten 90.000 danske kroner og i dag er over 110.000 kroner.

Hvad er forskellen på Android TV og Google TV?

Google TV er simpelthen en ny og slankere softwaregrænseflade sammenlignet med Android TV. Google TV sidder oven på Android TV-operativsystemet for at give en anden visuel grænseflade. Dette svarer til en producent af mobiltelefoner som Samsung, der giver Android sit eget twist.

Hvad kan Android TV?

Denne version af systemet til fjernsyn søger at give os adgang til indhold på en enkel måde med en bedre browsingoplevelse end et konventionelt Smart TV. På Android TV-startskærmen har vi adgang til indhold, som vi enten kan nyde på TV'et gennem streamingplatforme som Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ eller andre.

Hvad er fordelen ved et smart tv?

Fra YouTube til Netflix til Hulu og Prime Video er alle tilgængeligt på Android TV. Blandt fordelene her er, at alle apps er optimeret til tv-platformen og har intuitive funktioner til den større skærm. Vender vi blikket mod smart-tv, der kører Tizen OS eller WebOS, vil du mødes af en begrænset app-support.