Table of Contents:

 1. Hvor kan man købe billige telefoner?
 2. Hvor lang tid har en telefon?
 3. Hvad hed den første mobiltelefon?
 4. Hvornår kom den første smartphone?
 5. Kan man købe mobiltelefoner i Føtex?
 6. Hvad er det billigste mobilabonnement?
 7. Hvor lang tid holder en mobil telefon?
 8. Hvornår bør man skifte telefon?
 9. Hvornår udkom den første iPhone i Danmark?
 10. Hvem køber brugte mobiltelefoner?
 11. Kan man købe iPhone i Føtex?
 12. Kan man have to mobilabonnementer?
 13. Hvad koster telefonabonnement?

Hvor kan man købe billige telefoner?

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af både smartphones og andre billige mobiler, der gør det nemt at købe din første mobiltelefon eller at skifte fra én mobil til en anden.

Hvor lang tid har en telefon?

En mobiltelefon kan typisk bruges i fire til fem år, hvis du behandler den godt. Her er Telias syv gode tips til, hvordan du kan forlænge din telefons levetid. Danskerne køber dyrere smartphones end tidligere, som de til gengæld beholder i længere tid.

Hvad hed den første mobiltelefon?

Den første mobiltelefon blev udviklet af Martin Cooper som arbejdede for Motorola. Motorola DynaTAC var lavet som prototype allerede i 1973, men kom først på markedet i 1983. Den gik under navnet ”mursten”, da den vejede 1,1 kilo og var 25 centimeter høj! Efter 10 timers opladning kunne batteriet holde i en halv time.

Hvornår kom den første smartphone?

Oprindelse. Den første (intelligente touch) telefon blev lanceret som et koncept i 1992. Den hed Simon og var fremstillet af IBM. Den intelligente telefon skilte sig ud, da den havde nye funktioner i forhold til datidens mobiltelefon.

Kan man købe mobiltelefoner i Føtex?

Køb din mobiltelefon online hos føtex.dk Du kan både vælge at få sendt din nye mobil til din hjemmeadresse, eller du kan få den leveret til en føtex, Bilka eller Netto efter eget valg, så du selv kan hente din bestilling, når det passer dig.

Hvad er det billigste mobilabonnement?

Billigt mobilabonnement – vores løsninger Med OiSTER Basic, som er vores absolut billigste mobilabonnement, betaler du udover de 19,- kroner kun for dit forbrug til en fast pris. Skulle dit forbrug være en tand større, har vi også billige mobilabonnementer, der langsomt stiger i taletid og data.

Hvor lang tid holder en mobil telefon?

iPhones levetid er lidt længere Sammenligner vi med lignende undersøgelse lavet af iPhones gennemsnitlige levetid, kan vi konstatere, at en iPhones levetid steg med mere end tre måneder på tre år, og Android-telefonen altså med mindre end en måned.

Hvornår bør man skifte telefon?

Den gennemsnitlige levetid på batteriet i en mobil er mellem 2-3 år. Et lithium-ion (Li-Ion) batteri, som du finder i de fleste mobiler, kan tåle mellem 3 fulde ladninger (fra 0% til 100%), før kvaliteten batteriet er markant forværret.

Hvornår udkom den første iPhone i Danmark?

Apple har udraget mere end 200 patenter til teknologien bag iPhone. iPhone blev sat til salg i England, Tyskland og Frankrig fra og med fjerde kvartal af 2007, mens den først kom til Danmark og andre europæiske lande den 11. juli 2008.

Hvem køber brugte mobiltelefoner?

MyTrendyPhone gør det meget nemt og hurtigt for dig at sælge din mobil. Vi giver gode priser, og vi køber også beskadigede enheder. Vi sørger for, at de telefoner der sælges til os enten genanvendes ansvarligt eller renoveres og sælges til andre, der har brug for dem.

Kan man købe iPhone i Føtex?

Køb en ny iPhoneføtex.dk Du har også mulighed for at købe tilbehør til din nye smartphone via føtex.dk. Væk glæde hos både store og små med en iPhone eller et af de andre meget populære Apple-produkter – køb den her på føtex.dk i dag. Det vil uden tvivl gøre dig populær!

Kan man have to mobilabonnementer?

Som familie kan man spare penge på at købe flere mobilabonnementer ved samme udbyder. Hos mange udbydere skal man kun være to medlemmer af familien for at opnå en månedlig besparelse på mobilabonnementerne.

Hvad koster telefonabonnement?

De dyreste mobilabonnement priser indeholder ofte fri tale, mens billigere løsninger har færre timer. Det er dog specielt mobildata, som afgør, om du betaler flere hundrede kroner for dit mobilabonnement, eller om mobilabonnementspriserne ligger omkring 79-99 kroner.