Table of Contents:

 1. Kan man rejse med Immunitetspas?
 2. Hvilke lande må danskere rejse til?
 3. Hvilke lande er gule og orange?
 4. Hvornår negativ test efter Corona?
 5. Hvordan downloader man coronapas?
 6. Hvem kan indrejse i Danmark?
 7. Hvem skal testes ved indrejse i Danmark?
 8. Hvilke lande er åbne for turisme?
 9. Er Danmark et Højrisikoland i Spanien?
 10. Hvor kan jeg rejse hen med coronapas?
 11. Kan man teste negativ selvom man har Corona?
 12. Hvor mange gange skal man testes negativ?
 13. Hvor finder jeg Coronapasset?
 14. Hvorfor kan jeg ikke downloade coronapas?

Kan man rejse med Immunitetspas?

Du mister ikke dit europæiske coronapas på grund af en positiv test og kan rejse så snart, du efter de lokale anbefalinger/regler kan ophæve selvisolationen. Vær dog opmærksom på at flyselskabet, du rejser med, og det land, du vil rejse til, kan have egne regler vedr. tidligere smitte.

Hvilke lande må danskere rejse til?

Hvilke lande har åbnet grænserne for danske turister?
LandTransitOphold
SpanienJaJa
StorbritannienJaJa
SverigeJaJa
TjekkietJaJa
4. jun. 2020

Hvilke lande er gule og orange?

Israel og USA ændres fra skraveret orange til orange. Kosovo, Libanon, Montenegro og Nordmakedonien ændres fra gul til orange.

Hvornår negativ test efter Corona?

Hvis PCR-testen er negativ, kan du muligvis afslutte din isolation, men du skal først kontakte Coronaopsporingen. Isolation betyder, at du skal blive hjemme indtil 48 timer efter, at symptomerne er væk. Hvis du slet ikke har symptomer, skal du blive hjemme indtil 7 dage efter, at testen blev taget.

Hvordan downloader man coronapas?

Coronapas-appen kan nu hentes fra Google Play og Apple App Store. Appen er en brugervenlig, hurtig og sikker måde at dokumentere vaccine, test eller tidligere smitte i ét samlet pas. I appen kan brugeren skifte mellem brug i henholdsvis Danmark og i udlandet, så kun de nødvendige oplysninger vises.

Hvem kan indrejse i Danmark?

Hvis du hverken er vaccineret eller tidligere smittet: Du kan indrejse fra lande i EU og Schengen uden test eller isolation. Ved indrejse fra lande uden for EU eller Schengen, skal du testes senest 24 timer efter indrejse. Selvtest tæller ikke som gyldig test efter indrejse.

Hvem skal testes ved indrejse i Danmark?

Du skal testes og gå i isolation uden ugrundet ophold, hvis du inden for 10 dage forud for indrejse i Danmark har haft ophold (dog ikke transit) i lande, regioner eller områder med bekymrende virusvarianter på opholds- eller indrejsetidspunktet.

Hvilke lande er åbne for turisme?

Australien er et af de lande, der har været lukket, men de har åbnet igen i februar 2022. Andre populære rejselande har fundet en model for trinvis genåbning, fx Thailand, der startede med Phuket, og nu også har åbnet for Khao Lak, Bangkok og en del andre steder og fjernet en del restriktioner for danskere.

Er Danmark et Højrisikoland i Spanien?

COVID-19 har de spanske myndigheder opdelt verdens landene i risikolande og højrisikolande. Der gælder således forskellige regler afhængigt af, om det land man rejser fra er et risikoland eller et højrisikoland. På nuværende tidspunkt er Danmark kategoriseret som et risikoland (IKKE højrisikoland).

Hvor kan jeg rejse hen med coronapas?

Det europæiske coronapas er en fælles løsning for EU- og Schengenlandene med henblik på at gøre det lettere at rejse i EU- og Schengenlande. Alle EU- og Schengenlande kan udstede og kontrollere andre landes europæiske coronapas.

Kan man teste negativ selvom man har Corona?

I nogle få tilfælde vil testen være negativ, selvom man i virkeligheden er smittet. Det kan fx ske, hvis man lige er blevet smittet, og virus derfor ikke har formeret sig tilstrækkeligt meget i svælget.

Hvor mange gange skal man testes negativ?

Det er vigtigt, at du bliver testet igen, selvom den første test er negativ. Test nr. 2 viser fortsat, at du ikke er smittet Du behøver ikke længere være i isolation. Hvis du er færdigvaccineret (2 stik), skal du fortsat testes, men du behøver ikke gå i isolation, hvis det er mere end 14 dage siden, du fik 2.

Hvor finder jeg Coronapasset?

Her kan du hente dit coronapas for COVID-19 test. Coronapasset lever op til kravene for EU's digitale covidcertifikat. Du kan hente dit coronapas, hvis du er testet negativ for COVID-19 og testen ikke er ældre end syv dage.

Hvorfor kan jeg ikke downloade coronapas?

Fejlen er i version 1.4.4 til Android, som blev udgivet ved middagstid i dag. ... Hvis du ikke allerede har opdateret til den nyeste version af coronapas-appen på din Android-telefon, kan du fortsat tilgå dit coronapas i appen, og vi anbefaler, at du venter med at opdatere appen, til fejlen er udbedret.