Table of Contents:

 1. Hvor stor er udbredelsen af mobiltelefoner i verden?
 2. Hvilke mobiltelefoner er kinesiske?
 3. Hvor laves Samsung telefon?
 4. Hvad producerer Samsung?
 5. Hvad er der inde i en telefon?
 6. Hvad gør en mobil ved os?
 7. Er xiaomi kinesisk?
 8. Hvor er Samsung produceret?
 9. Hvem producerer Samsung telefoner?
 10. Hvem producere iPhones?
 11. Hvem producere Apple?
 12. Hvilke materialer er der i en mobil?
 13. Hvad består en smartphone af?

Hvor stor er udbredelsen af mobiltelefoner i verden?

På verdensplan bruger næsten en tredjedel af befolkningen - svarende til 2,39 milliarder mennesker - en smartphone. Det ventes at ville vokse til 40 procent i 2021.

Hvilke mobiltelefoner er kinesiske?

John Strand understreger, at man ikke kun skal være forbeholden for Xiaomi, men alle kinesiske brands, der er tilgængelige i vesten. Det gælder således også OnePlus, Motorola og Huawei.

Hvor laves Samsung telefon?

Samsung er Sydkoreas største chaebol....Samsung.
Samsung Group
BrancheKonglomerat
Grundlagt1938 i Sydkorea
HovedsædeSamsung Town, Seoul, Sydkorea

Hvad producerer Samsung?

Virksomheden er nr. 1 i verden indenfor LCD- og LEDskærme, hukommelseschips og mobiltelefoner. Samsung Electronics er grundlagt i 1969 i Suwon, Sydkorea. Virksomheden blev for alvor kendt på det internationale marked omkring 1980, hvor mange ny produkter udvikles.

Hvad er der inde i en telefon?

En mobiltelefon består både af en række relativt almindelige materialer såsom glas og plastik, men derudover rummer telefonen også materialer som sjældne jordarter og kritiske metaller, der udvindes nogle bestemte steder i verden, primært i Afrika og Kina.

Hvad gør en mobil ved os?

Problemet med smartphones er, at når der dukker et billede op, eller vi får en besked, bliver hjernen belønnet med signalstoffet dopamin. Det giver os trang til hele tiden at tjekke, hvad der sker - og det gør os afhængige af mobilen.

Er xiaomi kinesisk?

Xiaomi er verdens fjerdestørste leverandør af mobiler. Grundlægger og CEO i Xiaomi, Lei Jun, er ifølge Forbes den 11. rigeste person i Kina. Xiaomi udgav sin første smartphone i august 2011 og fik hurtigt en stor markedsandel i Kina, så stor at de blev Kinas største smartphone selskab i 2014.

Hvor er Samsung produceret?

TV-fabrikken ligger i Tianjin og beskæftiger omkring 300 ansatte. Nogle af de ansatte og noget af udstyret fra fabrikken forventes dog bevaret på stedet. Tilbage i Kina har Samsung en fabrik i Suzhou, hvor der produceres udstyr til hjemmene, samt produktion af computer- og mobilchip i Suzhou og Xian.

Hvem producerer Samsung telefoner?

Samsung (Sydkorea) Fælles for dem er, at Samsung leverer Android-telefoner med deres eget brugerinterface og apps lagt på toppen. De hidtil nyeste brede produkter er Samsung Galaxy S20-serien hvor Galaxy S20 4G er det snusfornuftige valg, hvilket også gælder prisen omkring 5.300 kroner.

Hvem producere iPhones?

iPhone er flere multimedie- og internetkompatibel smartphones produceret af Apple. Den første blev offentliggjort af Apple's administrerende direktør Steve Jobs i hovedtalen på Macworld Conference & Expo den 9. januar 2007.

Hvem producere Apple?

Foxconn-fabrikkerne, der ejes af det taiwanske Hon Hai Precision Industry-konsortium, er verdens største elektronikproducent. Her fremstilles telefoner og anden elektronik for blandt andre Apple, Huawei, Dell, Samsung og Sony.

Hvilke materialer er der i en mobil?

Her er et lille udpluk af de metaller, som du kan finde i din mobiltelefon: jern, kobber, aluminium, tin, zink, bly og nikkel, guld, sølv og platin. Når råvarerne laves om til de materialer, vi skal bruge, skal der bruges meget energi. Energien bruger man til maskiner, smeltning og til transport af delene.

Hvad består en smartphone af?

En smartphone kombinerer typisk egenskaber fra en mobiltelefon med egenskaber fra andre mobile computere. Som ved en mobiltelefon er der mulighed for at foretage og modtage telefonopkald, skrive og modtage SMS og MMS. Som ved andre mobile computere er der kalender,medieafspiller, GPS-navigationsenhed og kamera.