Table of Contents:

 1. Hvad vil det sige at være ansvarsfuld?
 2. Hvad vil jeg med mit arbejdsliv?
 3. Hvad er vigtigt for et godt arbejdsliv?
 4. Kan arbejde selvstændigt?
 5. Hvorfor arbejder folk?
 6. Er jeg god nok til mit job?
 7. Hvad er det vigtigste for dig på en arbejdsplads?
 8. Hvorfor kan jeg ikke arbejde?
 9. Hvad er vigtig at have med i en ansøgning?
 10. Hvad er en interessant?
 11. Hvordan finder jeg ud af hvad jeg vil med mit liv?
 12. Hvordan finder jeg ud af hvad mit drømmejob er?
 13. Hvad er det vigtigste ved et arbejde?
 14. Hvad kan du bidrage med eksempler?

Hvad vil det sige at være ansvarsfuld?

Ansvarsfuld betyder omtrent det samme som Ansvarlig.

Hvad vil jeg med mit arbejdsliv?

Hvis du ikke føler dit arbejdsliv giver oprigtig glæde og mening, er der hjælp at hente. Når du får identificeret præcis, hvad det er, der skal for at du kan sætte dine unikke styrker og talenter i spil, samtidig med, at du ved hvad du brænder for, kan du få det arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag.

Hvad er vigtigt for et godt arbejdsliv?

Vores arbejdsliv består lidt forenklet sagt af to ting: selve arbejdet og vores udviklingsmuligheder; og arbejdsmiljøet og forholdet til vores kolleger og chefer. De to ting er afgørende for, om vi har det godt på jobbet, og om vi oplever, at vi gør et godt stykke arbejde.

Kan arbejde selvstændigt?

Du kan vælge at springe ud som selvstændig på fuldtid. Selvom der er nogle økonomiske risici forbundet med det, er det for nogle vigtigt, at de dedikerer sig selv fuldstændig til deres nye virksomhed. Dagpengereglerne giver mulighed for, at du kan arbejde som selvstændig i et mindre omfang, mens du modtager dagpenge.

Hvorfor arbejder folk?

Vores arbejde og uddannelse signalerer nemlig udadtil, hvem vi er. Det giver os dermed identitet. Hvad vi beskæftiger os med til dagligt på arbejdsmarkedet har stor betydning for vores selvværd, selvtillid og selvforståelse. De fleste voksne mennesker bruger også en stor del af deres vågne timer på arbejdsmarkedet.

Er jeg god nok til mit job?

Forventningsafstemningen har ikke været tydelig nok. Begge situationer kan undgås, når du får konkret og løbende feedback fra din leder og dine kolleger. Det er som udgangspunkt arbejdspladsens ansvar, men du kan selv bidrage ved at efterspørge feedback og være god til at tage imod den.

Hvad er det vigtigste for dig på en arbejdsplads?

Tillid, stolthed og fællesskab er stadig centrale forudsætninger for, at medarbejdernes fulde potentiale kan indfries. Men dertil skal medarbejderne opleve meningsfulde værdier og effektiv ledelse, hvis deres tilfredshed og evne til at innovere skal til tops – til gavn for arbejdspladsens økonomiske præstationer!

Hvorfor kan jeg ikke arbejde?

Nogle kræver for eksempel, at din funktionsevne er nedsat varigt og væsentligt enten fysisk eller psykisk. Ved andre muligheder er det et krav, at du har en mindre begrænsning i din evne til at arbejde, og at kommunen vurderer støtten som helt afgørende for, at du kan få eller blive i dit arbejde.

Hvad er vigtig at have med i en ansøgning?

Hvad skal ansøgningen indeholde?
 • Fængende overskrift. Overskriften er det første, læseren ser, og den skal derfor fange læserens interesse. ...
 • Indledning og motivation. Indledningen skal give læseren lyst til at læse videre. ...
 • Kompetencer i forhold til stillingen. ...
 • Personen bag ansøgningen. ...
 • Afrunding.

Hvad er en interessant?

som vækker eller er i stand til at vække nogens interesse i kraft af et særlig relevant indhold eller en indbydende eller påfaldende karakter, kvalitet, udformning el.

Hvordan finder jeg ud af hvad jeg vil med mit liv?

Hvad skal jeg egentlig med mit liv? At finde ind til kernen af hvem du er, hvad dit livsformål er, din unikke gave er, og blive bevidst om dine værdier, er så grundlæggende for alle mennesker at finde frem til. Når du finder modet til at dykke nysgerrigt ind i dig selv, vil du finde svaret en gang for alle.

Hvordan finder jeg ud af hvad mit drømmejob er?

Sådan finder du dit drømmejob
 1. Hvad interesserer dig? For at få et job, der virkelig tænder dig, er første skridt logisk nok, at du finder ud af, hvad du egentlig kan lide at lave. ...
 2. Hvad er dine styrker og dit talent? ...
 3. Hvilke krav har du? ...
 4. Lav research. ...
 5. Sæt dig et mål.
20. jun. 2018

Hvad er det vigtigste ved et arbejde?

At blive set, hørt og forstået er grundsten til at have gode arbejdsrelationer. Både når det gælder kolleger og ledere. Vores forhold til vores arbejde handler derfor ikke kun om at have noget at stå op til. Det handler om at kunne bruge sig selv og føle tilfredshed.

Hvad kan du bidrage med eksempler?

Brug de første linjer af din ansøgning på at beskrive, hvad du kan bidrage med til stillingen/virk- somheden, og hvad der driver dig. Fremhæv kun det, som har relevans for stillingen. Her kan du uddybe de kompetencer, der gør dig egnet til jobbet. Meget gerne med eksempler.