Table of Contents:

 1. Hvor er Miele produceret?
 2. Er Miele tysk?
 3. Hvem producerer Miele hvidevarer?
 4. Hvilket land kommer Miele fra?
 5. Hvor gammel er min Miele vaskemaskine?
 6. Hvor gammel er vaskemaskine?
 7. Hvor gammel bliver en vaskemaskine?
 8. Hvad er Typeskilt?
 9. Hvor gammel kan en opvaskemaskine blive?
 10. Hvad er PNC nr?
 11. Hvor gammel er mit Gram køleskab?
 12. Hvor gammel er min Electrolux vaskemaskine?
 13. Hvor gammel er min Siemens vaskemaskine?
 14. Hvor gammel er køleskabet?

Hvor er Miele produceret?

Produkter fra Miele Professional bliver udviklet af ingeniører fra Miele, og de omhyggeligt udvalgte komponenter bliver i overvejende grad fremstillet i egne fabrikker i Tyskland og Europa.

Er Miele tysk?

Fremstillet i Tyskland: Miele har stået for produkter af højeste kvalitet siden 1899. Som en virksomhed, der er gennemsyret af tradition, kan vores partner Miele bygge på erfaringer, der er videregivet fra generation til generation. Bare på kvalitet fra Tyskland, og det i alle lande i verden.

Hvem producerer Miele hvidevarer?

Miele & Cie. Siden grundlæggelsen i 1899 har virksomheden været ejet af familierne Miele (51 procent) og Zinkann (49 procent). Hovedsædet med hovedadministration og hovedfabrik er i Gütersloh.

Hvilket land kommer Miele fra?

Miele er en tysk producent af avancerede husholdningsapparater og kommercielt udstyr, der har hovedkontor i Gütersloh, Ostwestfalen-Lippe.

Hvor gammel er min Miele vaskemaskine?

Du kan se hvornår dit produkt er produceret ud fra serienummeret som er påtrykt typeskiltet / klistermærket.

Hvor gammel er vaskemaskine?

Du kan se hvornår dit produkt er produceret udfra serienummeret som er påtrykt typeskiltet / klistermærket.

Hvor gammel bliver en vaskemaskine?

De fleste forventer, at levetiden på en vaskemaskine er 9-10 år. Men en tidligere undersøgelse fra 2016 viser, at mange oplever problemer inden for de første 4 år af vaskemaskinens levetid.

Hvad er Typeskilt?

Hvad er et typeskilt? Hårde hvidevarer skal være forsynet med et typeskilt, der fortæller om produktet. Typeskiltet fortæller typisk, hvilken type produkt det er, hvad dets serienummer er, og hvor det kommer fra. Man kan sige, at det er en slags CPR-nummer for hvidevarer.

Hvor gammel kan en opvaskemaskine blive?

Levetiden for en opvaskemaskine afhænger bl. a. af dens kvalitet. Køber du en opvaskemaskine i mellemklassen, kan du normalt regne med en levetid på 8-10 år, afhængigt af hvor hyppigt du bruger maskinen, og hvor godt du behandler den.

Hvad er PNC nr?

Alle hårde hvidevarer er forsynet med et hvidt mærkat kaldet typeskilt. På typesklitet finder du maskinens "CPR nummer" kaldet enten modelnummer, e-nummer, produktnummer, artnummer, servicenummer eller PNC nummer.

Hvor gammel er mit Gram køleskab?

Find ud af hvor gammel din Gram hvidevare er. Typeskiltet på Gram apparater indeholder udover modelinformationer også et serienummer, hvoraf du kan aflæse produktionsår og måned. Serienummeret kan være opbygget forskelligt alt efter apparat og produktionsperiode.

Hvor gammel er min Electrolux vaskemaskine?

Du kan se hvornår dit produkt er produceret udfra serienummeret som er påtrykt typeskiltet / klistermærket.

Hvor gammel er min Siemens vaskemaskine?

FD-nummeret består af 4 cifre og kan fx være 5309. De to første cifre vedrør årstallet og de to sidste cifre vedrør måneden. For at finde frem til produktionsåret, skal du lægge 2 til det første ciffer.

Hvor gammel er køleskabet?

Køleskabet blev opfundet i 1876 af den tyske ingeniør Carl von Linde.