Table of Contents:

  1. Hvad er målene på en opvaskemaskine?
  2. Hvilken opvaskemaskine holder længst?
  3. Hvem laver Ikeas opvaskemaskiner?
  4. Er Miele opvaskemaskiner gode?
  5. Hvad er den bedste opvaskemaskine?
  6. Hvor længe bør en opvaskemaskine holde?

Hvad er målene på en opvaskemaskine?

En almindelig opvaskemaskine har en standardbredde på ca. 60 cm, mens smalle opvaskemaskiner har en bredde på ca. 45 cm. Gå til smalle opvaskemaskiner.

Hvilken opvaskemaskine holder længst?

- Miele vandt for bedste holdbarhed. 22 procent af forbrugerne med en opvaskemaskine fra Miele har en maskine, der er ældre end ti år. - Ifølge deltagerne i undersøgelsen er AEG-Electrolux det mest problemramte mærke, da 19 procent har oplevet, at deres maskine af dette mærke er gået i stykker.

Hvem laver Ikeas opvaskemaskiner?

Ikea køkken - installation af hvidevarer fra Bosch | Bosch Home.

Er Miele opvaskemaskiner gode?

Både Which.co.uk, Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön har testet og anmeldt Miele G 7310 SCi. De tre ekspertkilder er begejstrede for maskinen, som de alle har givet en god bedømmelse. De gode anmeldelser er baseret på, at eksperterne er glade for opvaskemaskinens vaske- og tørreevne samt vand- og energiforbrug.

Hvad er den bedste opvaskemaskine?

Nogle af de bedste opvaskemaskiner i 2021 er blandt Electrolux ESF5545LOW, Bosch SMU6ZDW76S og Bosch SMU4HAW48S. De nævnte maskiner har opnået nogle utroligt flotte resultater i en række tests, hvor de blandt andet er kåret til henholdsvis 'topscorer i test', 'premium valg' og 'bedst til prisen'.

Hvor længe bør en opvaskemaskine holde?

Levetiden for en opvaskemaskine afhænger bl. a. af dens kvalitet. Køber du en opvaskemaskine i mellemklassen, kan du normalt regne med en levetid på 8-10 år, afhængigt af hvor hyppigt du bruger maskinen, og hvor godt du behandler den.