Table of Contents:

  1. Hvad koster epoxy gulv pr m2?
  2. Kan man lægge epoxy på trægulv?
  3. Er epoxylim giftigt?
  4. Hvad koster det at lægge epoxy?
  5. Er epoxy gulv dyrt?
  6. Er epoxy og resin det samme?
  7. Kan man selv lave epoxy gulv?
  8. Hvem lægger epoxy gulv?
  9. Er epoxy gulv giftigt?
  10. Er epoxy kræftfremkaldende?

Hvad koster epoxy gulv pr m2?

Epoxy gulv priser er rimelig fornuftige og det er muligt for dig, at få en billig løsning, der kan holde i mange år frem. Priser ligger mellem 4 kroner pr. m2 inkl. moms alt efter fagmand og tilbud.

Kan man lægge epoxy på trægulv?

Eksempelvis kan du bruge epoxymaling ovenpå beton, tidligere malede overflader og trægulv. Du skal blot være opmærksom på, at epoxymaling ikke er en belægning. Dvs. at epoxymaling ikke kan udjævne strukturforskelle eller andre ujævnheder i dit gulv.

Er epoxylim giftigt?

Arbejdsmiljøreglerne er lavet for at beskytte mennesker, der hyppigt er i kontakt med eller udsættes for belastninger, der ved vedvarende og jævnlig påvirkning kan gøre skade. Og fordi epoxy er et giftigt og allergifremkaldende materiale, der kan være ætsende ved hudkontakt, er det omfattet heraf.

Hvad koster det at lægge epoxy?

Prisen for et epoxygulv i garagen svinger mellem 400-500 kr. pr. kvadratmeter eksklusive moms. Hvis du skal have blandet materiale i, som sikrer at epoxygulvet er skridsikkert, kan prisen også blive højere.

Er epoxy gulv dyrt?

Derudover varierer priserne også alt efter hvilket gulv, som der i forvejen ligger der, hvor man gerne vil have malet med epoxy. Dog ligger et estimat på, at det koster omkring 4-500 kroner pr. m2. Igen skal det dog påpeges, at det er meget afhængigt af både tykkelse og egenskaber.

Er epoxy og resin det samme?

Resin betyder harpiks og er en plastlignende tokomponents-epoxy, som minder om den virkelige vare. Resin og hærder giver en glasklar epoxy, og ved at tilsætte pigment er det kun fantasien, der sætter grænser for farven og produktet. Arbejdet med resin er både let og besværligt.

Kan man selv lave epoxy gulv?

Kan jeg selv lægge et epoxy- eller betongulv? Ja, hvis du er erfaren fagmand eller gør det selv-mand, kan du godt. Vi anbefaler det dog ikke, medmindre du virkelig ved, hvad du laver. Både epoxy og beton tørrer hurtigt, og du har derfor ikke meget tid at arbejde med, før gulvet er for hårdt til at ændre.

Hvem lægger epoxy gulv?

Her kan du med fordel lægge et betongulv, så du nemt kan gennemføre lægning af dit epoxygulv. Én ting, man kan fristes til at spare på, er den professionelle fagmand. Dog kan det i langt de fleste tilfælde betale sig at alliere sig med en maler eller anden fagmand, der kan klare opgaven for dig.

Er epoxy gulv giftigt?

Arbejdsmiljøreglerne er lavet for at beskytte mennesker, der hyppigt er i kontakt med eller udsættes for belastninger, der ved vedvarende og jævnlig påvirkning kan gøre skade. Og fordi epoxy er et giftigt og allergifremkaldende materiale, der kan være ætsende ved hudkontakt, er det omfattet heraf.

Er epoxy kræftfremkaldende?

Arbejde med epoxy- og isocyanatholdige produkter kan irritere huden og give alvorlig eksem og allergi. Isocyanat kan yderligere irritere slimhinderne og give luftvejsallergi og astma. Desuden er isocyanatgrupperne methyldiphenyldiisocyanat (MDI) og toluendiisocyanat (TDI) klassificeret som muligt kræftfremkaldende.