Table of Contents:

 1. Er GoPro 8 vandtæt?
 2. Er GoPro 9 vandtæt?
 3. Er GoPro Hero 5 vandtæt?
 4. Er der lyd på GoPro?
 5. Hvad er det bedste GoPro?
 6. Hvad er det nyeste GoPro?
 7. Hvem ejer GoPro?
 8. Hvad for et GoPro skal jeg vælge?
 9. Hvad bruger man GoPro til?
 10. Hvor meget koster et GoPro?
 11. Hvad for et GoPro skal jeg købe?
 12. Hvor lang tid kan GoPro optage?
 13. Hvad koster et GoPro kamera?
 14. Hvordan bruger jeg et Go Pro Hero?
 15. Hvordan virker et Go Pro kamera?

Er GoPro 8 vandtæt?

Herudover er GoPro Hero 8 vandtæt, og det gør modellen velegnet til både eventyr i regnvejr, til vands og under vandet. Kameraet er nemlig vandtæt i ned til 10 meters dybde.

Er GoPro 9 vandtæt?

Gem dine minder og optag dem i flot 5K video eller på 20 MP HDR billeder med GoPro Hero 9 Black actionkameraet. Det er vandtæt indtil 10 meter og har HyperSmooth 3.0 for super smidige optagelser.

Er GoPro Hero 5 vandtæt?

Vandtæt ned til 10 meter Det skulle man med de tidligere modeller, der krævede et særligt vandtæt hus, for at kunne tåle turen under vandoverfladen. Men det nye GoPro HERO 5 Black er vandtæt ned til 10 meter uden behov for yderligere beskyttelse.

Er der lyd på GoPro?

GoPro Lyd & Video. - Optagelser med dit GoPro Hero kamera er en symbiose af lyd og billede. Alle komponenter bør være af højeste standard for at opnå kvalitetsresultater. Det gælder også dine lydkabler & videokabler samt naturligvis den mikrofon, du anvender til lydoptagelsen.

Hvad er det bedste GoPro?

Vores valg til titlen som det bedste actionkamera er i øjeblikket GoPro Hero 9 Black. Det er uden tvivl det mest alsidige actionkamera nogensinde og kan optage detaljerede, smørbløde 5K-optagelser, mens et arsenal af smarte filmfunktioner gør det nemt at tage fede billeder.

Hvad er det nyeste GoPro?

GoPro Max. GoPro Max er det ultimative actionkamera på markedet lige nu, og det er et godt valg, hvis du vil have den absolut nyeste teknologi. Som de andre modeller er GoPro Max også skabt til rejser, eventyr, sport og ekstremsport, men modellen har fået et nøk opad, når det kommer til optagefunktioner.

Hvem ejer GoPro?

GoPro, Inc. er et amerikansk firma stiftet af Nicholas Woodman. Firmaet laver små actionkameraer, der både kan optage fotos og video. Firmaet omsatte for 60,6 millioner US$ i 2013.

Hvad for et GoPro skal jeg vælge?

Vores valg til titlen som det bedste actionkamera er i øjeblikket GoPro Hero 9 Black. Det er uden tvivl det mest alsidige actionkamera nogensinde og kan optage detaljerede, smørbløde 5K-optagelser, mens et arsenal af smarte filmfunktioner gør det nemt at tage fede billeder.

Hvad bruger man GoPro til?

GoPro er den absolut største spiller på markedet inden for action-kameraer, men der er mange andre at vælge imellem. Action-kameraer kommer nemlig i mange former, farver og med mange forskellige funktionaliteter.

Hvor meget koster et GoPro?

2.389,00 kr. GoPro Hero 9 Black actionkameraet gemmer alt, du har brug for i et kompakt, kraftfuldt og hårdført kabinet. Læs mere her... 2.989,00 kr.

Hvad for et GoPro skal jeg købe?

Ifølge Trustedreviews.com så er GoPro Hero 7 det bedste actionkamera på markedet – også selv om der kun findes en lille opgradering i modellen i forhold til GoPro 6. Men de små detaljer gør en forskel, og eksperterne fremhæver her, at GoPro Hero 7 både er vandtæt og kommer med meget tilbehør.

Hvor lang tid kan GoPro optage?

GoPro Hero 7 kan optage i 4K-opløsning med op til 60 billeder per sekund, hvilket giver en utrolig høj opløsning, og man kan også optage i 2,7 K med op til 120 billeder per sekund eller 1080 pixels med op til 240 billeder per sekund.

Hvad koster et GoPro kamera?

2.389,00 kr. GoPro Hero 9 Black actionkameraet gemmer alt, du har brug for i et kompakt, kraftfuldt og hårdført kabinet. Læs mere her... 2.989,00 kr.

Hvordan bruger jeg et Go Pro Hero?

Her får du tips til at få det bedste ud af GoPro og andre actionkameraer.
 1. Gå tæt på med dit actionkamera. ...
 2. Skyd fra hoften. ...
 3. Skru op for hastigheden. ...
 4. Sæt actionkameraet på de umulige steder. ...
 5. 8 x zoom i nyt Olympus-flagskib.
27. feb. 2020

Hvordan virker et Go Pro kamera?

Udover 5,6K-opløsningen kan GoPro Max optage i 4K med 60 billeder i sekundet, hvilket giver en langt bedre opløsning end den ellers gode Full HD 1080 pixels – faktisk op til 4 gange højere detaljeniveau. Som noget helt nyt kan GoPro Max optage 360 graders video, hvilket giver et anderledes udtryk til dine videoer.