Table of Contents:

 1. Hvor rigt er Dubai?
 2. Er der dødsstraf i Dubai?
 3. Er Dubai et arabisk land?
 4. Er Abu Dhabi et land?
 5. Hvilken valuta er bedst i Dubai?
 6. Hvad betyder en emir?
 7. Hvilke lande er Emiraterne?
 8. Er Abu Dhabi og Dubai det samme?
 9. Kan man bruge euro i Dubai?
 10. Hvad kan man købe billigt i Dubai?
 11. Hvad kaldes en arabisk fyrste?

Hvor rigt er Dubai?

Den ligger ved sydøstkysten af Den Persiske Golf tæt ved grænsen til Emiratet Sharjah, hvis hovedstad Sharjah den er vokset sammen med....Dubai.
Dubai دبي
Indbyggere2.502.715 (2016)
- Areal35,0 km²
- Befolkningstæthed71.506 pr. km²
Andet

Er der dødsstraf i Dubai?

Der er dødsstraf i De Forenede Arabiske Emirater og Dubai men det er relativt sjældent at denne benyttes. De nuværende love give mulighed for brug af dødsstraf i forbindelse med mord, terror, voldtægt, narkosmugling, røveri, kidnapning og grove fornærmelser mod Islam.

Er Dubai et arabisk land?

De Forenede Arabiske Emirater er en union af syv emirater eller sheikdømmer (fyrstendømmer) ved Hormuzstrædet i Den Persiske Golf: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah og Umm al-Qaiwain.

Er Abu Dhabi et land?

Abu Dhabi er hovedstad i Emiratet Abu Dhabi. Emiratet er det største af de syv, der udgør de Forenede Arabiske Emirater, og byen Abu Dhabi er også hovedstad i de Forenede Arabiske Emirater. Byen er den næststørste i de Forenede Arabiske Emirater med 1.483.000indbyggere.

Hvilken valuta er bedst i Dubai?

Valutaen i Dubai (og resten af De Forenede Arabiske Emirater) hedder dirham. En dirham kan igen opdeles i 100 fils. Værdien af dirham har siden 80'erne været fastlåst til den amerikanske dollar.

Hvad betyder en emir?

Emir (af arabisk amīr امير og tyrkisk emir) betyder befaling, befalingshavende, guvernør eller fyrste.

Hvilke lande er Emiraterne?

Hovedstaden er Abu Dhabi, mens Dubai er den største by. Landet er en føderation af syv emirater: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah og Umm Al Quwain. Den øverste politiske myndighed er "Det øverste Råd", som består af lederne af de syv emirater.

Er Abu Dhabi og Dubai det samme?

Hovedstaden er Abu Dhabi, mens Dubai er den største by. Landet er en føderation af syv emirater: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah og Umm Al Quwain. Den øverste politiske myndighed er "Det øverste Råd", som består af lederne af de syv emirater.

Kan man bruge euro i Dubai?

Kreditkort som Visa og Mastercard kan bruger overalt som betalingsmiddel overalt i Dubai. Du kan betale kort på restauranter, i butikker og på hoteller. Det kan dog være en fordel at have lidt kontanter på sig.

Hvad kan man købe billigt i Dubai?

Guld og ædelstene er noget billigere i Dubai end derhjemme, og hvis man ved hvad man vil have, og hvad det cirka burde koste, kan man gøre en god handel.

Hvad kaldes en arabisk fyrste?

Emiratet Kuwait, emiratet Qatar og forbundsstaten, de Forenede Arabiske Emirater. Briterne skabte et tilsvarende rige i 1959 i form af "Føderationen af arabiske emirater" i det sydlige Yemen, men det brød sammen efter en revolution i 1967.