Table of Contents:

 1. Kan ikke finde nøgle til postkasse?
 2. Hvilken nøgle skal jeg vælge?
 3. Hvordan Omkoder man en Ruko lås?
 4. Hvad er et låsesystem?
 5. Hvordan får man ny nøgle til postkasse?
 6. Kan man bore en lås op?
 7. Hvilke låse er forsikringsgodkendt?
 8. Hvad er en stanglås?
 9. Kan man selv omkode en lås?
 10. Hvad koster det at omkode en lås?
 11. Hvilken låsecylinder?
 12. Hvad koster det at få en låsesmed ud?
 13. Kan man bore en cykellås op?
 14. Hvad gør man hvis man ikke kan låse sin dør op?

Kan ikke finde nøgle til postkasse?

Har du mistet din nøgle til postkasselåsen, så kan du bestille en oplukning af låsen, her hos os. Ved åbning af postkasse uden nøgle, benytter vi låsepistol eller lign, eller vi alternativt fræser den op, hvorefter vi kan omlægge låsen til for eksempel hoveddørsnøglen.

Hvilken nøgle skal jeg vælge?

Men det er bedst at vælge en lås med borebeskyttelse i cylinderhus og tromle og med høj dirke- og kopieringssikkerhed. En lås med 11 stifter er både borefri og dirkefri og er derfor den sikreste, og den koster ikke meget mere end de andre typer.

Hvordan Omkoder man en Ruko lås?

Omkodning af låse til en og samme nøgle Slip for besværet og lad vores låsesmed omkode låsene. Ved omkodningen ensretter vi alle Ruko cylinderne, så de passer til samme nøgle. Dermed kan du slippe for det store nøglebundt og nøjes med en enkelt nøgle.

Hvad er et låsesystem?

Når flere brugere skal have adgang til samme bygning uden at alle har adgang til hver enkelt dør, kan et låsesystem være løsningen. Med et låsesystem kan flere forskellige nøgler passe i samme låsecylinder. Virksomheder, kommuner og institutioner har alle forskellige krav til sikring af deres bygninger.

Hvordan får man ny nøgle til postkasse?

Hvis du har en post- eller pakkepostkasse med Ruko lås, kan du i dit lokale byggemarked eller hos den lokale låsesmed lavet en ny nøgle. Har du derimod en post- eller pakkepostkasse med en lås af et andet fabrikat, skal du henvende dig der, hvor den er købt.

Kan man bore en lås op?

Sådan foregår en oplukning af dør Oplukning af en dør foregår normalt ved, at låsesmeden kommer ud, og lukker din dør op med en låsepistol. Låsen tager på ingen måde skade af dette. Hvis der sidder en nyere lås, kan det nogle gange være nødvendigt at foretage en opboring dvs. at bore låsen op.

Hvilke låse er forsikringsgodkendt?

En godkendt lås er Varefakta kontrolleret, hvilket betyder den både tåler vind og vejr, den opfylder de krav som er til en lås, den er svær at bryde op og at den er forsikringsdækkende i tilfælde af at cyklen bliver stjålet. For at se om låsen opfylder kravene, gennemgår den forskellige tekniske prøvelser.

Hvad er en stanglås?

Stanglåsen har til formål at yde ekstra sikkerhed på f. eks. lagerhuse eller forretningsdøre, hvor dens låsemekanisme består af to metalstænger, der ved bevægelse af et håndtag midt på rammen skydes henholdsvis op i overkarmen og ned i bundkarmen.

Kan man selv omkode en lås?

Ved at udskifte stifterne, gøres nøglerne således ubrugelige, og der er mulighed for at udskære nye nøgler, som passer til de nye stifter. Omkodning af låse kræver stor præcision og erfaring, så dette bør udelukkende udføres af uddannede og kompetente fagfolk. Vi anbefaler derfor ikke at du gør det selv.

Hvad koster det at omkode en lås?

Omkodning af lås pris og omlægning af låsecylinder priser koster fra. 295 kr og det er så selve arbejdet for omkodningen som du betaler for. Oveni kommer der selvfølgelig kørsel og parkering. Det kan også komme gebyr for låsesmedens vagtudkald.

Hvilken låsecylinder?

Hvilke faconer findes en låsecylinder i?
 • Den runde cylinder sidder på udvendig side og anvendes til aflåsning af dine yderdøre. ...
 • Den ovale cylinder sidder på udvendig side af dine ydredøre. ...
 • En profilcylinder sidder på ydersiden af døren. ...
 • En rokokocylinder kan du sætte på den indvendige side af din dør.

Hvad koster det at få en låsesmed ud?

Låsesmede koster gennemsnitligt i timen 400-800kr pr. time eksklusive moms. Kørsel kan forekomme og varierer fra kr og om de opgøres som et fast kørsel gebyr eller pr. km.

Kan man bore en cykellås op?

Start med et mindre bor i boremaskinen. Ellers kan enhver cykelsmed udføre operationen for et mindre beløb. bore du i kopen og drive låsen ud med uddriver dorn. og lape hullet med svejsning eller en gummiprop.!!!

Hvad gør man hvis man ikke kan låse sin dør op?

Skubbe på døren/låsen hvis der er snavs i låsekassen Måske er der noget sne eller grus i låsecylinderen eller i låsekassen, som gør det kompliceret at åbne døren, dette løses ofte ved at skubbe døren hårdt med kroppen, mens du prøver at låse op med nøglen.