Table of Contents:

 1. Hvor stor skal opvaskemaskinen være?
 2. Hvad er forskellen på underbygget og integreret opvaskemaskine?
 3. Hvad er opvaskemaskine til underbygning?
 4. Hvad er en underbygningsopvaskemaskine?
 5. Hvornår er en opvaskemaskine lydsvag?
 6. Hvordan sætter man en opvaskemaskine til?
 7. Hvordan bruger man en topbetjent vaskemaskine?
 8. Hvad er integrerbar?
 9. Hvad er door on door montering opvaskemaskine?
 10. Hvad skal man kigge efter opvaskemaskine?
 11. Hvad betyder opvaskemaskine til indbygning?

Hvor stor skal opvaskemaskinen være?

En god tommelfingerregel er derfor, at du i det daglige skal bruge 3 kuverter per person – og hellere én kuvert for meget, end én for lidt. Langt de fleste opvaskemaskiner har en kapacitet på 12-15 kuverter, mens smalle modeller har plads til 9 kuverter, og bordopvaskemaskiner har plads til 4-6 kuverter.

Hvad er forskellen på underbygget og integreret opvaskemaskine?

Integrerede hvidevarer Ligesom de indbyggede hvidevarer har de ikke top og sider, men i modsætning til de indbyggede hvidevarer er fronten ikke synlig. Det betyder, at de skal have monteret en køkkenlåge, som passer til resten af dit køkken.

Hvad er opvaskemaskine til underbygning?

En underbygningsopvaskemaskine leveres uden top- og sideplader, da denne type opvaskemaskine er udformet til at stå under din køkkenbordplade. Hvis du ønsker at investere i en underbygningsopvaskemaskine, er der en række ting, som du kan overveje, nemlig kapacitet, lydniveau, opvaskeprogrammer og energiforbrug.

Hvad er en underbygningsopvaskemaskine?

En underbygningsopvaskemaskine leveres uden top- og sideplader, da denne type opvaskemaskine er udformet til at stå under din køkkenbordplade. Hvis du ønsker at investere i en underbygningsopvaskemaskine, er der en række ting, som du kan overveje, nemlig kapacitet, lydniveau, opvaskeprogrammer og energiforbrug.

Hvornår er en opvaskemaskine lydsvag?

Opvaskemaskinen fra AEG er i forvejen lydsvag med sine 40 dB - men med stilleprogrammet på kun 38 dB bliver der skruet ekstra meget ned for lyden. Det er en fordel, hvis maskinen skal køre på tidspunkter, hvor der skal være ro i hjemmet.

Hvordan sætter man en opvaskemaskine til?

Afmonter den gamle opvaskemaskine, og fjern den. Tag den nye opvaskemaskine ud af emballagen – både afløbsslangen og indløbsslangen skal monteres på opvaskemaskinen. Fastgør afløbsslangen til tuden under vasken, som den gamle afløbsslange sad på. Fastgør den med en slangeklemme.

Hvordan bruger man en topbetjent vaskemaskine?

Hej Lea, Normalt kan man umiddelbart tilslutte vandtilgangen på vaskemaskinen til blandingsbatteriet ved blot at skrue det yderste af vandhanen (luftblanderen) af, og skrue vandslangen på her. Dette betyder dog af slangen skal af og på ved brugen. Ønskes en mere praktisk løsning skal der etableres en fast kold hane.

Hvad er integrerbar?

Mange hvidevarer fås i både fritstående og integrerbare modeller, men alligevel er de ikke helt ens. Integrerbare hvidevarer er nemlig tilpasset til at fungere i lukkede rum, så deres mål og specifikationer er ofte en smule anderledes.

Hvad er door on door montering opvaskemaskine?

Fastgør lågen nederst med skruer på begge sider, og dæk hullerne med plasttapperne. Trin 05. Sørg for, at lågen kan åbne jævnt, inden opvaskemaskinen tilsluttes, og den skubbes på plads. Når opvaskemaskinen er på plads, kan du montere fodstykket eller fodsparket under lågen.

Hvad skal man kigge efter opvaskemaskine?

Som tommelfingerregel regner man 3 kuverter per person i husstanden. Det vil sige at en familie på 4, bør se efter en opvaskemaskine med en kapacitet på mindst 12 kuverter. Hvis du på forhånd ved, at I vasker meget op derhjemme, kan det være en god ide at vælge en maskine, der kan rumme lidt ekstra.

Hvad betyder opvaskemaskine til indbygning?

En integreret opvaskemaskine er kendetegnet ved, at den integreres i dit køkken. Det betyder, at opvaskemaskinen leveres uden front- top- eller sideplader, hvorfor du skal lade den indbygge i dine køkkenelementer og sætte en køkkenlåge på fronten.