Table of Contents:

 1. Kan man bruge Google på Huawei?
 2. Hvem laver Samsung mobil?
 3. Hvorfor virker Google ikke på Huawei?
 4. Hvem sælger flest telefoner?
 5. Kan man bruge NemID på Huawei?
 6. Hvordan installere man Google Play på Huawei?
 7. Er Samsung kinesisk?
 8. Hvor bliver Samsung mobiler lavet?
 9. Hvorfor bliver Google ved med at stoppe?
 10. Hvorfor stopper Google?
 11. Hvad er den mest solgte telefon i 2021?
 12. Hvor mange Android telefoner i Danmark?
 13. Kan man ikke få MobilePay på Huawei?
 14. Hvilke apps virker ikke på Huawei?
 15. Hvorfor kan jeg ikke downloade apps på min Huawei?

Kan man bruge Google på Huawei?

Man skal dog ikke bare købe hvilken som helst telefon fra Huawei. Der er nemlig kæmpe stor forskel på brugeroplevelsen. Telefoner lanceret efter maj 2019 har ikke adgang til Googles tjenester og apps og spil i Play Store.

Hvem laver Samsung mobil?

Samsung Group (삼성그룹 / Samseong Geurup eller Samsung) er en sydkoreansk multinational konglomeratvirksomhed med hovedsæde i Samsung Town, Seoul. Virksomheden består af talrige datterselskaber og associerede virksomheder, de fleste forenet under Samsung-mærket. Samsung er Sydkoreas største chaebol.

Hvorfor virker Google ikke på Huawei?

Slut med Android-sikkerhedsopdateringer til Huawei-telefoner Google stopper nu med at udsende sikkerhedsopdateringer til Huawei-telefoner. Tidligere i år bekendtgjorde Google ellers, at de amerikanske handelshindringer kun forbød firmaet at levere teknologi eller apps til helt nye Huawei-telefoner.

Hvem sælger flest telefoner?

Xiaomi overhaler Samsung i Europa: Sælger nu flest smartphones
ProducentAntal solgte smartphonesÅrlig ændring
1. Xiaomi12,7 mio.+67,1 %
2. Samsung12,0 mio.-7,0 %
3. Apple9,6 mio.+15,7 %
4. OPPO2,8 mio.+180 %
4. aug. 2021

Kan man bruge NemID på Huawei?

Huawei arbejder hele tiden på at udvide AppGallery med flere apps, men muligvis vil du endnu ikke kunne hente alle dine nuværende apps til din nye Huawei P40 Pro eller P40 Lite. Det gælder fx NemID app. Langt de fleste apps kan dog overføres fra din gamle mobil til din nye P40 Pro eller P40 Lite via Phone Clone app.

Hvordan installere man Google Play på Huawei?

Sådan får du Googles tjenester på Huawei telefoner Appen er 147 MB stor og er som sagt en uofficiel metode, så det er på eget ansvar, hvis man prøver den. Når appen er starten op, skal man trykke på Detect Device > Repair Now > Activate. Så skal man genstarte telefonen, hvorefter Google Play Store skulle være klar.

Er Samsung kinesisk?

Samsung (Sydkorea) Fælles for dem er, at Samsung leverer Android-telefoner med deres eget brugerinterface og apps lagt på toppen.

Hvor bliver Samsung mobiler lavet?

Samsung vil flytte sin mobilproduktion ud af Kina til lande som Vietnam og Indien, hvor det er billigere at producere telefoner. Samsung har overfor Reuters bekræftet, at de lukker ned for produktionen af mobiler i Kina.

Hvorfor bliver Google ved med at stoppe?

Problemet kan opstå på enkelte Samsung Galaxy enheder og er forårsaget af et problem i Google Webview. Problemet er løst I den seneste opdatering af Android System Webview og Google Chrome.

Hvorfor stopper Google?

Søg efter systemopdateringer til Android Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet. Systemopdatering. Din opdateringsstatus vises. Følg vejledningen på skærmen for at downloade eller installere opdateringer.

Hvad er den mest solgte telefon i 2021?

HITLISTE JULI 2021: Faldende priser og markedsføring har over flere måneder holdt iPhone 12 i toppen. Hen over sommeren har Apple skuret op for markedsføringen af særligt iPhone 12, der blandt de nyeste iPhones balancerer godt mellem pris og hvad du får.

Hvor mange Android telefoner i Danmark?

464.900 smartphones er der i 2. kvartal 2019 solgt i Danmark. 60 procent af dem er nu Android-telefoner, mens 40 procent bruger Apples iOS som software. På verdensplan er 90 procent med Android, 10 procent med iOS.

Kan man ikke få MobilePay på Huawei?

MobilePay understøtter pt. ikke nye Huawei-telefoner, som kun kan benytte Huaweis egen app store (Huawei App Gallery). Huawei forventer at introducere de første Huawei App Gallery telefoner på det nordiske marked i løbet af 2020.

Hvilke apps virker ikke på Huawei?

Det næste stykke tid går den ind og erstatter min daglige Android-telefon....Faktisk er det kun blevet til 7 af mine 26 foretrukne apps, som ikke kan installeres eller bruges på min Huawei P40 Pro:
 • YouTV.
 • e-Boks.dk.
 • Danske Bank – Mobilbank.
 • DRTV.
 • NemID.
 • Life360.
 • DBA.
25. mar. 2021

Hvorfor kan jeg ikke downloade apps på min Huawei?

Afinstaller og geninstaller opdateringer til Play Butik Sørg for, at du har forbindelse til et pålideligt Wi-Fi-netværk. Find Play Butik-appen på enhedens eller appens startskærm. Hold fingeren nede på Play Butik-appen. Afinstaller opdateringer.