Table of Contents:

 1. Hvilken bil er den sikreste 2021?
 2. Hvad er den sikreste bil at køre i?
 3. Hvilken bil er bedst i test?
 4. Hvor sikker er din bil?
 5. Hvilken bil skal jeg vælge 2021 test?
 6. Hvad er NCAP?
 7. Hvad findes der af elbiler?
 8. Hvad er en lille bil?
 9. Er en SUV mere sikker?
 10. Hvad betyder det at en bil er en SUV?
 11. Er små biler sikre?
 12. Er min bil vindfølsom?
 13. Hvilken bil passer til mine behov?
 14. Hvad er den bedste brugte bil?

Hvilken bil er den sikreste 2021?

Euro NCAP testede i alt 33 nye biler i 2021, hvoraf 22 opnåede den 5-stjernede topkarakter. Blandt succeserne viste Mercedes EQS sig som bedst i klassen 'Luksusbil' og 'Elbiler' med snuden lige foran elbilen Polestar 2.

Hvad er den sikreste bil at køre i?

Blandt de mange biler imponerede særligt Tesla Model 3 og den store Tesla Model X. Begge biler scorede imponerende høje resultater i kategorierne Voksensikkerhed (kollisionssikkerhed) og Sikkerhedsudstyr. I den sidste kategori scorede de begge 94 procent, hvilket var årets absolut bedste resultat.

Hvilken bil er bedst i test?

Der blev skrevet historie ved årets bil 2020, da elbilen Tesla Model 3 løb afsted med sejren, fordi den sætter nye standarder og revolutionerer bilverdenen mod en fremtid med bæredygtig transport. De elektriske biler fortsætter derefter med at køre titlerne hjem. Årets bil 2021 blev elbilen VW ID.

Hvor sikker er din bil?

FDM er med i det europæiske sikkerhedssamarbejde, Euro NCAP. Desuden tester man bilens generelle sikkerhedsudstyr. ... Alle biler får en bedømmelse fra 1- 5 stjerner, så du som køber kan se, hvor sikker bilen er.

Hvilken bil skal jeg vælge 2021 test?

Juryen af motorjournalister, som blandt andre inkluderer Bilbasens Anders Berner, Ebbe Sommerlund, Morten Bek og Jacob Dalby, har nu testet og voteret, så finalistfeltet på syv biler er klar. Finalisterne til Årets Bil 2021 er: BMW 4-Serie, Honda e, Peugeot 2008, Renault Captur, Seat Leon, Toyota Yaris og VW ID.

Hvad er NCAP?

Euro NCAP - eller ”European New Car Assessment Programme” er det europæiske institut, der kollisionstester alle nye biler på det europæiske marked. Kort sagt; vil en bilfabrikant sælge en ny model på det europæiske marked, skal der ofres én eller flere biler i en højere sags tjeneste – nemlig din sikkerhed i trafikken.

Hvad findes der af elbiler?

Oversigt over elbiler i Danmark 2020
 • Audi e-tron. Pris: 570.0.000 kr. ...
 • Audi e-tron Sportback. Pris: 620.0.000 kr. ...
 • BMW i3. Pris: 280.0.000 kr. ...
 • DS 3 Crossback E-Tense. Pris: 290.000 kr. ...
 • Hyundai Ioniq Electric. Pris: 260.000 kr. ...
 • Hyundai Kona Electric. ...
 • Jaguar i-Pace EV400. ...
 • Kia e-Niro.

Hvad er en lille bil?

En lille mellemklassebil (Bilsegment C) er en bil som er større end en minibil, men mindre end en stor mellemklassebil. De to mest solgte biler i verden, Volkswagen Golf og Toyota Corolla, tilhører den lille mellemklasse.

Er en SUV mere sikker?

Du har godt overblik. Det siger næsten sig selv, men du har et bedre overblik over trafikken, når du kommer op i en suv. Det føles bare mere sikkert, når du kommer op i højden.

Hvad betyder det at en bil er en SUV?

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle. Det store karrosseri og den gode plads er en fordel, men det er komforten, der gør SUV-oplevelsen helt speciel. I en SUV sidder du højt og har et perfekt overblik, og det er tilmed også let at komme ind og ud af bilen. Hos Volkswagen tilbyder vi en SUV til enhvers behov.

Er små biler sikre?

Sikkerheden er forbedret Hvis sikkerhed er den højeste prioritet for dit valg af bil, så er minibiler historisk set, ikke den type, der scorer højest i Euro NCAP's sikkerhedstest – dog bliver sikkerheden hele tiden bedre og både Peugeot 208 og Kia Rio har 5 Stjerner.

Er min bil vindfølsom?

»Den totale vægt på køretøjet er det, der tynger bilen til vejen. De vil reagere på hver sin måde, når der er blæst. « Derfor kan man heller ikke sige, at en let bil som en Toyota Aygo er mere vindfølsom end en tungere bil som en Volvo V70.

Hvilken bil passer til mine behov?

Der kan være stor forskel på, hvilken bil du har behov for afhængig af din aktuelle situation. Bor du i byen, kan det give mening at vælge en lille bil, som er nem at parkere. Kører du derimod lange distancer, kan en mere rummelig bil være et bedre valg.

Hvad er den bedste brugte bil?

FAKTA - Her er listen over de biler, der hidtil er blevet kåret som Årets Brugtbil gennem tiderne:
 • 2006: Skoda Fabia, årgang 2001.
 • 2007: Mazda6, årgang 2003.
 • 2008: Ford Mondeo, årgang 2004.
 • 2009: Ford Focus, årgang 2005.
 • 2010: Opel Astra, årgang 2005.
 • 2011: Kia cee'd, årgang 2007.
 • 2012: Honda Accord, årgang 2009.