Table of Contents:

 1. Hvilket kunstig juletræ er bedst?
 2. Hvor lang tid kan et juletræ holde sig indenfor?
 3. Hvad koster et plastik juletræ?
 4. Hvad er kunstige juletræer lavet af?
 5. Er plastik juletræ miljøvenligt?
 6. Hvor kan man købe plastik juletræer?
 7. Hvor længe kan et juletræ stå inde uden vand?
 8. Hvor længe holder et juletræ der er fældet?
 9. Hvad er mest miljøvenligt juletræ?
 10. Er juletræer klimavenlige?
 11. Hvor meget koster et juletræ?
 12. Hvornår kan man tage juletræet ind?
 13. Hvornår bliver juletræer fældet?
 14. Hvor længe holder juletræ i potte?
 15. Hvor længe kan et juletræ stå inde med vand?

Hvilket kunstig juletræ er bedst?

Plastik juletræ a la nordmannsgran Dette juletræ i plastik fra Coop ligner Nordmannsgrannen med sine glansfulde grankviste. Træet er lavet i PVC og er brandhæmmende. Coop har også et bredt udvalg af juletræer. Dette træ er 210 meter højt og har 1419 grankviste.

Hvor lang tid kan et juletræ holde sig indenfor?

Når træet skal ind i stuen Stil ikke juletræet op ad radiatorer, brændeovne eller andre varmekilder. Brug juletræsfod med vandbeholder. Det er specielt en god idé, hvis træet skal stå inde i mere end 14 dage.

Hvad koster et plastik juletræ?

Et juletræ kan koste fra 100 kr. til mere end 500 kr. og holder kun én jul. Køber du et plastik juletræ, kan du på sigt spare mange penge, da et kunstigt juletræ holder i mange år.

Hvad er kunstige juletræer lavet af?

Et kunstigt juletræ er godt for allergikere Det kunstige træ er derimod lavet af plast, og det er dermed meget allergivenligt.

Er plastik juletræ miljøvenligt?

Juletræer kræver meget pleje Alt sammen noget, der forurener. Det får flere og flere til at vælge et kunstigt juletræ -fx et i plastik. Tanken er, at der ikke skal bruges sprøjtemidler, og at træet kan genbruges flere år. Det skulle betyde, at de kunstige juletræer er mere miljøvenlige end de ægte.

Hvor kan man købe plastik juletræer?

Med et kunstigt juletræ, får du helt enkelt en nemmere jul. I Plantorama finder du kunstige juletræer i en høj kvalitet med og uden LED-lys. Juletræerne fås med fod og i forskellige farver, blandt andet lysegrøn, mørkegrøn og snehvid, samt i forskellige højder.

Hvor længe kan et juletræ stå inde uden vand?

1 Lad træet stå udendørs Her kan det stå i flere dage, så længe vandet ikke fryser til is. Husk at skære 1 – 2 cm af stammen, inden du sætter træet ned i spanden, så det nemmere kan suge vandet op.

Hvor længe holder et juletræ der er fældet?

"Når man skærer en skive af forneden, så kan de fine kanaler åbne igen og suge vand op. Men det kræver, at man købet et træ, hvor foden ikke er sat på. Følger man disse simple råd, så kan juletræet holde næsten evigt - i hvert fald en tre-fire uger," siger Kaj Østergaard.

Hvad er mest miljøvenligt juletræ?

Danskerne elsker nordmannsgraner som juletræ, men skal du vælge det mest miljøvenlige juletræ, skal du vælge en rødgran, fortæller den svenske Naturskydsföreningen. I Sverige er 80 procent af juletræerne rødgran. Produktion og transport af en rødgran udleder 12 kilo CO2, hvorimod en ædelgran udleder 16 kilo.

Er juletræer klimavenlige?

Selvom du slipper CO2'en ud, hvis du bruger dit juletræ til at generere varme, vil CO2-aftrykket fra træet stadig være neutralt. Juletræerne – og alle de andre træer – binder CO2, mens de vokser. Det er en helt naturlig proces. De holder på kulstoffet og »ånder« ilten ud igen.

Hvor meget koster et juletræ?

 • 1 cm.
 • 1 cm +40.00 DKK.
 • 1 cm +90.00 DKK.
 • 1 cm +135.00 DKK.
 • 2 cm +175.00 DKK.
 • 2 cm +215.00 DKK.
 • 2 cm +405.00 DKK.

Hvornår kan man tage juletræet ind?

I år falder fjerde søndag i advent den 18. december og er derfor en perfekt anledning til at samle familien og gå ud og finde årets juletræ - uanset om man køber det ved den nærmeste juletræshandler eller selv tager ud og fælder sin gran.

Hvornår bliver juletræer fældet?

Fæld træet i november eller december, hvis det skal stå udenfor med lyskæder eller lignende. Det kan holde sig hele vinteren udenfor. Skal træet stå indenfor? Fæld da først træet et par uger før jul.

Hvor længe holder juletræ i potte?

Når julen er ovre og alt pyntet skal væk, kan du nu med fordel stille dit juletræ i potte ud et sted, hvor det kan stå dekorativt resten af året. Afhængig af hvor stort et juletræ man køber til at starte med, kan man udføre dette trick flere år i streg.

Hvor længe kan et juletræ stå inde med vand?

Stil juletræet udendørs i en spand vand, indtil det skal ind i stuen og pyntes. Så kan træet nemlig suge vand til sig og holde sig fugtigt. Her kan det stå i flere dage, så længe vandet ikke fryser til is. Husk at skære 1 – 2 cm af stammen, inden du sætter træet ned i spanden, så det nemmere kan suge vandet op.