Table of Contents:

 1. Hvor mange mennesker må der være i en forretning?
 2. Hvor mange m2 pr kunde?
 3. Kan man gå i butikker?
 4. Hvor mange må man handle sammen?
 5. Hvor mange kvadratmeter pr person corona?
 6. Hvor mange må man samles marts 2021?
 7. Hvor mange kvadratmeter pr person i butik?
 8. Hvornår åbner forretningerne igen?
 9. Er der afstandskrav i butikker?
 10. Kan man få Corona 2 gange?
 11. Hvorfor skal man testes 2 gange?
 12. Hvor mange m2 pr person corona 2021?
 13. Hvor mange må man samles udenfor 1 marts?
 14. Hvor mange må man samles april 2021?
 15. Hvor mange m2 pr person Corona?

Hvor mange mennesker må der være i en forretning?

Forbuddet hindrer ikke, at flere end 10 personer på sædvanlig vis er til stede og bevæger sig rundt i en butik, et supermarked eller lignende. Disse skal dog leve op til en række skærpede arealkrav. Alle butikker og virksomheder i detailhandlen skal: Sikre mindst 4 m2 tilgængeligt gulvareal pr.

Hvor mange m2 pr kunde?

Oversigt over arealkrav i butikker:
ArealAntal m2 pr. kunde
0-1999 m24 m2
m26 m2, dog min. 500 kunder
m28 m2, dog min. 833 kunder
10.000 m2 og derover10 m2, dog min. 1250 kunder
6. jan. 2022

Kan man gå i butikker?

Der er ikke længere nogle restriktioner for dagligvarer, butikker og serviceerhverv. Der er en generel anbefaling om at følge Sundhedsstyrelsens gode råd om smitteforebyggelse.

Hvor mange må man handle sammen?

Fremover opfordres dagligvarehandlen også til at sætte skilte op, der siger, at man kun bør handle én person ad gangen. ”Det er vigtigt, at vi holder fast nu og står sammen om at holde afstand og leve op til retningslinjerne, så vi kan holde så meget af dansk erhvervsliv åbent som muligt.

Hvor mange kvadratmeter pr person corona?

Serveringssteder herunder restauranter og barer skal lukke kl. 23 med sidste udskænkning kl. 22, ligesom der vil være et indendørs arealkrav på 2 kvm per siddende kunde og 4 kvm for stående gæster.

Hvor mange må man samles marts 2021?

Forsamlingsforbuddet hæves til 10 personer udendørs. Indendørs forsamling. Det bemærkes, at sundhedsmyndighederne stadig har de samme anbefalinger om max 5 personer i hjemmet og begrænsning af social kontakt mv. Udendørs idræt-, fritids- og foreningsaktiviteter.

Hvor mange kvadratmeter pr person i butik?

Butikker under 2.000 kvadratmeter skal sikre ti kvadratmeter pr. kunde. Det svarer til 200 kunder ad gangen for en butik på 2.000 kvadratmeter. For butikker mellem 2.000 og 4.999 kvadratmeter skal der være 20 kvadratmeter pr.

Hvornår åbner forretningerne igen?

En aftale, der – i 14 dages ryk – vil genåbne samfundet frem mod 21. maj, hvis altså vaccineplanen holder, og den delvise genåbning ikke resulterer i store smittestigninger. Genåbningen betyder blandt andet, at mindre centre og stormagasiner på under 15.000 kvadratmeter kan åbne ugen efter påske, den 13. april.

Er der afstandskrav i butikker?

Varehuse og andre store butikker bør sikre, at det er muligt på alle primære gangarealer at passere andre kunder med mere end to meters afstand. Varehuse og andre store butikker bør begrænse kødannelsen foran butikkerne og sikre to meters afstand mellem kunderne foran butikken.

Kan man få Corona 2 gange?

Ny beregning viser, at 80% er beskyttede mod at blive smittet igen. Forskere på Statens Serum Institut har lavet en analyse af fordelingen af de mere end 10 millioner PCR-test, som blev udført i Danmark sidste år. Beregningerne viser, at 80% er beskyttede mod at blive inficeret igen.

Hvorfor skal man testes 2 gange?

Det er vigtigt, at du bliver testet igen, selvom den første test er negativ. Test nr. 2 viser fortsat, at du ikke er smittet Du behøver ikke længere være i isolation. Hvis du er færdigvaccineret (2 stik), skal du fortsat testes, men du behøver ikke gå i isolation, hvis det er mere end 14 dage siden, du fik 2.

Hvor mange m2 pr person corona 2021?

Nye arealkrav for dagligvare-butikker 000 - 4.999 kvadratmeter: 10 kvadratmeter pr. kunde, max 500 kunder. Hvis gulvarealet er under 7,5 m2, må der altid tillades adgang for 1 kunde. Bemærk, at der altid må lukkes kunder ind svarende til det tilladte antal i det foregående interval.

Hvor mange må man samles udenfor 1 marts?

Fra 1. marts 2021 vil udendørs kulturinstitutioner kunne genåbne under forudsætning om test og dokumentation heraf. Samtidig øges forsamlingsforbuddet fra 5 til 25 personer for udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi.

Hvor mange må man samles april 2021?

Partierne er enige om, at planen for udfasning af det lille forsamlingsforbud, der fremgår af aftalen af 15. april 2021, fortsat følges. Det indebærer således, at det indendørs forsamlingsforbud hæves til 25 personer og det udendørs forsamlings- forbud hæves til 75 personer den 6. maj 2021.

Hvor mange m2 pr person Corona?

Serveringssteder herunder restauranter og barer skal lukke kl. 23 med sidste udskænkning kl. 22, ligesom der vil være et indendørs arealkrav på 2 kvm per siddende kunde og 4 kvm for stående gæster.