Table of Contents:

 1. Er whiteboard magnetisk?
 2. Hvad er whiteboard lavet af?
 3. Hvor kan man købe whiteboard?
 4. Hvad koster et whiteboard?
 5. Hvad er en tavle lavet af?
 6. Hvornår blev tavlen opfundet?
 7. Hvad betyder tavle?
 8. Hvor kan man købe kridt?
 9. Hvornår kom hjulet til Danmark?
 10. Hvad består en tavle af?
 11. Hvad er afstandsmærker?
 12. Hvad betyder et Påbudsskilt?
 13. Hvad betyder skiltet?
 14. Er der kalk i kridt?
 15. Hvad er slemmet kridt?

Er whiteboard magnetisk?

Der findes også whiteboard tavler der ikke er magnetiske, og derfor kun til at skrive på. Hos NAGA finder du en enkelt whiteboard tavle der ikke er magnetisk, men det fremgår tydeligt i teksten ved denne tavle, alle andre af vores whiteboard tavler er magnetiske.

Hvad er whiteboard lavet af?

En whiteboard tavle kan være lavet af følgende materialer: Melamin, glas, stål eller aluminium, porcelæn eller hardcoat laminat. Der er forskellige fordele ved at bruge et whiteboard i stedet for en normal tavle.

Hvor kan man købe whiteboard?

På føtex.dk finder du et stort udvalg af forskellige glastavler og whiteboards i alverdens farver.

Hvad koster et whiteboard?

Nobo Essence Steel Magnetic Whiteboard 180x90cm 1.199 kr.

Hvad er en tavle lavet af?

Tavler har traditionelt været fremstillet af skifer, men der findes også særlig tavlelak, som kan give en ordinær glat væg lignende egenskaber. Der findes desuden forskellige porcelænsemaljer, som er egnede til tavlebrug.

Hvornår blev tavlen opfundet?

Det tidligste vidnesbyrd om hjulets anvendelse stammer fra nogle 5500 år gamle lertavler fra Mesopotamien, det nuværende Irak. På tavlerne ses blandt andet en drejebænk med et hjul, som blev brugt til fabrikation af lerpotter.

Hvad betyder tavle?

Tavlen angiver farlige ujævnheder på vejen.

Hvor kan man købe kridt?

Opmærkning | Køb blyanter, kridt og andet opmærkning | føtex.dk.

Hvornår kom hjulet til Danmark?

år 1500 f.Kr.

Hvad består en tavle af?

Tavler har traditionelt været fremstillet af skifer, men der findes også særlig tavlelak, som kan give en ordinær glat væg lignende egenskaber. Der findes desuden forskellige porcelænsemaljer, som er egnede til tavlebrug.

Hvad er afstandsmærker?

A 75 Afstandsmærker opsat i højre vejside Tavlerne angiver afstanden til jernbaneoverkørsel. De bruges i forbindelse med tavle A 72 og A 73 på veje med betydelig og hurtigt kørende trafik. Tavlerne bruges således normalt ikke på veje, hvor den tilladte hastighed er 60 km/h eller lavere.

Hvad betyder et Påbudsskilt?

Påbudsskilte viser tydeligt, hvilke relevante påbud der skal følges i et område. Det er lovpligtigt for virksomheder at skilte med påbud, der nedbringer risikoen for sundhedsfare og personskade for ansatte og gæster.

Hvad betyder skiltet?

Undertavler anbringes under en færdsels- tavle (kaldet hovedtavlen) og understre- ger, indskrænker eller udvider hovedtav- lens betydning. U 1: Afstanden til det sted på vejen, hvorfra hoved- tavlens angivelse gælder. U 2: Hovedtavlens angivelse begynder 200 m fremme og slutter 800 m fremme målt fra hoved- tavlen.

Er der kalk i kridt?

Kridt og kalk er ikke synonymer. Betegnelserne kalk eller kalksten bruges om alle bjergarter, som er domineret af mineralet calcit (calciumkarbonat). Skrivekridt er en form for kalksten, som er finkornet, afsmittende og svagt hærdnet (blød), så at den, som navnet siger, kan bruges til at skrive med.

Hvad er slemmet kridt?

Borup slemmet kridt er en finkornet kalksten fra danske kridtbrud. Du kan benytte kridtet som skyggekridt i drivhuse for at holde lyset ude. Slemmet kridt kan også bruges til opkridtning af græsplæner f.