Table of Contents:

 1. Hvilken årstid er jeg farver?
 2. Hvordan finder jeg min hudtone?
 3. Hvilke farver er varme?
 4. Hvilke farver får en til at se brunere ud?
 5. Er jeg til varme eller kolde farver?
 6. Hvordan finder man ud af om man er til sølv eller guld?
 7. Hvilken farve makeup?
 8. Hvilke farver skal jeg vælge?
 9. Hvad er din farve?
 10. Hvilke farver er pæne til mig?
 11. Hvilken farve smykker skal jeg have?
 12. Hvilken betydning har varme farver?
 13. Hvem klæder gult?
 14. Hvilke farver passer til dig?
 15. Hvad gør kolde farver?

Hvilken årstid er jeg farver?

De varme, klare farver hører til forårspaletten - tænk på en skov med nyudsprungne blade. De varme, dæmpede farver hører til efterårspaletterne, tænk på en efterårsskov. De kolde, klare farver med blå undertoner hører til vinter; tænk på de store kontraster i forbindelse men sne og mørke træstammer.

Hvordan finder jeg min hudtone?

Du kan finde din huds undertone ved at kigge på venerne på indersiden af din arm. Synes de blå/lilla, har du en kold undertone, og hvis de er mere grønne (eller grøn-blå), så har du en varm undertone. Du kan også finde din huds undertone ved at lægge mærke til farven på dine kinder, når du blusser op.

Hvilke farver er varme?

Hvis man ser på regnbuens farver, så kalder man dem, der ligger foroven (de røde, gule og orange farver) for varme farver og dem der ligger forneden (blå, violet og grå) for de kolde farver.

Hvilke farver får en til at se brunere ud?

Få dig selv til at se endnu mere solbrændt ud ved at gå i stærke farver, som rød, pink eller koral grøn. Du kan også vælge varmere farver, som beige eller mørkebrun.

Er jeg til varme eller kolde farver?

Du skal først og fremmest gå efter nuancer, der understøtter de farver, du fra naturens hånd er udstyret med: ER DIN HUDFARVES UNDERTONE KOLD, SÅ GÅ EFTER KOLDE, KLARE FARVER, DER HAR EN BLÅ UNDERTONE. De oplagte farver er sort, hvid, lys grå, koksgrå, isblå og blå-sort – tænk kold, frostklar vinterdag.

Hvordan finder man ud af om man er til sølv eller guld?

Brug dine smykker Hvis du synes, at guld giver din hud en lækker glød, er der en god chance for, at du har en varm undertone. Synes du derimod, at sølv klæder dig bedre, har du højst sandsynligt en kold undertone. I tvivl? Den neutrale farve spiller nok igen ind her.

Hvilken farve makeup?

Har du en kold hudtone, skal du vælge kolde farver for at få et naturligt look, som går i et med og understøtter dine naturlige farver. Prøv for eksempel: Øjenskygge i blommefarvet, gråblå, mørkegrå, lys brun, grøn, alle former for blå, grålilla, pink, sart, kølig lysegul og sølv – de vil klæde dig!

Hvilke farver skal jeg vælge?

Generelt får kølige farver et rum til at føles større. Men pas på, stærke nuancer af blå eller grøn, kan også få det til at virke koldt. Varme farver vil som regel få et rum til at føles mindre og mere intimt. Hvis dit mål er at skabe et roligt, fredfyldt rum, kan du vælge en monokromatisk skala med en neutral farve.

Hvad er din farve?

Det er sammensætningen af din øjenfarve, hårfarve og pigmenteringen i din hud (din huds undertone), der afgør, hvilke farver du skal gå efter. Ud fra dine egne farver kan du finde ud af, om det er de kolde eller de varme nuancer, der klæder dig bedst.

Hvilke farver er pæne til mig?

Vælg de rette farver
 • ER DIN HUDFARVES UNDERTONE KOLD, SÅ GÅ EFTER KOLDE, KLARE FARVER, DER HAR EN BLÅ UNDERTONE. ...
 • ER DIN HUDFARVES UNDERTONE VARM, SER DU BEDST UD I AFDÆMPEDE JORDFARVER MED GULE ELLER GYLDNE UNDERTONER - tænk efterårsløv i skoven: Flammende rød, mættet gul, flaskegrøn, varm brun.
9. feb. 2019

Hvilken farve smykker skal jeg have?

Tag et kig på dine blodårer på din underarm. Hvis dine blodårer ser grønlige ud, har du en varm undertone, og hvis de derimod er blålige/lilla, har du en kold undertone. Hvis du har svært ved at se den præcise farve, er du nok neutral. Du ved måske allerede, hvilke smykker du foretrækker.

Hvilken betydning har varme farver?

Rød er en varm farve. Rød virker varm, kærlig, aktiverende og udadvendt. Farven rød kan betyde: Kærlighed, lidenskab, aggression, revolution, seksualitet, kongelighed og advarsel. Gul er en varm farve.

Hvem klæder gult?

Vælg de rette farver
 • ER DIN HUDFARVES UNDERTONE KOLD, SÅ GÅ EFTER KOLDE, KLARE FARVER, DER HAR EN BLÅ UNDERTONE. ...
 • ER DIN HUDFARVES UNDERTONE VARM, SER DU BEDST UD I AFDÆMPEDE JORDFARVER MED GULE ELLER GYLDNE UNDERTONER - tænk efterårsløv i skoven: Flammende rød, mættet gul, flaskegrøn, varm brun.
9. feb. 2019

Hvilke farver passer til dig?

Det første vigtige skridt er at finde ud af, om dine egne farvetoner er kolde eller varme. Som tommelfingerregel kan man sige, at … Du er en kold farvetype, hvis: Din hud er lys og har en enten mælkehvid eller blålig/rødlig tone.

Hvad gør kolde farver?

En person klædt i kolde farver kan virke mere følelsesmæssigt kølig end en person, der er klædt i varme farver. Varme og kolde farver kan også skabe dybde i et billede.