Table of Contents:

 1. Er Apple Books gratis?
 2. Hvilke bøger er der på Bookmate?
 3. Hvor kan man læse bøger online gratis?
 4. Kan man læse e bøger på iPad?
 5. Hvorfor er nogle bøger ikke tilgængelige på Bookmate?
 6. Hvordan laver man bogmærke i Bookmate?
 7. Hvilken Lydbogs app er bedst?
 8. Hvor kan man låne bøger gratis?
 9. Hvordan man laver en ebog?
 10. Hvordan downloader man en e-bog?
 11. Kan man læse Bookmate offline?
 12. Hvordan tilføjer jeg en enhed på Bookmate?
 13. Hvor mange kan man være på Bookmate?
 14. Hvordan får jeg Bookmate?
 15. Kan man dele en Mofibo konto?

Er Apple Books gratis?

Gratis uddrag: Få uddrag af bøger og lydbøger, når du bladrer igennem, og download uddrag gratis – nogle gange før de er tilgængelige andre steder.

Hvilke bøger er der på Bookmate?

Du har adgang til alle de bøger der ligger på Bookmate, uanset sprog. Hvis du f. eks. vil se engelske bøger, så vælger du engelsk som sprog, og så får du adgang til alt det engelsksprogede indhold.

Hvor kan man læse bøger online gratis?

Hos os finder du et stort udvalg af gratis e-bøger til e-bogslæsere. Her tilbyder vi gratis e-bøger inden for skønlitteratur og faglitteratur mv. Når du allerede har valgt din e-bog og har gennemført ordren, modtager du en mail med det samme, så du hurtigt kan downloade den gratis e-bog kvit og frit.

Kan man læse e bøger på iPad?

I appen Bøger kan du bruge fanerne Læser nu og Bibliotek nederst på skærmen til at se de bøger, du læser i øjeblikket, de bøger, du gerne vil læse, dine bogsamlinger m.m. Læser nu: Tryk for at få adgang til de bøger og lydbøger, du læser i øjeblikket.

Hvorfor er nogle bøger ikke tilgængelige på Bookmate?

Af to grunde: — Bøgerne er blevet uploadet til Bookmate af andre brugere, hvilket betyder, at kun de har adgang til dem. Du kan også uploade bøger i EPUB- eller FB2-format og læse dem helt gratis. — Vores kontrakt med copyright-ejeren er udløbet.

Hvordan laver man bogmærke i Bookmate?

- Tryk på "+Sæt bogmærke". - Derefter kan du vælge at lave en note eller bare gemme tidspunktet. Hvis du vil gå tilbage til et sted, hvor du har sat et bogmærke, trykker du bare på tidspunktet, og så springer bogen hen til det.

Hvilken Lydbogs app er bedst?

Her er vores liste over de bedste apps til lydbøger i 2021.
 • BookBeat.
 • Mofibo.
 • Chapter.
 • Pickatale.
 • Nextory.
16. feb. 2022

Hvor kan man låne bøger gratis?

Alt, du skal gøre, er at finde eReolen-appen i App Store eller Google Play, downloade den og logge ind med dit bibliotekslogin. Hvis ikke du er oprettet som låner på dit lokale bibliotek, kan du på de fleste bibliotekshjemmesider oprette dig med NemID. Læs mere her, hvis du vil vide mere.

Hvordan man laver en ebog?

Med Visme Ebook Maker kan du oprette en e-bog med flere sider, der er klar til at dele online eller sælge på Amazon. Brug en af vores skabeloner til at opsætte dit indhold sammen med billeder og illustrationer. Download din e -bog som PDF-fil eller udgiv online og del som et link.

Hvordan downloader man en e-bog?

Sådan downloader og åbner du en e-bog på en PC
 1. Log ind på Notas Bibliotek og vælg den e-bog som du ønsker at downloade. ...
 2. Vælg formatet ”Docx Word” via dropdown menuen som du finder før ”Download”.
 3. Tryk nu på ”Download”.
 4. En boks vil nu være fremme med teksten ”Download er startet.

Kan man læse Bookmate offline?

Nej. Du kan dog gemme en bog på din enhed og læse eller lytte til den i appen offline, så længe dit abonnement er aktivt.

Hvordan tilføjer jeg en enhed på Bookmate?

Sådan ændrer eller tilføjer du et telefonnummer:
 1. Vælg “Indtast” eller “Tilføj et telefonnummer” i feltet “Telefon”
 2. På den side, der dukker op, skal du indtaste dit telefonnummer.
 3. Vælg “Send kode pr. sms”
 4. Angiv bekræftelseskoden fra sms'en og adgangskoden.
 5. Vælg “Gem”

Hvor mange kan man være på Bookmate?

Du kan læse og lytte på tre enheder. Hvis du åbner en abonnementsbog eller -lydbog på en fjerde enhed, vil den tablet eller smartphone, som du først tilmeldte dig Bookmate med, automatisk blive slettet fra din liste over enheder med adgang til profilen.

Hvordan får jeg Bookmate?

Brug af Bookmate Bøger Kunden kan benytte Bookmate Bøger-fordelen på smartphone eller tablet via Bookmates App, der kan downloades i Google Play, App Store, Windows Phone Store eller Windows Store. Brug af Bookmate Bøger-fordelen kan ske fra enhver forbindelse til internettet i Danmark og udlandet.

Kan man dele en Mofibo konto?

Med Mofibo Family kan du dele de bedste historier med dine nærmeste. Vi har tusindvis af e- og lydbøger for både børn og voksne. Vælg mellem vores to familie-abonnementer, Mofibo Family og Mofibo Family+.