Table of Contents:

 1. Hvad er verdens dyreste sko?
 2. Hvordan ser man om Jordans er ægte?
 3. Kan man tage sålen ud af Jordans?
 4. Er Jordan Nike?
 5. Hvad koster verdens dyreste stol?
 6. Hvad koster verdens dyreste taske?
 7. Hvad blev Kanye West kondisko solgt for?
 8. Hvad er verdens dyreste diamant?
 9. Hvad koster verdens dyreste kjole?
 10. Hvor meget koster verdens dyreste bil?
 11. Hvordan får man sine sko hvide igen?
 12. Hvordan gøre du dine sko hvide igen?
 13. Kan man tage sko i tørretumbleren?
 14. Hvordan får man sine snørebånd hvide igen?
 15. Kan man rense ruskind?

Hvad er verdens dyreste sko?

Et sæt sko, som basketballspilleren Michael Jordan spillede i for 37 år siden, er søndag blevet solgt for 1,47 millioner dollar på en auktion i Las Vegas, oplyser auktionshuset Sotheby ifølge finansmediet Bloomberg News. Det svarer til en salgspris på 9,4 millioner kroner.

Hvordan ser man om Jordans er ægte?

Vi ser også på snørrebånd og på syninger. På de falske sko er syningen tit lidt skæv. Så ser vi på sålen. Der må ikke være nogle trykfejl eller ujævne kanter.

Kan man tage sålen ud af Jordans?

Gode råd – Sneakers i vaskemaskinen Husk at tage sålen ud. (I nogle sneakers er sålen limet fast. Her lader du selvfølgelig bare sålen sidde i.) Put dine sneakers i et vaskenet/vaskepose eller i et gammelt pudebetræk.

Er Jordan Nike?

Den legendariske Michael Jordan startede hele Jordan brandet, og Nike har i den grad opretholdt populariteten de seneste år. Både Jordan 1 i Mid, Low, High og Jordan modellerne 3-4-5 er blandt de mest eftertragtede. Alle modeller kan findes hos os!

Hvad koster verdens dyreste stol?

Flemming Lassens stol 'Den trætte mand' fra 1935 fik rekorden som den dyreste stol solgt på auktion i Danmark nogensinde – med hammerslag på 1,42 mio. kr. Designfirmaet by Lassen ejer rettighederne til to af dansk designs største arkitekter – brødrene Flemming og Mogens Lassen.

Hvad koster verdens dyreste taske?

kr. Pa en auktion i Hongkong er en handtaske blevet solgt for 1.512.439 kroner.

Hvad blev Kanye West kondisko solgt for?

Det svarer til godt 11 millioner kroner. »Salget markerer den højeste registrerede pris for sneakers nogensinde. « »Salget er også første gang nogensinde, at et par sneakers bliver solgt for over en million dollar,« oplyser Sotheby's i en meddelelse.

Hvad er verdens dyreste diamant?

Denne diamant kaldes for Cullinan og er på 3.106 carat, altså en vægt på godt 600 g. Verdens dyreste diamant hedder "Pink Star" og blev solgt i 2017 for svimlende 495.000.000 millioner danske kroner.

Hvad koster verdens dyreste kjole?

Den ikoniske kjole, der er blevet kopieret adskillige gange verden over, som Marilyn Monroe var i 1955-filmen The Seven Year, blev solgt på en auktion i 2011 for - og hold nu fast - 40 millioner kroner. Hermed ryger kjolen op på en førsteplads, når det gælder de dyreste kjoler i vor tid.

Hvor meget koster verdens dyreste bil?

Bugatti La Voiture Noire indtager førstepladsen over verdens dyreste biler med et prisskilt på 85.316.250 kr. uden afgift. Franskmanden er officielt verdens dyreste bil nogensinde.

Hvordan får man sine sko hvide igen?

Alt, du skal bruge, er en ren tandbørste, opvaskemiddel og bagepulver. Bland opvaskemiddel og bagepulver sammen og påfør det på skoene, herefter bruger du tandbørsten til at skrubbe snavset væk med. Blandingen kan bruges på hele skoen, og skal blot tørres af med en våd klud, når du er færdig med at skrubbe.

Hvordan gøre du dine sko hvide igen?

Det er vigtigt, at du bruger en hvid tandpasta og ikke en med for eksempel blå og / eller røde striber i. Tag en tandbørste med lidt tandpasta på, og børst på pletterne. Lad skoene hvile et par minutter, tør derefter tandpastaen af med en klud med varmt vand og noget rengøringsmiddel.

Kan man tage sko i tørretumbleren?

Varme kan ødelægge skoene – Det kan være fristende at stille skoene på radiatoren eller smide dem i tørretumbleren, hvis man gerne vil have dem hurtigt tørre. Men du risikerer simpelthen at ødelægge dem, hvis du vælger den løsning, siger Berit Mikkelsen.

Hvordan får man sine snørebånd hvide igen?

Træk snørebåndene ud, og læg dem i blød i brandvarmt (og rent) opvaskevand i et par timer. Tør dem ved at trække dem gennem håndklædet. Som regel står de som nye efter vask.

Kan man rense ruskind?

Især ved sko af ruskind og nubuck skal du passe på. Det kan nemlig godt skade skoen og lave mærker, hvis du putter dem i vaskemaskinen. Men det er et par casual ruskindssneakers, eller et par ruskindssko, som du har brugt meget kan du godt komme dem i vaskemaskinen.