Table of Contents:

  1. Hvor er der Gammel Dansk på tilbud?
  2. Kan man få snus i ALDI?
  3. Hvem har Carte d or is på tilbud?
  4. Hvad er COOP 365 butik?
  5. Hvor meget koster mælk i ALDI?
  6. Er Lidl tysk?

Hvor er der Gammel Dansk på tilbud?

Dette Gammel Dansk er nu på udsalg i Netto. Tjek den nuværende Netto tilbudsavis for flere konkurrencedygtige tilbud og rabatter.

Kan man få snus i ALDI?

Inden årets udgang er alle tobaksvarer skjult i alle ALDIs butikker landet over. Men indsatsen for en røgfri fremtid skal også omfatte medarbejderne.

Hvem har Carte d or is på tilbud?

Dette Carte d'or er nu på udsalg i MENY. Tjek den nuværende MENY tilbudsavis for flere konkurrencedygtige tilbud og rabatter. Køb Carte d'or online på MENY website eller køb det billigt i en butik i nærheden af dig.

Hvad er COOP 365 butik?

Torsdag den 3. september åbner Coop 13 nye butikker under navnet ”Coop 365”. Det sker som en test af fremtidens lavprissupermarked – et nyt format, som placerer sig mellem discountbutik og kvalitetssupermarked. Og Coop vil gerne have forbrugernes vurdering, fortæller koncerndirektør i Coop Jens Visholm.

Hvor meget koster mælk i ALDI?

Det betyder, at når ALDI's kunder skal handle ind til weekenden, vil det være muligt at lægge en liter minimælk til 4,50 kr. i kurven mod tidligere 4,95 kr. Når ALDI's butikker landet over åbner her til morgen, vil det være med en ny og lavere pris på mælk.

Er Lidl tysk?

Vi er Lidl I 1973 åbnede den første Lidl-butik i Ludwigshafen i Sydtyskland. Med 3 ansatte og ca. 500 produkter blev denne lille butik grundlaget for vores nu verdensomspændende dagligvarekæde.