Table of Contents:

 1. Hvilken skabsfryser skal man vælge?
 2. Hvad er low frost?
 3. Hvad er antifrost funktion?
 4. Hvad er et fryseskab?
 5. Hvad betyder NoFrost i fryser?
 6. Hvor mange år holder en fryser?
 7. Hvordan virker selvafrimende fryser?
 8. Hvad betyder NoFrost i en fryser?
 9. Hvad betyder NoFrost fryser?
 10. Hvad betyder automatisk afrimning?
 11. Hvor stor skal fryseren være?
 12. Kan skabsfryser stå i skur?
 13. Hvorfor kommer der is i fryseren?
 14. Hvor lang tid tager det at afrime en fryser?
 15. Hvad koster en fryser i strøm om året?

Hvilken skabsfryser skal man vælge?

Er du i tvivl om, hvilken fryseskab du skal have, så læs videre i denne artikel.
 • Liebherr SGN3036 – Bedst i test fryseskab.
 • Miele FN28262WSA++ – God kvalitet til fornuftig pris.
 • ELECTROLUX LUT5NF26X Fritstående fryseskab – Billigt fryseskab.
 • SIEMENS GS58NAWDV Fritstående fryseskab – Rummeligt og energivenligt fryseskab.

Hvad er low frost?

I en LowFrost-fryser er fordamperen flyttet ud af selve fryserummet, hvilket betyder, at der dannes markant mindre rim. Den varme luft kommer nemlig ikke i direkte kontakt med rørene. Derfor skal LowFrost-frysere typisk kun afrimes én gang om året frem for de 4-5 gange årligt, der anbefales til almindelige frysere.

Hvad er antifrost funktion?

Antifrost funktion: NoFrost / Automatisk afrimning.

Hvad er et fryseskab?

Hurtigere adgang til frostvarerne Fordi dine frostvarer bliver opdelt i skuffer, der typisk har en gennemsigtig front, kan du lynhurtigt finde det, du skal bruge. De fleste får også placeret deres fryseskab i køkkenet, mens det er mere almindeligt, at kummefryseren ender i en kælder eller et bryggers.

Hvad betyder NoFrost i fryser?

NoFrost sørger for, at den kolde luft cirkulerer rundt inde i din fryser. Dette er med til at sænke luftfugtigheden i din fryser, og dermed dannes der ikke rim og frost på samme måde. En klar fordel for både fryseskab og madvarer.

Hvor mange år holder en fryser?

Hvor lang tid kan en fryser holde? Levetiden for en fryser er normalt ikke det store problem, da mekanikken sjældent går i stykker. En almindelig skabs- eller kummefryser holder snildt i 10-15 år, og du kan sagtens vente med at skifte din fryser til en ny, når den gamle er helt udtjent.

Hvordan virker selvafrimende fryser?

Selvafrimende frysere eksisterer ikke – dvs. er rimen først dannet, forsvinder den ikke igen, heller ikke selvom, der er tale om en no-frost fryser.

Hvad betyder NoFrost i en fryser?

NoFrost sørger for, at den kolde luft cirkulerer rundt inde i din fryser. Dette er med til at sænke luftfugtigheden i din fryser, og dermed dannes der ikke rim og frost på samme måde. En klar fordel for både fryseskab og madvarer.

Hvad betyder NoFrost fryser?

NoFrost sørger for, at den kolde luft cirkulerer rundt inde i din fryser. Dette er med til at sænke luftfugtigheden i din fryser, og dermed dannes der ikke rim og frost på samme måde.

Hvad betyder automatisk afrimning?

Automatisk afrimning fungerer på den måde, at køleanlægget stopper efter behov for kortvarigt at hæve temperaturen og dermed af-ise fordamperen.

Hvor stor skal fryseren være?

Hvor meget plads har du brug for i din fryser? Kapacitet: Måles i liter og afhænger af, hvor stort du køber ind. Som tommelfingerregel har en person der bor alene brug for 50 liter fryseplads, og for hver en person der er i husstanden tillægges omkring 30 liter fryseplads.

Kan skabsfryser stå i skur?

Hvis du skal have fryseren stående i et sommerhus eller i et skur, hvor der kan blive meget koldt om vinteren, skal du altså holde styr på dens klimaklasse. Nyere frysermodeller kan dog i nogle tilfælde tåle temperaturer på helt ned til -15° C, og kan derfor sagtens stå i et uisoleret skur eller i din garage.

Hvorfor kommer der is i fryseren?

Det er normalt, at der dannes rim og is i fryseren. Is dannes, når lågen åbnes og fugtig luft trænger ind i fryseren. Korrekt montering og brug af fryseren hjælper med at spare energi og beskytte miljøet. Uindpakkede fødevarer udleder en masse fugt og øger mængden af is i skabet.

Hvor lang tid tager det at afrime en fryser?

Stil en skål eller balje med varmt vand ind i fryseren og lad den stå i 5-10 minutter. Det er lettere at skrabe isen på siderne væk, når den er let opløst.

Hvad koster en fryser i strøm om året?

En skabsfryser i fuld højde forbruger ligeledes i omegnen af 250 kWh om året. Den type fryser, der har det laveste strømforbrug, er en kummefryser. En kummefryser i mellemstørrelsen med en volumen på 200 liter bruger cirka 175 kWh på årsbasis.