Table of Contents:

  1. Hvor kan man købe jackstik?
  2. Hvad betyder det når der er AUX indgang?
  3. Hvad er optisk indgang?
  4. Hvad er din stik?
  5. Hvor sidder HDMI stik på Samsung TV?
  6. Hvad er et toslink kabel?

Hvor kan man købe jackstik?

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af lydkabler i form af jack-kabler, lydsplittere, audiokabler og forlængerkabler. På den måde er du sikker på at finde lige netop det lydkabel, som du skal bruge.

Hvad betyder det når der er AUX indgang?

AUX-kablet leverer lyden analogt. Det er for eksempel et AUX-kabel, som du anvender, når du tilslutter din mobiltelefon til lydanlægget i din bil med et kabel. AUX bruges her til at sende lyden fra din enhed over til selve afspilleren.

Hvad er optisk indgang?

Et optisk kabel bruges til at transportere lyd mellem lydenheder og et fjernsyn eller en form for reciever. Det optiske kabel bruges oftest til at forbinde højtalerne med dvd' eller bluray-afspilleren i et hjemmebiografsystem.

Hvad er din stik?

Et DIN stik er et elektrisk stik, der stammer tilbage fra begyndelsen af ?? 1970'erne. Navnet DIN kommer fra den tyske nationale standardiseringsorganisation Deutsches Institut für Normung (DIN). Der findes faktisk flere udgaver af DIN stikket, og man markerer det typisk ved at tilføje et nummer.

Hvor sidder HDMI stik på Samsung TV?

HDMI-porten er mærket med ARC på bagsiden af tv'et eller One Connect Box.

Hvad er et toslink kabel?

TOSLINK® er et standardiseret optisk fiberforbindelsessystem. Det bruges oftest i forbrugerlydudstyr (via et digitalt optisk stik), hvor det bærer en digital strøm af lyd mellem komponenter såsom Minidisc, cd-afspillere og DAT optagere.