Table of Contents:

 1. Hvad er et Lightning stik?
 2. Hvor meget lader en iPhone lader?
 3. Hvor mange volt skal der til at oplade en iPhone?
 4. Hvad hedder stik til iPhone?
 5. Er der forskel på oplader til iPhone og iPad?
 6. Kan man bruge sin gamle oplader til iPhone 12?
 7. Kan man lade iPhone 13 med gammel oplader?
 8. Hvad koster det i strøm at oplade en iPhone?
 9. Hvor mange watt kan en iPhone tåle?
 10. Hvor meget strøm iPhone?
 11. Hvilket stik bruger iPhone 13?
 12. Hvilket stik har iPhone 13?
 13. Er der oplader med til iPad?
 14. Kan man oplade iPhone 12 med gammel oplader?
 15. Hvilken oplader passer til iPhone 12?

Hvad er et Lightning stik?

Hvad er lightning? Lightning er betegnelsen for det lille tynde stik, du kan slutte direkte til din iOS-enhed som fx din iPad eller iPhone. Lightning-kabler kan således kun bruges til Apple-produkter og ikke Android-telefoner, der i stedet bruger mikro-USB.

Hvor meget lader en iPhone lader?

Den lille oplader til iPhone er på 5 Watt & 1 Ampere. Den store oplader til iPad, er på 12 Watt & 2,4 Ampere. iPad oplader = 12 / 2,4 Ampere = 5 Volt. Derfor er begge opladere, altså på 5 volt.

Hvor mange volt skal der til at oplade en iPhone?

Apple har som hoved regel kun 3 opladere, en 5W til alle iPhones, den er på 5V og 1A, hvis du er interesseret i det, der er en til iPad 1,2,3 også er der den nye på 12W som bruges til iPad 4 og iPad Air. iPad mini bruger kun en 5W oplader imens iPad mini med retina skærm bruger en 10W oplader.

Hvad hedder stik til iPhone?

Lightning. Siden 2012 har Apple benyttet stik-typen Lightning til deres iPhones – dvs. iPhone 5 og nyere modeller bruger dette stik. Det flade firkantede stik er vendbart, så det passer i din iPhone uanset, hvordan du vender stikket.

Er der forskel på oplader til iPhone og iPad?

Det korte svar er ja. Den standard oplader, der kommer i æsken med din iPhone, er i stand til at levere 5 volt på op til 1 amp. IPad opladeren, der kommer i æsken med iPad'en, kan levere 5 volt ved op til 2 ampere.

Kan man bruge sin gamle oplader til iPhone 12?

Kan jeg fortsætte med at bruge min gamle oplader? Du vil stadig kunne bruge dit gamle lightning-kabel med USB-A (den klassiske, firkantede oplader), og eftersom du kan bruge dine gamle kabler med USB-A til lightning, behøver du ikke at købe en ny oplader.

Kan man lade iPhone 13 med gammel oplader?

Apples nye iPhones vil ikke have en oplader og EarPods-øretelefoner med i salgsæsken. Som noget helt nyt kommer de nemlig kun med et USB-C til Lightning-kabel. Og det betyder at du heller ikke kan bruge din gode gamle iPhone-oplader til at oplade din nye iPhone med det medfølgende kabel.

Hvad koster det i strøm at oplade en iPhone?

og ifølge en undersøgelse fra Gizmodo er din iPhone oppe på omkring 80% efter en time. Det betyder, at en iPhone årligt koster omkring 4 til 12 kr. i elforbrug, hvis du oplader den en gang om dagen med en standard 5W-oplader. Med hurtig opladning (12W eller 18W) stiger prisen til cirka 13 kr.

Hvor mange watt kan en iPhone tåle?

Du kan bruge Apple USB-strømforsyninger på 10 W eller 12 W til at oplade iPad, iPhone, iPod, Apple Watch og andet Apple-tilbehør, f. eks. AirPods og Siri Remote.

Hvor meget strøm iPhone?

iPhone – gennemsnitligt elforbrug
ModelBatteristørrelseÅrligt strømforbrug
iPhone 6S1.715 mAh5 kWh/år
iPhone 71.960 mAh2 kWh/år
iPhone 81.821 mAh4 kWh/år
iPhone X2.716 mAh5 kWh/år

Hvilket stik bruger iPhone 13?

USB-C til Lightning-kabel (,00 kr.

Hvilket stik har iPhone 13?

USB 3.1 type C til Lightning stikket gør at du kan sætte din iPhone til din nye Mac med USB-C eller Thunderbolt 3.

Er der oplader med til iPad?

En oplader til iPad, indeholder typisk to dele. Det ene er et kabel, som Apple kalder for et Lightning kabel. Et lightning kabel er Apple's eget kabel, og bruges til opladning af mange af deres enheder – som iPad, iPhone, iPod, Airpods og andet.

Kan man oplade iPhone 12 med gammel oplader?

Kan jeg fortsætte med at bruge min gamle oplader? Du vil stadig kunne bruge dit gamle lightning-kabel med USB-A (den klassiske, firkantede oplader), og eftersom du kan bruge dine gamle kabler med USB-A til lightning, behøver du ikke at købe en ny oplader.

Hvilken oplader passer til iPhone 12?

Selvom Apples 12-serien muligvis oplades med ethvert Lightning-kabel, Qi-oplader eller MagSafe-oplader, leveres alle iPhones fra 2020 kun med et Lightning-til-USB-C-kabel. Så hvis du vil bruge det medfølgende kabel til opladning, skal du bruge en vægoplader med en USB-C-forbindelse.