Table of Contents:

 1. Er der told fra AliExpress?
 2. Kan man stadig købe fra AliExpress?
 3. Er Alibaba sikkert?
 4. Hvem leverer pakker fra AliExpress?
 5. Kan man købe fra ALiExpress uden told?
 6. Hvordan betaler man told FedEx?
 7. Hvordan undgår man told fra Kina?
 8. Kan man stole på Alibaba?
 9. Hvad sker der med Alibaba?
 10. Kan man købe fra ALiExpress i Danmark?
 11. Hvordan betaler man told?
 12. Hvornår bliver man opkrævet told?
 13. Kan man stadig bestille fra Wish?
 14. Hvordan virker Alibaba?

Er der told fra AliExpress?

Plejede at synes ret godt om Aliexpress, men så kom de nye told regler i juni 2021. Derefter har det været mere end ringe. Selvom du forudbetaler moms inden levering, fatter hver anden sælger ikke at indrapportere det til toldmyndighederne. Så du får ofte en ekstra regning fra postnord på 160 kr plus momsen.

Kan man stadig købe fra AliExpress?

juli 2021 bliver det dyrere at købe billige varer på nettet i lande uden for EU, som f. eks. Kina. Den tidligere såkaldte bagatelgrænse på 80 kroner forsvinder, og det betyder, at varer under 80 kroner købt på nettet uden for EU fremover bliver pålagt moms på lige fod med varer over 80 kroner.

Er Alibaba sikkert?

Shopping fra Alibaba er relativt sikker, hvis du ved, hvor du skal handle fra. Der er gode og ærlige leverandører på Alibaba, men der er også et par stykker uønskede lurer på platformen. Det er et sædvanligt syn på enhver markedsplads.

Hvem leverer pakker fra AliExpress?

AliExpress arbejder med en række forskellige partnere, herunder både lokale og internationale posttjenester og kurrierer, for at levere produkter til forbrugerne. Nogle af de store kurerer i samarbejde med AliExpress inkluderer Singapore Post, Correos, DHL, Posti Finland og mange flere.

Kan man købe fra ALiExpress uden told?

juli 2021 bliver det dyrere at købe billige varer på nettet i lande uden for EU, som f. eks. Kina. Den tidligere såkaldte bagatelgrænse på 80 kroner forsvinder, og det betyder, at varer under 80 kroner købt på nettet uden for EU fremover bliver pålagt moms, på lige fod med varer over 80 kroner.

Hvordan betaler man told FedEx?

Du har tre muligheder:
 1. Knyt et kort til din konto til automatisk betaling fremover.
 2. Betal dine fakturaer online via FedEx Billing Online.
 3. Ring til FedEx, hvis du ønsker at betale pr. telefon. Husk aldrig at oplyse dine kreditkortoplysninger til FedEx eller andre via e-mail eller anden form for skriftlig kommunikation.

Hvordan undgår man told fra Kina?

juli 2021 er du ikke længere fritaget for at betale moms, når du køber varer under 80 kr. fra et land uden for EU. Varer købt uden for EU tillægges 25% moms. Derudover kommer der et transportørgebyr, oven i prisen, som typisk er på mellem 150-250 kr.

Kan man stole på Alibaba?

Alibaba er en meget seriøs producentkontaktside, Man skal først kende det firma man køber fra og så hvil de fleste ovenikøbet ikke sælge til folk som ikke er business related. Kun god hvis du bruger den til at købe i bulk.

Hvad sker der med Alibaba?

Alibaba fik i foråret 2021 en bøde på 2,8 mia USD for at misbruge sin position som markedsleder – virksomheden forbød de handlende at åbne en online butik på rivaliserende platforme.

Kan man købe fra ALiExpress i Danmark?

juli 2021 bliver det dyrere at købe billige varer på nettet i lande uden for EU, som f. eks. Kina. Den tidligere såkaldte bagatelgrænse på 80 kroner forsvinder, og det betyder, at varer under 80 kroner købt på nettet uden for EU fremover bliver pålagt moms, på lige fod med varer over 80 kroner.

Hvordan betaler man told?

På toldstederne kan du betale told og de typer af betalinger, som Toldstyrelsen har hjemmel til at opkræve i medfør af toldlovgivningen, fx importmoms og punktafgifter. Du kan også vælge at betale via netbank med betalingslinjen på indbetalingskortet, som du automatisk får sendt fra Toldstyrelsen.

Hvornår bliver man opkrævet told?

Koster varen mere end 1.150 DKK, skal du evt. også betale told. Husk – at portoen også indgår i beregningen af varens værdi. Hvad enten din vare bliver sendt med PostNord eller med en anden transportør, er det transportørens forpligtigelse at angive varens værdi til Toldstyrelsen.

Kan man stadig bestille fra Wish?

Fra 1. juli 2021 forsvinder bagatelgrænsen for, hvornår du skal betale moms og told for en pakke, der ankommer til Danmark fra et land udenfor EU. Du skal derfor indstille dig på, at dine indkøb på Wish, eBay, Shein og lignende bliver meget dyrere fremover.

Hvordan virker Alibaba?

Alibaba.com Det er virksomhedens oprindelige forretning, betragtes som en e-handelsplatform, hvor kinesiske virksomheder møder internationale virksomheder, der kræver lagerbeholdning eller producenter. Det svarer til det, som Amazon gør med aftalerne mellem købere og sælgere.