Table of Contents:

  1. Hvad skal man som revisor?
  2. Hvad laver man som revisorelev?
  3. Hvor meget tjener en partner i PWC?
  4. Hvad er en revisor assistent?
  5. Hvor lang tid tager det at blive registreret revisor?

Hvad skal man som revisor?

En revisors arbejde er bl. a. at gennemgå en virksomheds regnskab og afgøre, om det giver et retvisende billede af virksomhedens økonomiske situation. En revisor har en stor finansiel viden og kan hjælpe dig med rådgivning og sparring inden for forskellige områder.

Hvad laver man som revisorelev?

Som revisor vil arbejdsopgaverne variere alt efter, hvilke type kunder og hvilket områder, du kommer til at arbejde med. De mest almindelige opgaver er dog at lave eller gennemgå regnskaber, rådgivning om økonomiske forhold og bogføring.

Hvor meget tjener en partner i PWC?

Mere end 900 ejerpartnere, som deler overskudet i britiske PWC, får gennemsnitligt udbetalt 765.000 pund, svarende til 6,5 millioner kroner, for perioden år til juni. Det er det største beløb i ti år og svarer til 7 procent mere end samme periode sidste år, hvor beløbet lød på 712.000 pund, eller 6 millioner kroner.

Hvad er en revisor assistent?

ARBEJDSOPGAVER. Som revisorassistent arbejder du med tal og andre data om virksomheder, både når du skal assistere med at udarbejde deres regnskab, og når du skal revidere regnskabet. Dine arbejdsopgaver vil typisk være bogføring, skat, moms og afgifter, årsregnskab og revision.

Hvor lang tid tager det at blive registreret revisor?

Det er sjældent, at en medarbejder i Øernes Revision har mere end 45 timer på en arbejdsuge. Det sker kun et par uger om året, at ejerne i Øernes Revision har mere end 55 timer på en arbejdsuge. I mange andre revisionsfirmaer er det ikke unormalt, at medarbejdere og ejere arbejder langt mere end 37 timer om uge.