Table of Contents:

 1. Hvornår køber man de billigste flybilletter?
 2. Hvorfor bliver flybilletter dyrere?
 3. Hvem er Supersaver DK?
 4. Hvor kan man finde billige flybilletter?
 5. Hvornår på dagen er det billigst at bestille flybilletter?
 6. Hvornår skal man købe sine flybilletter?
 7. Hvor lang tid i forvejen skal man bestille flybilletter?
 8. Hvor lang tid før er det billigst at booke hotel?
 9. Hvilke oplysninger skal man bruge for at bestille flybilletter?
 10. Hvorfor stiger prisen på flybilletter?
 11. Hvorfor stiger prisen på rejser?
 12. Hvornår er det bedste tidspunkt at købe flybilletter?
 13. Hvem ejer Supersaver?
 14. Hvad er Seat24?

Hvornår køber man de billigste flybilletter?

De billigste flyrejser finder du typisk på tirsdage, onsdage og til dels torsdage. Priserne på flyrejser kan i høj grad sammenlignes med auktioner der styres af udbud og efterspørgsel. Dette betyder, at priserne på flybilletter er højest ca. 1 uge inden afrejse.

Hvorfor bliver flybilletter dyrere?

Brancheorganisation varsler fordobling af billetpriser på flyrejser. Det kan blive dobbelt så dyrt for forbrugerne at flyve, når der kommer gang i flytrafikken efter coronakrisen. Færre ruter, mindre konkurrence og skrappe restriktioner for at minimere smittefare vil føre til mindst en fordobling af billetpriserne.

Hvem er Supersaver DK?

Om Supersaver.dk Vores mål er at tilbyde dig markedets laveste priser på rejser! Du kan booke rejsen nemt og trygt hos Supersaver. Hos os finder du et bredt udbud af rejser blandt 650 flyselskaber, 240.000 hoteller, ferieboliger i op mod 80 lande samt udlejningsbiler i alle størrelser og prisklasser.

Hvor kan man finde billige flybilletter?

Sådan får du billige flybilletter – Se de seks bedste tips
 • BESTIL DINE FLYBILLETTER I GOD TID. ...
 • REJS BILLIGT – PÅ BESTEMTE DAGE OG TIDSPUNKTER. ...
 • TJEK FLERE FORSKELLIGE AFREJSELUFTHAVNE. ...
 • SPAR TID OG PENGE – BRUG EN REJSESØGEMASKINE. ...
 • HOLD ØJE MED PRISUDVIKLINGEN – OPRET EN PRISAGENT.

Hvornår på dagen er det billigst at bestille flybilletter?

Mens den bedste dag at købe flybilletter kan være tirsdag, er det bedste tidspunkt at flyve normalt i midten af ugen. Hvis du skal rejse langt, så skal du, for at finde de billigste flypriser, flyve på en onsdag eller torsdag og vende tilbage på en mandag eller tirsdag. Dette gælder især for internationale flyvninger.

Hvornår skal man købe sine flybilletter?

Studier har vist, at priser kan stige eller falde på en bestemt ugedag – dog er der ikke nogen klar konsensus om, hvilken dag det er. Priserne kan faktisk falde på et hvilket som helst tidspunkt før flyveturen - det er dog langt mere sandsynligt, at de stiger, end at de falder flere uger før afgangene.

Hvor lang tid i forvejen skal man bestille flybilletter?

Som tommelfingerregel skal du altid bestille dine flybilletter mindst en måned før afrejse, men er det i højsæsonen som jul, vinterferie, påske, sommerferie og efterårsferie, er det bedst at bestille mange måneder før afrejse.

Hvor lang tid før er det billigst at booke hotel?

Hverken hotelbookinger i god tid eller i sidste øjeblik giver de laveste priser. Størst besparelse får man omkring en måned før, viser en Trivago-undersøgelse.

Hvilke oplysninger skal man bruge for at bestille flybilletter?

Det gælder, uanset om du har købt flybilletten hos flyselskabet eller via en bookingside. Du skal have oplysninger om: Hvilken ydelse du har bestilt. Den samlede pris inklusive alle skatter, afgifter og gebyrer.

Hvorfor stiger prisen på flybilletter?

Der er mange variabler, som påvirker prisen, du betaler for flybilletter, men i bund og grund handler det om udbud og efterspørgsel. Priserne justeres dog automatisk, og med nogle tips i baghånden kan du hurtigt finde de billigste flybilletter – og i stedet bruge pengene på fantastiske oplevelser, når du kommer frem.

Hvorfor stiger prisen på rejser?

Vores priser er justeret efter udbud og efterspørgsel, og derfor kan priserne ændre sig flere gange dagligt, hvis efterspørgslen på en bestemt rejse stiger eller falder. Priserne kan også ændre sig løbende i forbindelse med kampagner hos flyselskaber og hotelkæder.

Hvornår er det bedste tidspunkt at købe flybilletter?

Mens den bedste dag at købe flybilletter kan være tirsdag, er det bedste tidspunkt at flyve normalt i midten af ugen. Hvis du skal rejse langt, så skal du, for at finde de billigste flypriser, flyve på en onsdag eller torsdag og vende tilbage på en mandag eller tirsdag. Dette gælder især for internationale flyvninger.

Hvem ejer Supersaver?

Vi fylder 140 Boeing 737-fly hver dag Supersaver indgår i Den Danske Rejsegreuppen, som er ejet af Etraveli Group AB , Nordens førende e-handelsselskab for onlinerejser og med aktiviteter i 72 lande og 6 kontinenter. Med 12 mio. kunder og over 2 mio. solgte rejser fylder Etraveli 140 Boeing 737-fly hver dag.

Hvad er Seat24?

Om seat24.dk Seat24 tilbyder billige flybilletter, når du ved, hvor du vil hen. Book fly online, og vælg imellem flyrejser hos 650 flyselskaber.