Table of Contents:

 1. Er Proteinbare sunde?
 2. Hvornår er det godt at spise protein bar?
 3. Er det godt at spise protein bar efter træning?
 4. Er proteinbar godt for vægttab?
 5. Hvilken bar er sundest?
 6. Er Barebells sundt?
 7. Hvor mange proteinbarer må man spise om dagen?
 8. Kan man tage på af proteinbar?
 9. Hvad er de bedste proteinbarer?
 10. Hvilken proteinbar skal jeg vælge?
 11. Hvad er det bedste protein pulver?
 12. Er proteinbarer skadeligt?
 13. Hvor mange protein bar om dagen?
 14. Hvor køber man det bedste proteinpulver?
 15. Er ærteprotein godt?

Er Proteinbare sunde?

Proteinbarer indeholder en eller flere proteinkilder, typisk valleprotein eller mælkeprotein. De færreste købere er opmærksomme på, at de ikke bare køber 20 gram protein, men også 40 gram fyldstoffer. Kvaliteten af fyldstofferne er ofte tarvelig – eksempelvis hærdede fedtstoffer, der øger risikoen for åreforkalkning.

Hvornår er det godt at spise protein bar?

Et simpelt svar på spørgsmålet "Hvornår er det bedste tidspunkt at spise en protein bar" er "i nærheden af en workout. "Undersøgelser har vist, at indtagelse af små mængder af høj kvalitet protein efter træning kan være mest effektive for dine muskler(1).

Er det godt at spise protein bar efter træning?

En proteinbar mætter nemlig nok til at holde sulten nede, samtidig med at du får tilført energi til træningen. En af de største grunde til at spise proteinbarer efter træning, hænger sammen med det sagnomspundne 'window of opportunity' og restitution.

Er proteinbar godt for vægttab?

Proteinbarer hører ikke umiddelbart ind under kategorien slankemidler som eksempelvis slankepiller og slankepulver, men har man svært ved helt at holde sig fra søde sager under diæt så er en proteinbar ikke det værste man kan synde med.

Hvilken bar er sundest?

Bodylab har med Bodylab High Protein Bar, formået at kombinere god smag med mange proteiner. Den har et lavt indhold af sukker, og højt indhold af protein. Smagen er helt i top, og deres chocolate banana proteinbar, har en næsten identisk smag som en skumbanan.

Er Barebells sundt?

Hvor sunde er Barebells produkter? Barebells produkter er proteinberiget og uden tilsat sukker. For yderligere oplysninger om energi eller andet indhold, se venligst ingredienslisten på selve emballagen for hvert enkelt produkt.

Hvor mange proteinbarer må man spise om dagen?

Hold dig til 1-2 proteinbar(er) om dagen – Træner du hver dag eller næsten hver dag, bør du holde dig til 1-2 proteinbarer om dagen. Du kan spise én proteinbar før, under eller efter træning samt én proteinbar som mellemmåltid.

Kan man tage på af proteinbar?

En kalorielet snack: En proteinbar indeholder typisk så mange kalorier, at den ikke kan kaldes for hverken et mellemmåltid eller en snack. Overflødige kalorier bliver som bekendt til fedtdepoter.

Hvad er de bedste proteinbarer?

 • Bedst i test: Bodylab Protein Bar. 9,7/10. ...
 • Bedste brugerbedømmelser: Nutramino Proteinbar. 9,5/10. ...
 • Bedste premium proteinbar: Barebells Protein Bar. 9,3/10. ...
 • Bedste stor pakke: PurePower protein snack. 9,1/10. ...
 • Bedste veganske proteinbar: Barebells Vegan Bar. 8,9/10.

Hvilken proteinbar skal jeg vælge?

Et tegn på kvalitet, er hvis proteinbaren indeholder minimum 20g protein. Her skal du lige være opmærksom på, at holde det op mod om baren vejer 35 gram eller 80 gram. Jo mindre fedt og kulhydrater den indeholder, desto bedre er den, hvis vi antager at det er proteinen du er ude efter.

Hvad er det bedste protein pulver?

Proteinpulver: De bedste i test
 • STAÏ Healthy+ – Premium.
 • LinusPro Whey 100 Ice Coffee.
 • Bodylab Whey 100 Proteinpulver.
 • LinusPro Whey 100 Basic.
 • Nutramino Whey Isolate and Concentrate.
 • Vegan RIS Protein.
 • Bodylab Casein Protein.
 • Puori PW1 Organic Whey Protein.

Er proteinbarer skadeligt?

Især mange proteinbarer er nemlig overraskende fattige på proteiner og rummer i stedet en masse andet stads. En god rettesnor er, at proteintilskuddet skal give dig minimum 15 g protein og gerne mere.

Hvor mange protein bar om dagen?

Hold dig til 1-2 proteinbar(er) om dagen – Træner du hver dag eller næsten hver dag, bør du holde dig til 1-2 proteinbarer om dagen. Du kan spise én proteinbar før, under eller efter træning samt én proteinbar som mellemmåltid.

Hvor køber man det bedste proteinpulver?

Myprotein er Europas største producent af kosttilskud og er kendte for lave priser og god kvalitet. Efter vi har testet deres proteinpulver er vi stadig af samme opfattelse! Er du udelukkende ude efter højt proteinindhold er det MyProtein du bør købe.

Er ærteprotein godt?

Ærteprotein sælges normalt som et pulveriseret supplement og fremstilles ved at ekstrahere proteinet fra gule ærter. Det er et protein af høj kvalitet, hvilket betyder, at det absorberes godt og også en god kilde til jern. Dette gør ærteprotein meget nyttigt til muskelvækst og vægttab.