Table of Contents:

 1. Hvornår får Aldi vare?
 2. Hvad kan man købe i Aldi?
 3. Hvem ejer Lidl og ALDI?
 4. Hvornår kom den første ALDI til Danmark?
 5. Er ALDI billig?
 6. Hvilke øl kan man købe i ALDI?
 7. Hvor mange Aldier er der i Danmark?
 8. Hvor lå den første Aldi i Danmark?
 9. Hvilke supermarkeder er billigst?
 10. Er ALDI billigere end Netto?
 11. Hvor kan man købe Radler?

Hvornår får Aldi vare?

Vores butikker har mulighed for at friske varer 6 gange om ugen. Derfor skal der ikke være varer i butikkerne, som har overskredet sidste salgsdag. Hvis det sker for dig, skal du blot henvende dig til personalet i butikken og aflevere varen, som straks skal kasseres.

Hvad kan man købe i Aldi?

I ALDI har vi et stort udvalg af frisk frugt og grønt, og her finder du også mange danske varer som fx friskhøstede Bakke-gulerødder og søde, sprøde Junami-æbler. Nogle grøntsager kan du altid få fra danske leverandører, mens andre er begrænset til de perioder, hvor de er i sæson.

Hvem ejer Lidl og ALDI?

kroner! Med en omsætnng på 96,9 milliarder euro er hans Schwarz gruppe med de to supermarkeds-kæder Lidl og Kaufland samtidig Tysklands største privat-ejede virksomhed. Familien efter Aldi Süd grundlæggeren Karl Albrecht indtager den tyske andenplads med en formue på 25,5 mia.

Hvornår kom den første ALDI til Danmark?

I 1977 åbnede Aldi den første discountbutik i Danmark. Aldi var den første rigtige discountkæde i Danmark og introducerede derved discount-konceptet i landet. I de seneste år har Aldi haft stort fokus på at udvide sortimentet af mærkevarer, økologiske, danske og veganske varer.

Er ALDI billig?

i samarbejde med analyseinstituttet YouGov spurgt de danske forbrugere, hvilket supermarked de anser for at være et billigt sted at handle. På førstepladsen kom tyske Aldi efterfulgt at tyske Lidl på en andenplads. I undersøgelsen er der kun én pct., der mener, at Meny, Irma og Kvickly er billige.

Hvilke øl kan man købe i ALDI?

Humleby er ALDI's egne specialøl, og serien byder på både almindelige øl (33 cl) og specialøl (50 cl)....Ekstra godt i glasset
 • Specialøl: Brown Ale, IPA og Stout.
 • Alkoholfri øl.
 • Pilsner.
 • Guldøl.

Hvor mange Aldier er der i Danmark?

I Danmark har ALDI 187 butikker fordelt over hele landet. Hovedkontoret ligger i Albertslund i Storkøbenhavn. ALDI Danmark hører til ALDI Nord gruppen, som er en af de førende detailvirksomheder i Europa og repræsenteret i ni lande.

Hvor lå den første Aldi i Danmark?

Det første Aldi marked åbnede i november 1977 på Hundige Strandvej 192 i Greve på Sjælland. Netto åbnede sin første butik 1. april 1981 på Godthåbsvej 195 i København.

Hvilke supermarkeder er billigst?

Testen viser, at discountbutikkerne har fået et bredere udvalg, og at de klassiske supermarkeder også har de helt billige varer på hylderne....Listen:
 • Rema 10,05 kr.
 • Lidl - 315,92 kr.
 • Fakta - 322,35 kr.
 • Aldi - 323,35 kr.
 • Føtex - 330,03 kr.
 • Netto - 330,50 kr.
 • Super Brugsen - 342,19 kr.
 • Nemlig.com - 373,18 kr.

Er ALDI billigere end Netto?

Nu har dagbladet B.T. i samarbejde med analyseinstituttet YouGov spurgt de danske forbrugere, hvilket supermarked de anser for at være et billigt sted at handle. På førstepladsen kom tyske Aldi efterfulgt at tyske Lidl på en andenplads. I undersøgelsen er der kun én pct., der mener, at Meny, Irma og Kvickly er billige.

Hvor kan man købe Radler?

Radler med citronsmag 2,0% 0,33 l. Störtebeker - Økologisk Nu kan du få dem i økologisk kvalitet fra Störtebeker. Denne økologiske radler er bedst beskrevet som halvt øl og halvt citronvand. Perfekt til en lækker solskinsdag til at slukke tørsten.