Table of Contents:

  1. Hvad er Aldi?
  2. Hvad er Aldis motto?
  3. Hvilket land kommer Aldi fra?
  4. Hvor mange Lidl butikker er der i Danmark?
  5. Hvor mange Aldi butikker er der i Tyskland?
  6. Hvorfor hedder det Lidl?
  7. Hvem er en del af Coop?

Hvad er Aldi?

Det første Aldi-discountmarked åbnede i Dinslaken i 1962. Navnet Aldi er en forkortelse for Albrecht-Diskont.

Hvad er Aldis motto?

Dagligvarekæden Aldi lancerer i dag et nyt musikalsk reklameunivers og slogan: ''Kom hjem med mere''. Universet tager afsæt i en samlet fortælling om, at i Aldi får du mere med hjem til hverdagen; mere for pengene, flere danske varer og god kvalitet.

Hvilket land kommer Aldi fra?

100 år gammel købmandstradition. Den unikke succeshistorie om ALDI tog sin begyndelse i Essen-Schonnebeck i Tyskland.

Hvor mange Lidl butikker er der i Danmark?

I dag arbejder cikra 3.300 medarbejdere hver dag på at gøre Lidl til en pålidelig og ansvarlig partner for vores kunder, der kan handle i 134 butikker i hele landet.

Hvor mange Aldi butikker er der i Tyskland?

I ALDI Tyskland er der 34 regionalselskaber fordelt på Nord-, Øst- og Vesttyskland, som hver er repræsenteret af en leder og råder over omkring 70 butikker i gennemsnit.

Hvorfor hedder det Lidl?

Manden bag discount-kæden Lidl hedder Dieter Schwarz. september 1939 som søn af en tysk købmand. Han gik ind i sin fars forretning, Lidl og Co., som han overtog ledelsen af i 70'erne. Lidl hedder Lidl, fordi Dieter Schwarz' far i sin tid blev ansat i et firma, der hed Lidl.

Hvem er en del af Coop?

Coop Danmark A/S er er en detailhandelsvirksomhed i Danmark med en markedsandel på 38 %. Coop Danmark har sammen med de selvstændige brugsforeninger en årlig omsætning på cirka 50 milliarder kroner, 1200 butikker og 40.000 medarbejdere (2018). Koncernen ejes af Coop amba, som har 1,8 millioner medlemmer.