Table of Contents:

  1. Hvor kan man købe en AK47?
  2. Hvad svarer en merkonomuddannelse til?
  3. Hvad er dit uddannelsesniveau?
  4. Er en diplomuddannelse en akademisk uddannelse?
  5. Hvem har opfundet AK-47?
  6. Er merkonom en bachelor?
  7. Hvad er forskellen mellem akademi og diplom?
  8. Hvad er en akademisk baggrund?

Hvor kan man købe en AK47?

AK47 Wood/Fullmetal - Køb den på Rodes.dk Webshop.

Hvad svarer en merkonomuddannelse til?

Merkonomuddannelsen er en tidligere dansk efteruddannelse på deltid - navnet er an sammensmeltning af merkantil og økonom. I dag gives titlen 'merkonom' til elever som på de merkantile akademiuddannelser har gennemført fag, der svarer til 40 ECTS-point. Til sammenligning tæller en hel akademiuddannelse 60 ETCS point.

Hvad er dit uddannelsesniveau?

Alle uddannelser i Danmark er placeret på forskellige kvalifikationsniveauer angivet ved et tal fra 1 til 8. Niveauerne gør det muligt at sammenligne uddannelser i hele EU. Eksempelvis er grundskolen placeret på niveau 1 og de videregående uddannelser på niveauerne 5, 6, 7 og 8.

Er en diplomuddannelse en akademisk uddannelse?

En diplomuddannelse er på samme niveau som en bacheloruddannelse. Den tæller samlet 60 ECTS og tager typisk tre år i alt, hvis du tager ét modul ad gangen.

Hvem har opfundet AK-47?

Mikhail KalasjnikovAK-47 / Opfinder Avtomat Kalasjnikova), ofte blot kaldet Kalasjnikov (eng: Kalashnikov), er et stormgevær designet af Mikhail Kalasjnikov og produceret af den russiske våbenproducent IZH. AK-47'en blev især anvendt af Warszawapagtens styrker under den kolde krig. Geværet er det mest kendte og mest udbredte skydevåben nogensinde.

Er merkonom en bachelor?

Merkonom (merc. d) kan betegne en person med praktisk erhvervserfaring på mindst 2 år med en grundlæggende handelsuddannelse eller anden uddannelse, der mindst har gennemført en kortere videregående akademisk uddannelse og bestået de tilhørende eksaminer.

Hvad er forskellen mellem akademi og diplom?

En hel akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. En hel diplomuddannelse er på niveau med en bacheloruddannelse eller HD 2. del. På et erhvervsakademi kan du uddanne dig "opad", så du får et nyt kompetenceniveau.

Hvad er en akademisk baggrund?

En akademisk grad eller en universitetsgrad er en uddannelsesgrad, som et universitet eller en anden højere læreanstalt på universitetsniveau (f.