Table of Contents:

 1. Hvor meget er Anders And blade værd?
 2. Hvad er tegneserier værd?
 3. Hvor kan jeg sælge mine tegneserier?
 4. Hvor meget er det første Anders And-blad værd?
 5. Hvad koster Anders And nr 1?
 6. Hvilke Jumbobøger er noget værd?
 7. Er tegneserie en genre?
 8. Hvem køber gamle Anders And blade?
 9. Hvem køber Jumbobøger?
 10. Hvornår udkom det 1 Anders And blad?
 11. Hvornår udkom det 1 Anders And-blad?
 12. Hvilket år udkom det første Anders And-blad?
 13. Hvad er mine Jumbobøger værd?
 14. Hvad koster gamle Jumbobøger?
 15. Hvad er forskellen på en tegneserie og en graphic novel?

Hvor meget er Anders And blade værd?

Det første Anders And-tegneserieblad I lettere slidt stand er det mellem 500-1.000 kr. værd. I perfekt stand er det 100.000-150.000 kr. værd.

Hvad er tegneserier værd?

Superman, Batman, Tintin og Haddock er nogle af tidens mest ikoniske figurer, og har du tegneserier med dem på siderne, kan hæfterne være penge værd i dag.

Hvor kan jeg sælge mine tegneserier?

Det er et slaraffenland for samlere af tegneserier at finde eller sælge alverdens hæfter og serier. Ofte ryddes der op på værelser og lofter og så bookes der en stand hos os, hvor der er sikret mange besøgende. Du bestemmer naturligvis selv prisen for dine gamle superman tegneserier, eller hvad du nu har samlet på.

Hvor meget er det første Anders And-blad værd?

Det udkom i marts 1949 og kostede dengang 75 øre i kiosken. Men samlere er klar til at give i titusindvis af kroner for et virkelig velholdt eksemplar. Dermed har det første danske Anders And-blad oplevet en værdimæssig titusind-dobling, mens inflationen "kun" har tyvedoblet forbrugerpriserne siden 1949.

Hvad koster Anders And nr 1?

1, marts 1949, 1. årgang. Fremstår med aldersrelaterede brugsspor, håndteringsmærker, reparation i ryggen, ingen rust ved clips. 10.000 kr.

Hvilke Jumbobøger er noget værd?

Det er måske værd at undersøge i anledning af, at eksemplar nummer 500 af den legendariske Jumbobog nu udkommer. En førsteudgave i god stand er nemlig et ekstremt sjældent og eftertragtet samlerobjekt. - Du vil få mange misundelige blikke, hvis du får fingre i sådan en, siger tegneserieekspert Thomas Schrøder.

Er tegneserie en genre?

Grafiske bøger: i samme familie... Ud af tegneserieuniverset springer genren graphic novels, og de to genrer har derfor mange fællestræk. Man kan sige, at graphic novels er tegneseriens "storebror".

Hvem køber gamle Anders And blade?

Start din egne Anders And-samling med hjælp fra DBA Lige nu kan du eksempelvis finde mere end 2.616 Anders And-blade på DBA. Du kan også finde Jumbobøger, Anders And-figurer eller måske tøj med de velkendte Disney-figurer.

Hvem køber Jumbobøger?

Køb Jumbobøger Billigt & Online Hos Gucca.dk - Stort Udvalg.

Hvornår udkom det 1 Anders And blad?

Anders And & Co. nr. 1. 1949. Fedtmule på andejagt. Det første Anders And-blad på dansk udkom i marts 1949. Det var redigeret og bearbejdet af skoleinspektør J. Heltoft.

Hvornår udkom det 1 Anders And-blad?

Anders And & Co. nr. 1. 1949. Fedtmule på andejagt. Det første Anders And-blad på dansk udkom i marts 1949. Det var redigeret og bearbejdet af skoleinspektør J. Heltoft.

Hvilket år udkom det første Anders And-blad?

Hans første optræden var i tegnefilmen "The Wise Little Hen" (Den kloge lille høne) fra 9. juni 1934. Hans karakteristiske stemme blev indtalt af radiokomikeren Clarence Nash, der siden fast lagde stemme til....
Anders And
Skabt afDick Lundy, Walt Disney
Spillet afClarence Nash, Daniel Ross, Tony Anselmo

Hvad er mine Jumbobøger værd?

Desuden er det vigtigt at påpege, at 7.500 kroner er butiksprisen. Skal du selv sælge sådan en Jumbobog på det private marked, vil prisen typisk ligge mellem 4.000 og 5.000 kroner.

Hvad koster gamle Jumbobøger?

Jumbobog Nr. 6 - Anders And Og Bjørnebanden
 1. udgave, 1. oplag. 1,5. Fair/Good. 1500DKK. Køb. 2,0. Good. 2200DKK. Køb.
 2. udgave, 3. oplag. 9,4. Near Mint. 12000DKK. Køb.
 3. udgave, 1. oplag. 7,0. Fine/Very Fine. 7500DKK. Køb. Se alle priser / stande på varen.

Hvad er forskellen på en tegneserie og en graphic novel?

Længden i en graphic novel ligner romanen, og adskiller sig fra den traditionelle tegneserie, der kan begrænse sig til et enkelt blad eller helt ned til en enkelt stribe (3-5 billeder). En graphic novel er altså en længere og har en mere dybdegående fortælling, med flere sidehistorier og konflikter.