Table of Contents:

 1. Er softgun ulovlige?
 2. Hvor farlig er en softgun?
 3. Hvor kan man købe softgun?
 4. Hvor kan man spille airsoft i Danmark?
 5. Hvor gammel skal man være for at må have en softgun?
 6. Er Splatterpistoler lovlige?
 7. Hvor må man skyde med softgun?
 8. Hvor gammel skal man være for at købe en softgun?
 9. Hvilken softgun er bedst?

Er softgun ulovlige?

Hardball/softguns hører ind under våbenlovgivningen. I hovedtræk kan den ridset sådan op. Du skal være 18 år for at kunne købe og eje en Softgun/Hardball våben uanset om den er dyr/billig, manuel, elektrisk, Co2 eller gasdrevet. Når våben transporteres skal det ske skjult/tildækkes i en kuffert el.

Hvor farlig er en softgun?

Er softguns farlige Under normale omstændigheder er skud fra et hardball-våben ikke forbundet med livsfare for mennesker. Det kan dog give blå mærker at skyde på personer på nær afstand. Der er dog en reel fare ved at bruge eller fremvise våbnene et offentligt sted. De ligner nemlig som oftest rigtige våben.

Hvor kan man købe softgun?

Hos Actionshoppen finder du et bredt udvalg af hardball våben og softguns. Vores softgun og hardball shop spænder over alt fra gas våben, Co2 våben og alverdens tilbehør, og her er det også muligt at læse vejledninger, samt finde specifikationer om de forskellige våben.

Hvor kan man spille airsoft i Danmark?

 • Battleground Airsoft.
 • Holstebro Airsoft Forening.
 • Badboys Airsoft - Skovbanen.
 • Syddjurs Hardball Forening.
 • Kronjyllands Hardball Bane.
 • Vordingborg Hardball Forening.
 • Århus Hardballbane.
 • Hardball Heaven.

Hvor gammel skal man være for at må have en softgun?

Normalt skal du være 18 år for lovligt at købe og benytte softguns. Sagen er bare, at børn og unge, der ikke er gamle nok, i stor stil køber softguns på nettet og skyder ulovligt i det offentlige rum. Og desværre nogle gange med uheld og skader til følge for de unge.

Er Splatterpistoler lovlige?

Softgun ligner rigtige våben og er i Danmark er underlagt våbenloven, der forbyder salg af softguns til personer under 18 år. Det er dog lovligt at spille med i en klub som 16-årig med forældres samtykke. Det er ulovligt at gå med en softgun i offentligheden.

Hvor må man skyde med softgun?

Du gerne spille og skyde med hardball våben på din private matrikel. Du skal dog sikre dig, at du ikke er til fare for dyr og andre personer. Du skal derudover også sikre dig, at kuglerne og skud ikke kan ramme udenfor privat grund. Du også skyde med hardball våben på arealer der ikke er eget af dig selv.

Hvor gammel skal man være for at købe en softgun?

Normalt skal du være 18 år for lovligt at købe og benytte softguns. Sagen er bare, at børn og unge, der ikke er gamle nok, i stor stil køber softguns på nettet og skyder ulovligt i det offentlige rum. Og desværre nogle gange med uheld og skader til følge for de unge.

Hvilken softgun er bedst?

CO2 våben benytter CO2 patroner som drivkraft til at affyre skud. Til forskel fra gas våben har CO2 våben en klar fordel i, at de ikke er lige så påvirkede af temperatur. De kan skyde hele året rundt, og så bærer blowback CO2 pistoler titlen som markedets kraftigste softguns.