Table of Contents:

 1. Er AirPods 1 vandtætte?
 2. Kan man træne med AirPods Pro?
 3. Hvorfor spiller mine AirPods ikke lige højt?
 4. Hvornår udkom AirPods 1?
 5. Er AirPods farlige?
 6. Kan man træne med AirPods?
 7. Hvilke AirPods skal jeg vælge?
 8. Kan man skille AirPods ad?
 9. Hvad kan man med AirPods Pro?
 10. Hvordan skifter man dutten på AirPods Pro?
 11. Kan man købe enkelte AirPods?

Er AirPods 1 vandtætte?

Dine AirPods (1. og 2. generation), opladningsetuiet, dine AirPods Max og dit Smart Case er ikke vandtætte eller vandafvisende, og du skal derfor passe på, at der ikke trænger fugt ind i åbningerne.

Kan man træne med AirPods Pro?

AirPods Pro er både vand- og svedtætte, hvilket betyder, at de kan bruges til enhver form for træning og kan bruges i alt vejr. Som en sidste fordel ved AirPods Pro kan de nemt kobles til alle dine andre Apple-enheder. Det betyder, at du nemt kan bruge Siri, afspille musik og tage telefonopkald med dine AirPods Pro.

Hvorfor spiller mine AirPods ikke lige højt?

Hvis der er lav lydstyrke i en af dine AirPods Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Lyd/Visuel > Balance, og sørg for, at balancen er indstillet i midten.

Hvornår udkom AirPods 1?

Forhandler: Vi leverer Apple AirPods den 30. november november. Nu er ventetiden måske ved at være ovre, når det gælder Apple Airpods, for en fransk forhandler har afsløret, at de kommer på hylderne den 30. november.

Er AirPods farlige?

Dine AirPods og andre trådløse høretelefoner anvender ikke-ioniserende elektromagnetisk stråling til at overføre data fra den forbundne enhed til dine ører. Denne stråling er generelt ufarlig. Til gengæld kan konstant eksponering påvirke dit helbred.

Kan man træne med AirPods?

AirPods Pro opladerkassen understøtter trådløs opladning. Med en tryksensor og indbygget mikrofon i høj kvalitet, som gør det endnu bedre at lytte til musik og tale i telefon. AirPods Pro er IPX4 vandtætte, hvilket gør dem sikre at bruge under træning.

Hvilke AirPods skal jeg vælge?

Mange mener at AirPods pro er mere behagelige end de normale AirPods, da de sidder bedre i øret med deres lille silikone prop. Desuden giver de mulighed for at skifte de små ørepropper ud imellem 3 forskellige størrelser, så de passer til dine øre.

Kan man skille AirPods ad?

Normalt kan forbrugerelektronik skilles fra hinanden enten med skruer eller lim eller en kombination af begge. Med AirPods er der ingen skruer. I stedet skal du have fat i en skalpel eller en anden skarp kniv for at sprætte den hvide plastik op.

Hvad kan man med AirPods Pro?

Med AirPods Pro kan du styre, hvor meget lyd fra omgivelserne du vil høre. Tryk på tryksensoren, og hold den nede for at skifte mellem Aktiv støjreduktion og Transparent lyd.

Hvordan skifter man dutten på AirPods Pro?

Sådan fjerner og sætter du ørepropper på Hvis du vil fastgøre en øreprop, skal du placere øreproppen, så den passer til det ovalformede stik på din AirPod. Skub derefter øreproppen ind i stikket, indtil du hører den klikke på plads, mens du holder fast i bunden af øreproppen.

Kan man købe enkelte AirPods?

Har du mistet en AirPod eller dit opladningsetui? Du kan købe en ny venstre eller højre AirPod eller et nyt opladningsetui. Det erstattede produkt vil være nyt.