Table of Contents:

 1. Kan man gå til airsoft i Danmark?
 2. Er airsoft og hardball det samme?
 3. Hvor mange år skal man være for at gå til airsoft?
 4. Hvor kan man spille hardball i Danmark?
 5. Er det ulovligt at gå med softgun?
 6. Hvor må man spille airsoft?
 7. Er CO2 pistoler lovlige?
 8. Hvor gammel skal man være for at spille airsoft i Sverige?
 9. Hvor hårdt kan en softgun skyde?
 10. Hvad er forskellen på hardball og paintball?
 11. Er hardball en sport?
 12. Hvor må man bruge hardball?
 13. Hvor langt skyder hardball?
 14. Hvor gammel skal man være for at spille hardball?

Kan man gå til airsoft i Danmark?

I dag er det muligt at gå til hardball i forskellige klubber og foreninger rundt omkring i Danmark. Hardball er en holdsport, der udfordrer de unge på en sjov og aktiv måde og samtidig får adrenalinen til at pumpe. Hvis du ønsker at blive udfordret både fysisk og psykisk, er hardball et godt bud.

Er airsoft og hardball det samme?

Hardball / Airsoft I lande udenfor Danmark bruges navnet hardball ikke, men der er det ”Airsoft” der er det sigende for denne type sportsgren. I Danmark er der foreninger og klubber, som dyrker sporten næsten hver eneste weekend.

Hvor mange år skal man være for at gå til airsoft?

Normalt skal du være 18 år for lovligt at købe og benytte softguns. Sagen er bare, at børn og unge, der ikke er gamle nok, i stor stil køber softguns på nettet og skyder ulovligt i det offentlige rum. Og desværre nogle gange med uheld og skader til følge for de unge.

Hvor kan man spille hardball i Danmark?

 • Battleground Airsoft.
 • Holstebro Airsoft Forening.
 • Badboys Airsoft - Skovbanen.
 • Syddjurs Hardball Forening.
 • Kronjyllands Hardball Bane.
 • Vordingborg Hardball Forening.
 • Århus Hardballbane.
 • Hardball Heaven.

Er det ulovligt at gå med softgun?

Forhold til den danske våbenlov Softgun ligner rigtige våben og er i Danmark er underlagt våbenloven, der forbyder salg af softguns til personer under 18 år. Det er dog lovligt at spille med i en klub som 16-årig med forældres samtykke. Det er ulovligt at gå med en softgun i offentligheden.

Hvor må man spille airsoft?

Du gerne spille og skyde med hardball våben på din private matrikel. Du skal dog sikre dig, at du ikke er til fare for dyr og andre personer. Du skal derudover også sikre dig, at kuglerne og skud ikke kan ramme udenfor privat grund. Du også skyde med hardball våben på arealer der ikke er eget af dig selv.

Er CO2 pistoler lovlige?

Co2-drevne "luftvåben" der affyrer paintballs af gelatine eller gummi og hardballkugler er nu reguleret så de kan sælges på lige fod med almindelige luftvåben, - DVS at visse typer Kulsyredrevne Co2-våben nu er UDEN tilladelse. Co2-drevne "metalhaglvåben" kræver en våbentilladelse.

Hvor gammel skal man være for at spille airsoft i Sverige?

Man behøver ikke en tilladelse, men skal være 18 år for at købe eller bruge en softgun. Dog kan børn ned til 16 år spille på en godkendt hardball-bane med forældrenes accept.

Hvor hårdt kan en softgun skyde?

Soft- guns inddeles på baggrund af deres drivmiddel i manuel fjeder, elektrisk, gas og CO2, hvor en CO2 softgun skyder hårdere og bedre opretholder sin mundingshastighed. De dyreste softguns har en mundingshastighed på 168 meter i sekundet svarende til over 600 km/t.

Hvad er forskellen på hardball og paintball?

En anden sjov forskel på paintballvåben og hardballvåben er, at hardballvåben ligner rigtige våben. ... Mange ville dog stadig gerne samle på våben, derfor fik de udviklet våben, der var tro kopier af rigtige våben. Når du deltager i en kamp med hardballvåben, vil det føles langt mere som en rigtig kamp.

Er hardball en sport?

Hardball eller airsoft er en sportsgren, hvor to eller flere hold kæmper mod hinanden i forskellige spil og på forskellige baner.

Hvor må man bruge hardball?

Hardballvåben er ulovlige i det offentlige rum De eneste steder, man derfor må bruge sit våben, er på hardballbaner, hvor der er givet tilladelse til at benytte hardballvåben. Det er kun tilladt at benytte disse baner med forældrenes underskrift, hvis barnet er mellem 16 og 18 år.

Hvor langt skyder hardball?

Når du kommer tættere end 6 meter på en modstander må du kun skyde semi og ikke skyde mere end 129,9 m/s (1,69 Joule). Kan man ikke overholde dette, må man trække sig ud på sin sikkerhedsafstand og derved skyde igen. Man skal altid huske at have sit hoved med når man skyder.

Hvor gammel skal man være for at spille hardball?

Man behøver ikke en tilladelse, men skal være 18 år for at købe eller bruge en softgun. Dog kan børn ned til 16 år spille på en godkendt hardball-bane med forældrenes accept.