Table of Contents:

  1. Er AirPods det værd?
  2. Hvad koster en Airpod?
  3. Hvad er forskellen på AirPods 1 og 3?
  4. Hvad er forskellen på AirPods 2 og 3 generation?
  5. Kan man bruge AirPods i regnvejr?

Er AirPods det værd?

Apple AirPods har en pris på 1.379 kroner, hvilket er høj taget i betragtning, hvad de kan, hvordan man skal bruge dem og hvordan lyden er. Prisen er også for høj. Jeg synes ikke, de er pengene værd, men de har konturerne til at blive rigtig gode, når der kommer mere funktionalitet i dem.

Hvad koster en Airpod?

Hvilke AirPods er bedst at købe?
  • Apple AirPods. 1.199 kr.
  • Apple AirPods 2 med opladningsetui. 1.022 kr.
  • Apple AirPods 2 med trådløs opladningscase. 1.679 kr.
  • Apple AirPods Pro med trådløs opladerkasse. 1.621 kr.
  • Apple AirPods Max med smart opladerkasse. 5.399 kr.

Hvad er forskellen på AirPods 1 og 3?

I forhold til de originale AirPods fra 2016, så har 2019 udgaven en anden chip, en såkaldt H1 chip, som har erstattet W1 chippen fra de originale AirPods. Dette gør at den nyere 2019 udgave er hurtigere til at parre med enheder, de opnår også bedre forbindelse til enheder så der er hurtigere svartider på lyden.

Hvad er forskellen på AirPods 2 og 3 generation?

Mest påfaldende er disse AirPods 3 har en lille "relief" på hvert øre. hvor det berøringssystem, som vi vil tale om næste, er placeret. Jet White -farven bevares, mens vi i AirPods 2, da vi ikke har en trådløs opladningsetui, mister indikator -LED'en på forsiden, som vises i AirPods 3 -etuiet.

Kan man bruge AirPods i regnvejr?

Dine AirPods Pro, AirPods (3. generation) og MagSafe-opladningsetui til AirPods (3. generation) er sved- og vandafvisende, men ikke sved- eller vandtæt.