Table of Contents:

 1. Er AirPods pengene værd?
 2. Hvor langt kan AirPods række?
 3. Hvordan skal AirPods sidde i øret?
 4. Er de nye AirPods bedre?
 5. Hvad koster en AirPod?
 6. Hvor skal man trykke på AirPods?
 7. Hvordan betjene AirPods?
 8. Hvordan tager man ørepropper i?
 9. Hvornår kommer AirPods 3 ud?
 10. Hvilken AirPods er bedst?
 11. Kan man købe 1 AirPod?

Er AirPods pengene værd?

Lydkvalitet er fantastisk og parringen er nem og hurtig Eksperterne er især vilde med batterilevetiden, lydkvaliteten og selve parringsprocessen. De mener dog, at i forhold til, hvad man får for pengene, så er Apple Airpods et par dyre hovedtelefoner, hvorfor de skriver, 'at man kan finde bedre produkter andre steder'.

Hvor langt kan AirPods række?

Så længe du er indenfor ti meter rækkevidde bider Airpods sig fast til din Bluetooth-kilden – selv hvis et par husvægge skulle være i mellem. AirPods virker desuden med andet end iOS- og Mac-enheder via Bluetooth.

Hvordan skal AirPods sidde i øret?

Dine ørepropper skal slutte helt til i din ørekanal. Når de sidder godt fast, oplever du bedre støjreduktion, og musikken har en dyb bas. Dine AirPods Pro leveres med ørepropper i tre størrelser.

Er de nye AirPods bedre?

Når du udsætter de to headsets for støj, så trækker de nye AirPods fra den store model. AirPods formår at reducere støjen betydeligt bedre; støjen forsvinder ikke men den nedbringes, så det er lettere at høre, hvad du siger. I den samme test laver AirPods Pro en maveplasker – her er den nye lillebror langt bedre.

Hvad koster en AirPod?

Hvilke AirPods er bedst at købe?
 • Apple AirPods. 1.199 kr.
 • Apple AirPods 2 med opladningsetui. 1.022 kr.
 • Apple AirPods 2 med trådløs opladningscase. 1.679 kr.
 • Apple AirPods Pro med trådløs opladerkasse. 1.621 kr.
 • Apple AirPods Max med smart opladerkasse. 5.399 kr.

Hvor skal man trykke på AirPods?

Sæt på pause, spring over, og juster lydstyrken med dine AirPods og AirPods Pro
 • Tryk på tryksensoren på staven på en af dine AirPods for at afspille og sætte lyd på pause. ...
 • Tryk to gange på tryksensoren for at springe frem.
 • Tryk tre gange på tryksensoren for at springe tilbage.

Hvordan betjene AirPods?

På din iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > Bluetooth. Tryk på knappen Mere info ud for dine AirPods. Vælg venstre eller højre AirPod for at vælge, hvilken AirPod du vil dobbelttrykke eller trykke på for at vælge Siri, afspille eller sætte lydindhold på pause eller springe numre over.

Hvordan tager man ørepropper i?

For at lette indsættelse, trække den øverste del af øret udad og opad, dette opnås bedst ved at holde øret med din modsatte hånd, din arm placeret rundt om bagsiden af ​​hovedet. Skub forsigtigt og drej høreværn i øret, indtil det sidder komfortabelt i øregangen, mens der dannes en god tætning med øregangen.

Hvornår kommer AirPods 3 ud?

marts - nu lyder det, at de trådløse høretelefoner tidligst kommer i 3. kvartal 2021. Den kendte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo mener, at tredje generation af Apples AirPods først begynder masseproduktion i Q. Det betyder i så fald, at tredje kvartal også er det tidligste tidspunkt for dem at havne på hylderne.

Hvilken AirPods er bedst?

Apple AirPods er dyrere end andre true wireless-høretelefoner med aktiv støjreduktion. Samtidig har de en enormt god pasform, et rigtig praktisk format, smart støjreduktion og en lyd, der næsten er på niveau med klassevinderne. Det gør AirPods Pro til vores bedste premiumvalg for in ear-høretelefoner.

Kan man købe 1 AirPod?

Erstat en mistet AirPod Har du mistet en AirPod eller dit opladningsetui? Du kan købe en ny venstre eller højre AirPod eller et nyt opladningsetui. Det erstattede produkt vil være nyt.