Table of Contents:

 1. Hvilken airbrush er bedst?
 2. Hvilken maling til airbrush?
 3. Hvordan virker airbrush?
 4. Hvad koster en airbrush?
 5. Hvor kan man købe airbrush?
 6. Hvordan bruger man airbrush til chokolade?
 7. Hvorfor virker min airbrush ikke?
 8. Hvordan farver man kakaosmør?
 9. Hvem laver airbrush?
 10. Hvordan laver man farvet chokolade?
 11. Hvordan farver man fyldte chokolader?
 12. Hvordan renser man en airbrush?
 13. Hvordan indfarver man chokolade?
 14. Hvordan laver man farvede chokolade?
 15. Hvad kan man fortynde chokolade med?

Hvilken airbrush er bedst?

Der er færre bevægelige dele ved en single-action airbrush, hvilket gør den nemmere at rengøre og vedligeholde. En single-action airbrush har ikke den samme præcise styring som en double-action, men til en nybegynder vil den fungere godt.

Hvilken maling til airbrush?

Pebeo glas maling Farverne kan påføres med pensel eller airbrush. Ved brug af airbrush skal farverne fortyndes med Vitrea 160 Thinner. Vi anbefaler en airbrush med minimum dyse størrelse på 0,35mm, bedste resultat opnås ved 0,5mm.

Hvordan virker airbrush?

En airbrush virker ved at trække luft fra kompressorenheden gennem slangen og ud gennem airbrush via en lille nål, der er placeret inde i airbrush ved udgangen af håndstykket. Når du trækker armen tilbage, sprayes fine partikler af farve i luftstrømmen og på det du peger “pistolen” imod.

Hvad koster en airbrush?

Airbrush er en nem måde, at opnå flotte effekter på sit maleri og de rigtige airbrush teknikker kan gøre en stor forskel. En airbrush pistol kan fås fra ca. 600 kr. og airbrushmaling koster typisk mellem 30 og 45 kr.

Hvor kan man købe airbrush?

Her finder du vores store udvalg i alt til airbrush, og i den bedste kvalitet. Vi fører airbrush og tilbehør fra forskellige mærker for at sikre, at du altid kan finde det der passer til dine behov.

Hvordan bruger man airbrush til chokolade?

Airbrush med en dyse på minimum 0,3 mm....
 1. Start med at varme flaskerne/bøtterne med farvet kakaosmør op så kakaosmørret bliver flydende. ...
 2. Når farverne er smeltet er det tid til at lege med farverne. ...
 3. Tid til at male med airbrush – sørg for at din airbrush ikke er for kold, så kakaosmørret størkner i pistolen.
4. dec. 2018

Hvorfor virker min airbrush ikke?

Hvis du ikke giver dig tid til at rengøre din airbrush, vil du opleve problemer med enten udtørret maling der ophober sig efterhånden, og pludselig “spytter” klatter af maling ud over dit værk. Eller også bliver den tørre maling forseglet inde i nålen, som derved bliver stoppet til.

Hvordan farver man kakaosmør?

Kakaosmør kan farves med spiselig pulver farver. Du smelter dit kakaosmør, langsomt, over et vandbad eller i mikroovn (få sekunder ad gangen, med omrøring mellem hvert tjek). Kakaosmørret må meget gerne tempereres, alt efter hvad den skal bruges til/i.

Hvem laver airbrush?

Hos mig kan du få lavet airbrush motiver i utrolig høj kvalitet, med masser af detaljer og smukke farver. Jeg bruger Trident maling, hvilket er farver med høj lysægthed og som ikke fader væk med tiden i solen.

Hvordan laver man farvet chokolade?

På markedet findes også andre slags farver til chokolade, som er klare farver lavet med kakaosmør. Med disse farver, varmer man dem blot hurtigt i mikroovn, til ikke mere end 40 grader, og så er de klar til brug. Disse kaldes kakaosmørfarver.

Hvordan farver man fyldte chokolader?

Smelt kakaosmør og gul pulverfarve i én skål og kakaosmør og blå farve i en anden skål. Brug herefter en pensel og pensl den ene form med gul farve og den anden med blå farve. Gerne 2-3 tynde lag. Temperer chokoladen og fyld formene med chokolade.

Hvordan renser man en airbrush?

postevand være fint til rengøring. Bruger du en meget fin nål, kan destilleret vand være at foretrække, da mineraler fra vand i hanen kan tilstoppe nålen. Når det er tid til at skifte maling, skal du bruge dit vand til at sprøjte gennem din airbrush.

Hvordan indfarver man chokolade?

På markedet findes også andre slags farver til chokolade, som er klare farver lavet med kakaosmør. Med disse farver, varmer man dem blot hurtigt i mikroovn, til ikke mere end 40 grader, og så er de klar til brug. Disse kaldes kakaosmørfarver.

Hvordan laver man farvede chokolade?

Smelt blot din flaske med kakaosmør som anvist på flasken, giv den først 30 sekunder, så 20, så 10 – og ryst den godt imellem. Når indholdet har ramt de 35 grader og alt er smeltet, så er du klar til at farve dine forme.

Hvad kan man fortynde chokolade med?

Hvis du skal lave overtræks-chokolade kan du med fordel smelte lidt kakaosmør med i chokoladen. Det vil gøre chokoladen nemmere at arbejde med og "fortynde" den lidt, så den er nemmere at smøre ud/overtrække med.