Table of Contents:

 1. Hvad tid åbner SAS loungen?
 2. Hvad koster lounge adgang?
 3. Hvad koster SAS Lounge?
 4. Hvad kan man få for SAS point?
 5. Hvad koster det at bruge Priority Pass?
 6. Hvilke kort giver adgang til lounge?
 7. Hvad koster SAS point?
 8. Kan man overføre SAS bonuspoint?
 9. Hvordan bruger man Priority Pass?
 10. Hvordan virker Priority Pass?
 11. Hvad er Loungeadgang?
 12. Hvordan betaler jeg med SAS point?
 13. Hvad kan jeg bruge mine SAS point til?
 14. Hvornår udløber EuroBonus point?
 15. Hvad dækker Priority Pass?

Hvad tid åbner SAS loungen?

Vores lounges åbner cirka 60 minutter før den første SAS-afgang og lukker cirka 30 minutter før den sidste planlagte SAS-afgang. Åbningstider kan variere afhængigt af lokale kontrakter.

Hvad koster lounge adgang?

Nogle lounges er begyndt at tilbyde adgang hvis du køber et én-dags pas, i stedet for et årligt gebyr. Adgang kan koste så lidt som 140 kr, og helt op til 650 kr, for first class lounges. Undersøg nemt hvad der gælder for din destination, på hjemmesider som fx Lounge Pass , hvor du kan søge på lufthavne i hele verden.

Hvad koster SAS Lounge?

Så for dkk 169,- per person får man adgang til SAS Loungen i for eksempelvis Købehavn og lidt billigere er det at komme ind i fx. loungene i New York (Newark) og Chicago som koster USD 30,- (dkk 165,- i dagens kurs). I begge tilfælde skal det tilkøbes online i forbindelse med købet af billetten.

Hvad kan man få for SAS point?

Du kan bruge de point, som du har optjent, til nye flyvninger, hotelophold eller til at opgradere din flyvning. Du kan også vælge mellem produkter og gavekort i vores EuroBonus Shop.

Hvad koster det at bruge Priority Pass?

Du betaler en fast, årlig pris på 150 kr. for dit Jyske Priority Pass. Derudover betaler du en favorabel pris på 245 kr.

Hvilke kort giver adgang til lounge?

Diners Club privatkort er et klassisk betalings- og kreditkort som du kan handle med over hele verden. Kortets største fordel er, at det giver adgang til over 650 lounges rundt omkring i verden, og du får derudover også tilbud og rabatter på hoteller, restauranter, rejser og koncerter.

Hvad koster SAS point?

Hvad koster ekstrapoint? Ekstrapoint koster 0,20 SEK per point.

Kan man overføre SAS bonuspoint?

Ved at tilmelde dig en Point Sharing-gruppe, der deler point, kan du og op til 7 andre rejsende samle EuroBonus-point på en delt konto, og så bruge dem til fælles rejseoplevelser.

Hvordan bruger man Priority Pass?

Dit Priority Pass medlemskort er personligt og giver adgang til de lounges, der er tilmeldt Priority Pass Loungeprogrammet. Kortet er personligt og må ikke bruges af andre end dig selv. Du skal underskrive kortet i feltet på bagsiden af kortet. Kortet er gyldigt i tre år fra udstedelsen, og udløbsdatoen står på kortet.

Hvordan virker Priority Pass?

For at få adgang til en lounge, skal du lade dig registrere med dit Priority Pass i receptionen i loungen og kvittere for eget og eventuelle gæsters besøg. Herefter har du adgang til loungens faciliteter og kan nyde en forfriskning, læse avisen, se tv eller få lidt ekstra arbejde fra hånden i rolige omgivelser.

Hvad er Loungeadgang?

Når du får adgang til lufthavnenes VIP-lounges, kan du se frem til gratis WiFi, mad og drikke samt bløde stole i rolige omgivelser langt fra den kaotiske afgangshal. I stedet for at komme i sidste øjeblik og stresse i køer og sikkerhedstjek kan der være fornuft i at tage til lufthavnen i god tid.

Hvordan betaler jeg med SAS point?

Du kan også bruge dine point til at få rabat på billetprisen i penge (betal delvist med point og penge). Vælg blot de flyvninger, du ønsker, og fortsæt til betalingssiden, hvor du vælger “Brug EuroBonus-point”. Pointpriser for flyvninger opereret af SAS og Widerøe.

Hvad kan jeg bruge mine SAS point til?

Du kan bruge de point, som du har optjent, til nye flyvninger, hotelophold eller til at opgradere din flyvning.

Hvornår udløber EuroBonus point?

Vi forlænger automatisk aktive EuroBonus-konti på Sølv, Guld og Diamant, hvor kvalifikationsperioden udløber mellem den 31. marts og 31. december 2021.

Hvad dækker Priority Pass?

Med Jyske Priority Pass kan du få en helt ny lufthavnsoplevelse på dine rejser. Du får nemlig adgang til mere end 1.200 VIP-lounges i mere end 325 lufthavne over hele verden. I loungen kan du nyde forfriskninger og slappe af inden din flyafgang eller finde et roligt sted at arbejde.