Table of Contents:

 1. Hvordan opretter man Airbnb?
 2. Hvordan sletter man Airbnb konto?
 3. Hvordan klager man til Airbnb?
 4. Kan ikke logge ind på Airbnb?
 5. Hvordan sætter man Airbnb på pause?
 6. Hvordan bruger man Airbnb?
 7. Hvordan får jeg kontakt til Airbnb?
 8. Hvorfor kan jeg ikke se mit opslag på Airbnb?
 9. Hvor meget kan man tjene på Airbnb?
 10. Hvor meget må man tjene skattefrit på Airbnb?
 11. Hvor meget må jeg tjene på Airbnb 2021?
 12. Hvor mange dage må man leje ud på Airbnb?

Hvordan opretter man Airbnb?

Det er nemt og gratis at oprette en Airbnb-konto. Du skal blot gå til airbnb.com og klikke på Tilmeld dig eller downloade vores mobilapp og følge instruktionerne.

Hvordan sletter man Airbnb konto?

Du kan deaktivere din konto midlertidigt, hvilket giver dig mulighed for at genaktivere den senere, eller du kan slette den permanent. For at indsende en anmodning om en af mulighederne skal du gå til Administrer dine data fra en webbrowser (ikke Airbnb-appen).

Hvordan klager man til Airbnb?

Din vært har en time til at svare på din anmodning. Hvis vedkommende afviser eller ikke svarer, kan du bede Airbnb om at træde til for at hjælpe. Indsaml dokumentation: Tag om muligt billeder, eller optag videoer, for at dokumentere problemer såsom en manglende eller defekt facilitet.

Kan ikke logge ind på Airbnb?

 1. Tryk på Profil og dernæst på Log ind.
 2. Tryk på Fortsæt med e-mailadresse, og angiv din e-mailadresse.
 3. På adgangskodesiden skal du trykke på Glemt adgangskode.
 4. Følg vejledningen, så vil du få tilsendt en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Hvordan sætter man Airbnb på pause?

 1. Tryk på Profil og dernæst på Skift til værtskab.
 2. Gå til Oplevelser, og vælg den oplevelse, du vil sættepause.
 3. Tryk på Mere og dernæst på Sæt på pause.
 4. Klik på Bekræft i prompten.

Hvordan bruger man Airbnb?

Airbnb hjælper med at gøre det nemt, sjovt og sikkert at dele. Vi bekræfter personlige profiler og opslag, har et smart meddelelsessystem, så værter og gæster kan kommunikere sikkert, samt en pålidelig platform til indhentning og overførsel af betalinger. Din sikkerhed er vores førsteprioritet.

Hvordan får jeg kontakt til Airbnb?

Når du har en bekræftet reservation, finder du din værts mailadresse og telefonnummer i din og værtens meddelelsestråd. Du kan sende vedkommende en besked eller åbne Airbnb-appen og ringe.

Hvorfor kan jeg ikke se mit opslag på Airbnb?

Sådan gør du dit opslag offentligt i søgeresultater og på din profilside: Gå til dine Opslag, og vælg det opslag, du vil aktivere. Gå til Opslagsstatus, og klik på Rediger. Ændr Opslagsstatus til Slået op, og klik på Gem.

Hvor meget kan man tjene på Airbnb?

I forlængelse af nye regler gældende fra 2021, skal du dog kun betale skat af 60 procent af det beløb, som overstiger bundfradraget på 30.300 kr. (2022). Med andre ord betyder dette, at du skattefrit kan optjene maks. 30.300 kr.

Hvor meget må man tjene skattefrit på Airbnb?

Det vil sige, at hvis din bolig er 3.000.000 kr værd, er dit bundfradrag på 40.000 kr, og din indtjening på udleje under dette beløb er skattefrit. Bundfradraget vil som minimum ligge på 24.000 kr, og det betyder at lejeindtægter på under 24.000 kr er under bagatelgrænsen.

Hvor meget må jeg tjene på Airbnb 2021?

I forlængelse af nye regler gældende fra 2021, skal du dog kun betale skat af 60 procent af det beløb, som overstiger bundfradraget på 30.300 kr. (2022). Med andre ord betyder dette, at du skattefrit kan optjene maks. 30.300 kr.

Hvor mange dage må man leje ud på Airbnb?

via AirBnB, er det dog vigtigt at være opmærksom på, at korttidsudlejningen max. være 70 dage om året, medmindre den enkelte kommune har tilladt længere perioder for korttidsudlejning.