Table of Contents:

 1. Er Lufttelte gode?
 2. Hvorfor LuftFortelt?
 3. Hvordan pakker jeg mit Lufttelt sammen?
 4. Hvilket Lufttelt skal man vælge?
 5. Er Outwell dansk?
 6. Hvad er et luft telt?
 7. Hvad er Luftfortelt?
 8. Hvor meget luft skal der i et Lufttelt?
 9. Hvordan undgår man vand i forteltet?
 10. Hvad er et vinterfortelt?
 11. Hvem ejer Outwell?
 12. Hvad er et Rejsefortelt?
 13. Hvilket fortelt passer til min campingvogn?
 14. Hvordan måles A mål?

Er Lufttelte gode?

Telte med luftkanaler i stedet for traditionelle stænger bliver valgt af flere og flere campister. De vejer mindre, og det er meget nemmere at rejse og sløjfe teltet- man skal bare tænke sig om, hvis man bruger det i varme temperaturer.

Hvorfor LuftFortelt?

Hvorfor købe et luftfortelt: Hvis du vil undgå, at skulle slæbe rundt med mere vægt end nødvendigt til f. eks teltstænger, og vil undgå, at skulle anvende mere tid på at slå dit fortelt op end nødvendigt – Så bør du overveje at købe et LuftFortelt.

Hvordan pakker jeg mit Lufttelt sammen?

5 trin til nem sammenlægning
 1. Taget bredes ud på tæppet/underlaget med indersiden nedad, for at skåne den udvendige belægning.
 2. Gavlene rettes ud til siderne og lægges ind over imod midten.
 3. Teltet foldes yderligere nogle gange – stadig på tværs, til en passende bredde i forhold til teltposen.

Hvilket Lufttelt skal man vælge?

Det lette og tætte materiale gør at Pro luftfortelte egner sig perfekt til de korte campingture, hvor teltet kun står stillet op i få dage af gangen. Som rejsefortelt er Pro luftforteltene perfekt, da de er nemmere og hurtige at stille op og tage ned.

Er Outwell dansk?

Et Outwell telt er dansk design, når det er bedst. Og med Outwell får du ikke bare populære telte til camping og vandreture. Det danske mærke har også udmærket sig i praktisk campingudstyr som campingborde, luftpumpe og gasblus.

Hvad er et luft telt?

Airtelte eller lufttelte: Er telte uden stænger, men i stedet med luftkanaler. Dette giver muligheden for at opsætte sit telt med mindst muligt besvær. Et lufttelt, som næsten altid er et deltelt, opsættes ved at det trækkes i teltskinnen og pumpen tilsluttes "Ikke andet".

Hvad er Luftfortelt?

Luftfortelte er fortelte, hvor de traditionelle stænger er udskiftet med luftkanaler, der skal pumpes op. I de fleste luftfortelte skal du kun pumpe luften ind ét sted, hvorefter luften vil fordele sig i hele luftsystemet.

Hvor meget luft skal der i et Lufttelt?

Et lufttryk mellem 8 – 12 psi er det optimale lufttryk til et Kampa telt. Teltet kan pumpes op på ca. 60 sekunder, alt efter model.

Hvordan undgår man vand i forteltet?

Det er vigtigt, du placerer græskanten på teltet indad i teltet. Derefter lægger du en fugtmembran (presenning) ovenpå. Sørg for presenningen går lidt opad siden på teltet. På den måde leder du vandet ind under presenningen og undgår vand i teltet.

Hvad er et vinterfortelt?

Vinterforteltene er blandt andet kendetegnet ved at have en meget kraftig teltdug, et markant fald på taget og intet udhæng, så eventuelt snefald let kan glide af. De gode vinterfortelte er konstrueret med stænger, som klemmer beskyttende puder ind mod vognen, så teltet slutter helt tæt, så træk og kuldeindfald undgås.

Hvem ejer Outwell?

Oase Outdoors er en virksomhed der ejer og driver tre uafhængige brands indenfor camping- og udelivsbranchen: Outwell®, Easy Camp® og Robens®. Hovedkvarteret er beliggende i Give, tæt ved Billund i Jylland, og herfra styres udviklingen af de tre brands, der i dag opererer på 45 markeder.

Hvad er et Rejsefortelt?

Et fortelt er i ordret forstand et telt man sætter foran sin campingvogn, eller anden form for køretøj der kan benyttes til camping. Det vil sige at fortelte findes i lige så mange afskygninger som der findes campingvogne, autocampere, minibusser osv.

Hvilket fortelt passer til min campingvogn?

A-mål - Find den rigtige størrelse på dit fortelt A-målet er længden fra jorden, gennem skinnen på campingvognen til jorden (ca. 30 cm ud til siden). Det måles let med en snor.

Hvordan måles A mål?

A-målet er længden fra jorden, gennem skinnen på campingvognen til jorden (ca. 30 cm ud til siden). Det måles let med en snor.