Table of Contents:

  1. Hvem producerer AEG hvidevarer?
  2. Hvor bliver AEG vaskemaskiner produceret?
  3. Hvem laver AEG vaskemaskiner?
  4. Hvad står AEG for?
  5. Er Electrolux en god vaskemaskine?
  6. Er Voss og AEG det samme?
  7. Hvor længe holder en AEG vaskemaskine?
  8. Er Electrolux et godt mærke?

Hvem producerer AEG hvidevarer?

Virksomheden er stadig tysk, men den er 'spredt ud' og ligger på flere hænder; den primære er Electrolux-koncernen, der fortsat producerer hvidevarer under brandet AEG.

Hvor bliver AEG vaskemaskiner produceret?

Om to år vil der ikke længere blive produceret hårde hvidevarer i Nürnberg. Da flytter det svenske Electrolux datterselskab AEG's produktion af vaskemaskiner, opvaskemaskiner og tørretumblere fra den sydtyske by til Polen og Italien.

Hvem laver AEG vaskemaskiner?

I dag ejes varemærket AEG af Electrolux-koncernen.

Hvad står AEG for?

AEG er grundlagt af Deutsche Edison-Gesellschaft für angewandte Elektricität i 1883 af Emil Rathenau. Efter en fusion med datterselskabet Telefunken AG og efterfølgende opkøb fra Daimler AG og til sidst Electrolux, blev AEG dannet som det fremtidsorienterede selskab, det er i dag.

Er Electrolux en god vaskemaskine?

Electrolux EW6F5247G1 Både eksperter men også forbrugerne, har rost denne vaskemaskine, til at være en stærk og god vaskemaskine. Med den bedst mulige, energiklasse som gør at, det er en vaskemaskine som er billig i drift. Den kan centrifugere med, mange omdrejninger i minuttet, så tøjet har mindst muligt vand.

Er Voss og AEG det samme?

køleskabe, frysere, opvaskemaskiner, vaskemaskiner og støvsugere solgt under varemærkerne Electrolux, AEG, Volta, Voss og Zanussi.

Hvor længe holder en AEG vaskemaskine?

De fleste forventer, at levetiden på en vaskemaskine er 9-10 år. Men en tidligere undersøgelse fra 2016 viser, at mange oplever problemer inden for de første 4 år af vaskemaskinens levetid.

Er Electrolux et godt mærke?

Om Electrolux Electrolux er på verdensplan førende inden for husholdningsapparater til både privat og professionelt brug. Vi fokuserer på innovative løsninger, der er designet til at imødekomme reelle behov hos både private og professionelle kunder.